Da li ponekad mrzite sto ste zena?
|
|
|
post # 1 | 20.10.2011 , 1:36 AM
|
Da li ponekad mrzite sto ste zena? Ako je odgovor da, koje su onda to situacije...
|
|
| |
|
post # 2 | 20.10.2011 , 1:38 AM
|
Retko ali onda kad to mrzim je situacija kad sam ljuta na nekog muskarca kad bo volela da ga puknem sakom
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 4 | 20.10.2011 , 1:44 AM
|
Quote (beautifulwomen) to mozes i kao zena da uradis mila....ahahahahaahah naravno da moze al ce vise da me boli
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 6 | 20.10.2011 , 9:38 AM
|
kad se pred jutro vraćam kući i moram na wc, svi muški bez problema samo stanu uz drvo, a ja cupkam i trpim
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 7 | 20.10.2011 , 10:23 AM
|
Quote (MaraTonkica) kad se pred jutro vraćam kući i moram na wc, svi muški bez problema samo stanu uz drvo, a ja cupkam i trpim Ha,ha,ha... Kojim ti to putem ides kuci,devojko?
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
post # 8 | 20.10.2011 , 10:48 AM
|
Quote Ako je odgovor da, koje su onda to situacije Odgovor je DA! Situacije su razne. Ali najviše mrzim što sam žensko zbog menstruacije, bolova, jajnika, trudnoće i ostalih ženskih problema. To je najveći razlog.
|
|
| |
|
post # 9 | 20.10.2011 , 10:56 AM
|
dok god me dovede kući, put je u redu
a govorim općenito, kad god idemo pit idemo pješke, i onda kratimo put kroz razne parkove, i redovito bar netko od muških iz društva negdje zaljeva drvo
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
|
post # 10 | 20.10.2011 , 12:21 PM
|
Quote (MaraTonkica) kad se pred jutro vraćam kući i moram na wc, svi muški bez problema samo stanu uz drvo, a ja cupkam i trpim bravo vidis i to je jedna od razloga
|
|
| |
|
post # 11 | 22.10.2011 , 9:29 PM
|
Moji razlozi
Fajlovi:
4970058.jpg
(55.7 Kb)
|
|
| |
|
post # 12 | 22.10.2011 , 10:14 PM
|
Nutellina, taj rad... Itekako pozelim nekada... Eh, ali nije tako...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 13 | 14.11.2011 , 8:35 PM
|
Da jer se osecam bespomocno ponekad!
|
|
| |
|
post # 14 | 14.11.2011 , 9:31 PM
|
Nutellina E baš si pogodila. Ma svaki dan bar jednom kažem da mrzim što sam žena. Al' opet ne bih mogla sebe da zamislim kao muškarca.
|
|
| |
|
post # 15 | 03.12.2011 , 8:38 PM
|
O, da.
~ Kada vidim ove danasnje klinke (tigrice, mackice, lavice, i ostale zivotinje) i dozu njihove kolicine gluposti koju poseduju, pa i nepismenost. ~ Menstruacija (mada je imam najmanje od svih zena), depilacija (jednom bila i vristala, i vise nikada, brijanje je bolje). ~ Trudnoca ( e taj bol Aleksandra jos nisi imala, ali kazu da je uh) ~ To sto moram da piskim pri tome moram da cucnem. To me uzasava.
Ima jos situacija. Ali te su osnovne.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 16 | 03.12.2011 , 8:57 PM
|
Evo sad mrzim što sam žena jer ne znam šta da obučem večeras! Što nisam muško da uzmem bilo šta i da uvek imam šta da obučem?
|
|
| |
|
post # 17 | 24.03.2012 , 3:06 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Evo sad mrzim što sam žena jer ne znam šta da obučem večeras! Što nisam muško da uzmem bilo šta i da uvek imam šta da obučem Slazem se sa tobom..i frizura i sminka..i mnogobrojne kreme ...jao zene zene..sta smo sve sebi postavile kao obavezu...
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 18 | 24.03.2012 , 4:55 PM
|
Quote Nutellina Moji razlozi Takođe.
|
|
| |
|
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 20 | 24.03.2012 , 8:51 PM
|
Samo zbog menstruacije i zbog toga sto ne mogu da piskim stojeci
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |