Zene i alkohol
|
|
|
post # 41 | 23.10.2011 , 0:30 AM
|
Uh,alkohol moze da dovede i do nabijanja glave u WC-e solju
|
|
| |
|
post # 42 | 23.10.2011 , 0:30 AM
|
Quote (Tanja91) ahahahaha, ja ne znam za vas, ali meni ovamo suze idu od smeha Kome ne idu ?
Quote (Tanja91) pa sta ces ovde Didi, vidi ona jos i zaspala na WC solji Danijelaaaaa..bezi evo je idee miraaa da povraca
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 43 | 23.10.2011 , 0:32 AM
|
Mira ako vidi ovo Danijela je ugasila sutra
|
|
| |
|
post # 44 | 23.10.2011 , 0:39 AM
|
Quote (Mortal) Danijelaaaaa..bezi evo je idee miraaa da povraca ahahahaha, e a mi smo zaboravili na Srcemoje, izgleda da je i ona zavrsila u WC-u
Fajlovi:
8236816.jpg
(20.9 Kb)
|
|
| |
|
post # 45 | 23.10.2011 , 0:44 AM
|
Quote (Tanja91) e a mi smo zaboravili na Srcemoje Ona popila najmanje pa je zato zaboravili, ali ima i ona sta da izbaci u WC solju Samo malo da priceka Miru..malo vise...
Jaoo Tanjice pa ti jos pijana, ni citat ne umes da ubodes
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 23.10.2011, 0:44 AM
|
|
| |
|
post # 46 | 23.10.2011 , 0:48 AM
|
Quote (Mortal) Jaoo Tanjice pa ti jos pijana, ni citat ne umes da ubodes ahahahaha evo sad ispravila, ma cuti jos me drzi, ne znam kako cu noc da provedem jer me glava mnogo boli, nisam trebala toliko da pijem, necu valjda zavrsiti u WC-u
|
|
| |
|
post # 47 | 23.10.2011 , 0:53 AM
|
Quote (Tanja91) nisam trebala toliko da pijem, necu valjda zavrsiti u WC-u Ma neces.... A glava ce ti proci u toku dana
Odo malo da sklopim oci idem rano za drva....caoooo svima....
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 23.10.2011, 0:53 AM
|
|
| |
|
post # 48 | 23.10.2011 , 0:58 AM
|
Mortal, idem i ja, zz a kad budu sutra videle devojke ovo mi smo ga... khm, khm
|
|
| |
|
post # 49 | 23.10.2011 , 9:10 AM
|
Khm, khm... Kako ste vi poookvareni..... xD Lazete da sam pila... Pif, kakav narod...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 50 | 23.10.2011 , 11:10 AM
|
Quote (Mortal) Prva je Tanja, u sredini Maja i treca Danijela... Samos e pitam jel on nas prati Added (23 Oct 2011, 11:08 Am) ---------------------------------------------
Quote (V_Wie_Vendetta) Nekad su djevojke kuhale kao mama, a danas piju kao tata....eto dokle su dosle jos samo da se pocnu tuci kao braca i odosmo svi u tri lepeeee Ziveo govornik Added (23 Oct 2011, 11:10 Am) ---------------------------------------------
Quote (Tanja91)
ahahahaha, e a mi smo zaboravili na Srcemoje, izgleda da je i ona zavrsila u WC-u nemoj da bi me slucajno ko dirnuo i nemoj da ulazite opvamo
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 51 | 23.10.2011 , 11:19 AM
|
Srcemoje, pa tako nekako.. Samo, ko zna kako je nas nasao..
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 53 | 23.10.2011 , 11:56 AM
|
Srcemoje, ahhahaha... Ma lako cu za nju.. Vidis, jos se trezni.. Sreca pa je mala...
Ko si ti?
|
|
| |
172 poruka na forumu
| |
3
| |
38
|
|
post # 54 | 23.10.2011 , 1:31 PM
|
vi devojke gori alkoholicari nego mi muskarci
|
|
| |
|
post # 55 | 23.10.2011 , 2:31 PM
|
Quote (Mortal) Mira vas je napustila jos na splavu, ona bas popila..majko mojaaaa...Sreca pa ispred imala klupa, inace ode ko zna gde... Nisi trebao ovde da stavis sliku pomislice ljudi svasta oni znaju da ja ne pijem Najgora sam od sve dece
Quote (Mortal) Kratko receno, popila za celi EC Kad me vide ovakvu naravno da sam popila za ceo EC
Quote (DxD) Ako se setimo necega... Nadam se da se nicega ne secas
Tanja91, Ti jos sa vlasom u ruci
Poruku je menjao/la Mira91 - Nedelja, 23.10.2011, 2:31 PM
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 56 | 23.10.2011 , 3:25 PM
|
Quote (DxD) Lazete da sam pila... Pif, kakav narod... e to i ja isto kazem, sta napraviste od mene Quote (Srcemoje) DXD Molim te potrudi se da ju uvuces u stan keva ce da ju razbije joj Tanjice sto si nadrljala Quote (DxD) Ma lako cu za nju.. Vidis, jos se trezni.. Sreca pa je mala... ahahaha, slavilo se sinoc, ja se branila nekako al` nisam uspela i alkohol me opio za cas i moram da vam priznam da se ja tog trenutka sa slike uopste ne secam Quote (Srcemoje) jbt Koja je ovo ja nisam da nije Marijana ili Marija i one su mi nesto sinoc bile sumnjive Mira91, si videla, ma ne znam sta mi bi sinoc, imam neke probleme valjda pa pijem da zaboravim
|
|
| |
|
post # 57 | 23.10.2011 , 5:26 PM
|
Quote (Srcemoje) Jadna majko kad sam videla Mortala odlucila sam defenitivno vise da ne pijem cure cije ovo sorc na njemu Oooooou jeaaa... Kako sam jak Onaj tamo iza derpe, sta on misli, da mene moze svako da ima ? Quote (Mira91) Nisi trebao ovde da stavis sliku pomislice ljudi svasta oni znaju da ja ne pijem Najgora sam od sve dece Bilo sto je bilo, mada...trebao sam prvo da te pitam..da li da stavim ovu koju sam stavio, ili onu kada hoces da me poljubis... Slikala Maja sve
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 23.10.2011, 5:28 PM
|
|
| |
|
post # 58 | 23.10.2011 , 6:39 PM
|
Quote (Mortal) Bilo sto je bilo, mada...trebao sam prvo da te pitam..da li da stavim ovu koju sam stavio, ili onu kada hoces da me poljubis... Slikala Maja sve Ahahhaha... Koji si ti car...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 59 | 23.10.2011 , 7:46 PM
|
Quote (DxD) Koji si ti car. Hvala hvala Primam brojeve telefona od 16:00 do 19:00... Po mogucnosti u inbox, ali ne mora
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 23.10.2011, 7:47 PM
|
|
| |
|
post # 60 | 23.10.2011 , 8:28 PM
|
Quote (Mortal) Bilo sto je bilo, mada...trebao sam prvo da te pitam..da li da stavim ovu koju sam stavio, ili onu kada hoces da me poljubis... Slikala Maja sve Ubicu teeee Marko Takva slika ne postoji, ne lazi ljude ovde
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |