Dobacivanje na ulici
|
|
|
post # 1 | 02.07.2011 , 3:33 AM
|
Kako bi reagovale kad bi vam zgodan decko dobacio nesto ili zviznuo za vama? Prija vam, nervira vas ili ste potpuno ravnodušni?
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 02.07.2011 , 4:37 PM
|
Ne bih reagovala na to. Ma koliko bio lep taj decko, meni je on mentolcina, cim misli da ce tako osvojiti devojku i da je neka faca. Mada, ima devojaka kojima to prija i koje bi se osetile ''posebno'' zbog toga. Pa se onda hvale: '' Ne mozes da zamislis sta mi se desilo. Prolazim ti ja pored njega kad on meni zvizdi i dobacuje nesto. A ja ga onako iskuliram znas, a bas mi je sladak.'' A ona jadna zabalavila hoce da umre od srece sto joj je dobacivao, a ona ga kao iskulirala mo's misliti! Jooj Boze kakve nas stvori!
|
|
| |
1981 poruka na forumu
| |
10
| |
51
|
|
post # 5 | 12.07.2011 , 3:03 PM
|
osmeh i furash napred
djadjule
|
|
| |
|
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 7 | 13.07.2011 , 1:34 PM
|
Brate pa kad je pored mene prosla jedna BOMBA meni se otelo ali NAJSLUCAJNIJE sam reko:"opa"
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
post # 8 | 13.07.2011 , 1:58 PM
|
HAhahahhaha, sad me podsetiste na nesto.
Kad sam bio na exkurziji, setamo ja i frendovi nekom ulicom, kad ispred nas prolazi riba i po, a neki Spanac povika za njom, na nasem jeziku "Dobra p**ka, dobra pi**a, dobraaa!!" Cura se okrenu, i gleda u njega, ali nema pojma sta joj je rekao.. A mi se povaljali po trotoaru..
A sto se tice teme, djadja je u pravu.
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 10 | 13.07.2011 , 3:18 PM
|
Quote (dragan_93) Kad sam bio na exkurziji, setamo ja i frendovi nekom ulicom, kad ispred nas prolazi riba i po, a neki Spanac povika za njom, na nasem jeziku "Dobra p**ka, dobra pi**a, dobraaa!!" Cura se okrenu, i gleda u njega, ali nema pojma sta joj je rekao.. A mi se povaljali po trotoaru hahahahaahahahh
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
336 poruka na forumu
| |
14
| |
114
|
|
post # 11 | 13.07.2011 , 4:35 PM
|
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 12 | 06.08.2011 , 9:36 AM
|
Quote (dragan_93) Kad sam bio na exkurziji, setamo ja i frendovi nekom ulicom, kad ispred nas prolazi riba i po, a neki Spanac povika za njom, na nasem jeziku "Dobra p**ka, dobra pi**a, dobraaa!!" biggrin Cura se okrenu, i gleda u njega, ali nema pojma sta joj je rekao.. biggrin A mi se povaljali po trotoaru.. biggrin
Hahaha, ali Španci znaju srpski pomalo
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 14 | 20.08.2011 , 10:00 PM
|
dragan_93, ahhahhah slazem se gore sa devojkama... ali se setih ove pesme pokidah se od smeha...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 15 | 20.08.2011 , 10:31 PM
|
fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijuccccccc ; hahaha fijuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
| |
|
post # 16 | 04.11.2011 , 9:13 PM
|
To sto je zgodan, ne pokriva i ne opravdava njegov prostakluk. Od takvih mi se dize kosa na glavi! Naravno da cu ga ignorisati i time mu dati do znanja koliko je bijedan, mada u poslednje vrijeme sve teze drzim samokontrolu kad su u pitanju "takve" persone.
Poruku je menjao/la Mermaid - Nedelja, 06.11.2011, 10:07 AM
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 17 | 05.11.2011 , 5:47 PM
|
dobacivanje i zvizdanje posteno je malo bljakse fazon. <_<
|
|
| |
|
post # 18 | 05.11.2011 , 7:45 PM
|
Misleci da ce ispasti face ispadnu bilmezi. Na njima je da zvizde, na zenama da li ce reagovati ili ne. Ali uzdah je dozvoljen Ja kad vidim da je Impi on line otme mi se uzdah haha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 19 | 30.11.2011 , 10:51 PM
|
Quote (Tanja91) Kako bi reagovale kad bi vam zgodan decko dobacio nesto ili zviznuo za vama? Prija vam, nervira vas ili ste potpuno ravnodušni? Pa sad ako valja nece mi smetati ali ako je matori neki ili oni grozni sot se posmijavaju a kao d aim misli citam e takvom bi kosu pocupala da smem naravno
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|