Sklonost prema istom spolu
|
|
|
post # 1 | 30.09.2011 , 11:36 PM
|
Da li ste se ljubile sa devojkom? Kakav je osecaj? Da li je vasa potajna zelja?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 30.09.2011 , 11:38 PM
|
Moram da prokomentarisem zbog avatara
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 3 | 30.09.2011 , 11:42 PM
|
Mortal
Evo da i ja odma kazem hm do sad nisam nit imam nameru
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 4 | 01.10.2011 , 2:28 PM
|
ja iskreno ne bih... pored ovoliko momaka da ja ljubim devojku... ma nema sanse!
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 5 | 03.10.2011 , 1:45 PM
|
|
|
| |
|
post # 6 | 04.10.2011 , 2:25 PM
|
Jesam ali nije mi bila neka fora! A o potajnim zeljama necu da govorim Da ih napisem, ne vise bile potajne
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 7 | 04.10.2011 , 7:57 PM
|
Quote (MarijanaBK1) ja iskreno ne bih... pored ovoliko momaka da ja ljubim devojku... ma nema sanse! Ni ja I ne zelim
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 8 | 04.10.2011 , 8:15 PM
|
ja samo to i radim uvek sa devojkama , velika sam lezbejka !!! casna rec
|
|
| |
|
post # 9 | 04.10.2011 , 8:35 PM
|
Quote (Impi) ja samo to i radim uvek sa devojkama , velika sam lezbejka !!! casna rec
ahahhahahhahahahha no komentar:) haha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
post # 10 | 05.10.2011 , 12:59 PM
|
sta je ovo zene se ljube pored nas zivih momaka salim se ja mislim da je to extra
|
|
| |
|
post # 11 | 20.10.2011 , 7:06 PM
|
Ne mislim na nista seksualno, vec hocu da vas pitam da li vam se desilo da vas privuce osoba istog pola, kad je vidite da odmah pomislite - eh da sam musko, bila bi moja devojka... Drugo pitanje je da li vise volite kada dobijete kompliment od zene ili muskarca... I trece mozete reci ili postaviti sliku one devojke/zene (od javnih licnosti) kojoj se divite nebitno da li zbog lepote ili zbog pameti, znaci da se radi o osobi koja vas privlaci na neki nacin
Posto znam da ce i muskarci da virnu ovde Za vas vaze ista pitanja samo zenu zamenite sa muskarcem i odgovorite ako zelite
|
|
| |
|
post # 12 | 21.10.2011 , 8:06 AM
|
Joj Tanjice pa meni se to desi znas ono prodje neka zgodna maca i ja kazem naglas joj boze sto nisam musko naravno ne ako sam sama onda smao pomislim ali ako je neko samnom onda i kazem Sto ne znaci da bi me privukla kao zenu da bi ju icim dodirnula a kamoli nedo bog ono !!!!!!! Kompliment uvek dobro dodje bilo od muskarca ili zene naravno da vise volim kad muskarac uputi kompliment .
np Adriana Lima eh boze
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 13 | 21.10.2011 , 10:19 AM
|
~ ja sam dobar dječak, i neću više spamovati
A.
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
|
|
post # 16 | 21.10.2011 , 9:26 PM
|
|
|
| |
|
post # 17 | 04.11.2011 , 6:26 PM
|
Cucu ( kuku )... Kad vidim ko sta zna o poznatim licnostima... Ja nemam pojma nista....
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 18 | 29.02.2012 , 0:32 AM
|
Probala sam. Dvije cure sam poljubila i nije mi to nešto.
|
|
| |
|
|
post # 20 | 29.02.2012 , 1:22 PM
|
Ne volim neprirodne bliske susrete.
...when the rainy days are gone and the balance returns...
|
|
| |