Zene i alkohol
| |
|
|
post # 62 | 23.10.2011 , 8:54 PM
|
Impi, ahahhaha ... Ko je ko? xD
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 63 | 23.10.2011 , 9:08 PM
|
Otvaram market sa rekvizitima !!!
ajmo narode kupite majce bedzeve priveske za kola
majce u svim velicinama i bojama
DxD odrado me sada paparazo za slike da bi znao ko je ko
Fajlovi:
0681823.jpg
(79.8 Kb)
·
8535415.jpg
(22.8 Kb)
·
8001980.jpg
(7.6 Kb)
·
9791854.jpg
(40.1 Kb)
|
|
| |
|
post # 64 | 23.10.2011 , 9:46 PM
|
Pa stvarno cure ovo gledam pa se mislim Sramota
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 65 | 23.10.2011 , 9:48 PM
|
|
|
| |
|
post # 66 | 23.10.2011 , 10:22 PM
|
Quote (Mira91) Ubicu teeee Marko Takva slika ne postoji, ne lazi ljude ovde hahahahha Ja lazem ? Ja nikada ne lazem... Znas da me zovu decko istina ?
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 67 | 23.10.2011 , 10:32 PM
|
Quote (Mortal) hahahahha Ja lazem ? Ja nikada ne lazem... Znas da me zovu decko istina ? Nisam znala Daj da vidim tu sliku ako stvarno postoji?
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 68 | 24.10.2011 , 1:42 AM
|
Quote (Mira91) Daj da vidim tu sliku ako stvarno postoji? Vidis kako te molim da se ne ljubimo na javnom mestu
Fajlovi:
9285310.jpg
(35.5 Kb)
Poruku je menjao/la Mortal - Ponedeljak, 24.10.2011, 1:42 AM
|
|
| |
|
post # 69 | 24.10.2011 , 7:56 AM
|
Mortal, ahahhahahahah... To nije Mira...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 70 | 24.10.2011 , 1:44 PM
|
Quote (Mortal) Vidis kako te molim da se ne ljubimo na javnom mestu Ahahaha Ovo nisam ja, vidis da i DxD, kaze
Quote (DxD) To nije Mira... Naravno da nisam ja
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 71 | 24.10.2011 , 7:49 PM
|
Quote (Mira91) Ovo nisam ja Nemoj da lazes ljude Pomislice svasta o meni
Cini ti se..skoro se ofarbala, pa ne lici na sebe
|
|
| |
|
post # 72 | 24.10.2011 , 8:41 PM
|
Quote (Mortal) Cini ti se..skoro se ofarbala, pa ne lici na sebe Ma, ne... Nije.
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 73 | 24.10.2011 , 8:50 PM
|
Quote (Mortal) Nemoj da lazes ljude Pomislice svasta o meni I treba da pomisle stavljas lazne slike ovde Vidis da DxD, kaze da nisam
|
|
| |
|
post # 74 | 25.10.2011 , 1:56 AM
|
Poruku je menjao/la Mortal - Utorak, 25.10.2011, 1:57 AM
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 75 | 25.10.2011 , 7:19 AM
|
Sto ljudi,200 CUDI...U Srbiji,ako se ne varam... Ne osudjujem tudje pravo na misljenje i shvatanje potreba,ali licno ne volim cigarete i pice...Za mene zena nije dama i vredna paznje,ako nije umerena i svesna svojih postupaka...Kao mladji,imao sam par puta situaciju pijane svesti,pusio cigarete,cak i marihuanu probao.Shvatio sam da od tih stvari ne mogu imati koristi.
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
post # 76 | 25.10.2011 , 10:24 AM
|
Mortal, lazes! Ona nije to.. Mislim, jeste matora... Ali ne toliko.... xD
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 77 | 25.10.2011 , 2:17 PM
|
Quote (Mortal) Dobro, priznajem, slike su lazne ali ovo nije Ja snimam Miru kako se fenira, obratita paznju.... I Miro, nemoj da kazes kako ovo nisi ti, niko ti nece poverovati Ma i ovo je lazno I ja se nikada ne feniram Naravno da cu da kazem da nisam ja, vise veruju meni
Quote (Riddler79) ali licno ne volim cigarete i pice Slazem se, ni ja ne volim
|
|
| |
|
post # 78 | 25.10.2011 , 2:29 PM
|
Quote (Tanja91) A mene zanima sta mislite o zenama koje vole da piju do te granice da se cak i napiju? Da li vam je ruzno kad vidite zenu da pije pivo iz flase? Šta da mislim, njihova stvar. Odvratno mi je kad vidim da žena drži flašu i još nagne iz nje, a kao riba, skockala se. Ne volim muškarce da vidim pijane kako se debilišu, a tek devojke... Ništa odvratnije!!!
Poruku je menjao/la Marija_Nikola - Utorak, 25.10.2011, 2:30 PM
|
|
| |
|
post # 79 | 25.10.2011 , 8:38 PM
|
Samokontrola i umjerenost u svemu, pa i u ispijanju alkohola. Ja licno ne volim alkohol i konzumiram ga iskljucivo u posebnim prilikama, recimo bijelo vino. Zena ili muskarac,vidjeti ih u pijanom stanju je tako ruzno,da meni dodje da povracam,a ne njima. Nikad necu razumjeti kombinaciju zena i flasa...
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
|