Sklonost prema istom spolu
|
|
|
post # 41 | 21.10.2012 , 10:30 PM
|
c0n3, hahaha e ti samo mislis sve da znas
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
59 poruka na forumu
| |
11
| |
136
|
|
post # 42 | 24.10.2012 , 12:11 PM
|
Nikad ne reci nikad! Hahahaha ko zna ....
Zene su slabe samo dok im se ne osusi lak na noktima!
|
|
| |
|
post # 43 | 24.10.2012 , 6:31 PM
|
Zašto da ne!?! Ne stidim se toga!
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 44 | 24.10.2012 , 7:23 PM
|
CcCc kakvih ovde postova ima
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 45 | 10.11.2012 , 7:50 PM
|
Ja bih htela da pitam... 1.Da sam musko bila bi to devojka koja mi se svidja..licnost msm da je to Sara Ramirez 2.Vise volim komentare od zena.. 3.Sara Ramirez,kod nje me prosto sve privlaci Ja stvarno nemam hrabrosti da pridjem toj osobi,nzm kako ce odreagovati :P Stvarno ne znam,a po ceo dan mislim na nju ..
Fajlovi:
3494591.jpg
(164.8 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 47 | 11.11.2012 , 4:17 PM
|
Desilo mi se par puta da sam vidjela djevojku i da sam ostala bez teksta.
Jednom sam na odmoru u Sloveniji vidjela savršenu djevojku duge plave kose,savršeno lijepog lica i tijela koje je prelijepo građeno. Nikada ljepšu osobu nisam vidjela. Isto tako u mom gradu postoji nekoliko djevojaka za kojima bih se uvijek okrenula da sam muško.
A slabo ko me privlači od poznatih ličnosti.
|
|
| |
|
|
post # 49 | 13.11.2012 , 7:16 AM
|
Kako sam rekla proslu g tako i ovu kad je Lima u pitanju uvek ce me privlaciti naravno kao u pitanju ne sexualno ali je zena mrak
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 50 | 18.11.2012 , 4:20 AM
|
Potpuno je normalno okrenuti se za devojkom koja izgleda perfektno. Kad kazem perfetkno uglavnom mislim na prirodno lepe i zgodne devojke bez kg sminke, silikona, vestacke kose i noktiju, vadjenih rebara i sl. Pri samoj pomisli na sta lici kad skine sminku izaziva gadjenje. Volim da vidim lepu doteranu devojku, pristojno obucenu, a pritom da s tim stilom oblacenja mami poglede, a ne neka frikusa koja na -5 nosi jaknicu samo da bi joj se video boze pirsing na stomaku. Po nekom mom misljenju mi je nekako lepse kad devojka zraci cistotom. Ovom sto cu da kazem ne zelim apsolutno nikog da uvredi, a i svi odavde znaju da ja nisam taj fazon, po meni su Andrijana lima, Adjelina Z. i Kim Kardasinan najodvratnije poznate licnosti. Andrijana bez sminke izgleda kao prevremeno rodjena, Adjelina o njoj nema smisla pricati, zena je uzas, mozda na nekim slikama izgleda lepo, ali nimalo nije zgodna, Kim je prasica glavata... Dok jeMegan Fox veoma lepa i zenstvena devojka, a pre svega zgodna, za nju niko nikada nije nista ruzno rekao. To je pravo zensko i ponasa se tako.
Nase zene su najlepse zena na planeti. Koliko sam samo zemalja obisla nigde nam ni blizu nisu lepe kao sto su to nase zene. Izuzev ruskinja koje su slicne nama.
Neznam da li se secate Seronke kad je bila mlada kakvu je lepotu ta zena imala, lice ko od porcelana, ali zgodnoca nije bila na njenoj strani.
Komplimenti od zena upuceni zenama su uglavnom iz dobre namere i iskreni, a katkad i iz ljubomore.
Fajlovi:
7416619.jpg
(47.3 Kb)
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 51 | 04.12.2012 , 11:47 AM
|
Quote (boki1997) CcCc kakvih ovde postova ima svakakvih dakle vec sam rekla jesam - jednom samo I zasto da ne i drugi put kad mi se ukaze prilika hehehe
Poruku je menjao/la Bosankaaa - Utorak, 04.12.2012, 11:48 AM
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 52 | 04.01.2013 , 8:35 PM
|
U obraz DA na usne takodje smao pussa ali vise nikad nikad i nikad
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 53 | 07.02.2013 , 9:19 PM
|
|
|
| |