Da li ste nekada bile zaljubljene u profesora?
|
|
|
post # 1 | 22.11.2011 , 3:00 AM
|
Dobro, ajde, ovo "zaljubljene u profesora" mozda zvuci i preterano... Nego, da li ima neki profa u vasoj skoli za kojeg pomislite uuuu sto je lep, zgodan, pametan, pa jedva cekate da imate cas kod njega a onda kad predaje vi samo buljite u njega, ne trepkate i nista ne cujete sta prica...
Kad sam ja bila srednjoskolka vecina devojaka je ludelo za profesorom fizicke kulture, za profesorom Dusanom Visok, crn, prezgodan, pravi atleta al` ozenjen (Krusevljanke ga sigurno znaju jer cini mi se jos uvek predaje u Ekonomskoj skoli Valjda nece Dule da vidi ovaj post )
|
|
| |
|
|
post # 3 | 22.11.2011 , 3:24 AM
|
Da ne bih otvarao istu temu u Muskom kutku, napisacu ovde... Svaka mlada profesorka mi se svidja.. Da se ne lazemo, i veceni ovde Ali ne da imam profesorku fizickog..pa to je bomba jednom..plava, 26 godina, ima nezne ruke (danas sam je poljubio u ruku, pocrvenela je), voli da se sali..ma desetka... Oblaci se sportski, znaci nosi trenerku, seksi gacice da kada je pogledas u dup* prebacis iz momenta... Ovo je glupo sa moje strane, nisam ja slikao, ali da vidite zadnji deo lepotice.... Bez perverznih komentara Jos jednom se izvinjavam sto pisem u Zenskom kutku
Fajlovi:
6293016.jpg
(8.3 Kb)
Poruku je menjao/la Mortal - Utorak, 22.11.2011, 3:26 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 4 | 22.11.2011 , 4:14 PM
|
Mortal, pa i ja bi ovakvu jadan ja kod mene sve muskarci osim tri babe
|
|
| |
|
post # 5 | 22.11.2011 , 4:20 PM
|
Quote (luka83) Ebi ga, ja zaboravio da je ovo ženski kutak Quote (Mortal) Jos jednom se izvinjavam sto pisem u Zenskom kutku Ma pisite slobodno, nije zabranjeno naravno, a pritom imate zanimljive postove Quote (Dejan) jadan ja kod mene sve muskarci osim tri babe pa onda Dejane baci pogled malo i na babe
|
|
| |
|
|
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
post # 8 | 23.11.2011 , 3:23 PM
|
pa moram priznati da ih je bilo, ono ne da sam zaljubljen ali da sam se ''lozio'' na profesorice, to da... prva je bila u 7 osnovne :P .. profesorica italijanskog, a i radila je i kao bibliotekarka, pa sam od kad je pocela da mi predaje .. procitao i sve lektire hahhahaha .. a onda je u srednjoj bila profesorica engleskog .. inace rokerka, bilo je vrh kod nje imati cas, jer je bila opustena atmosfera.. cesto smo izgovor i gramatiku i ostalo ucili uz rock 80-tih njena omiljena je bila alice cooper - poison
|
|
| |
|
post # 9 | 23.11.2011 , 3:25 PM
|
Quote (TheBad) profesorica engleskog .. inace rokerka Bezi od te u pm
|
|
| |
|
|
post # 11 | 23.11.2011 , 5:14 PM
|
Quote (TheBad) pa pitao bih te dal bi ti pobjegao kad bi je vidio Pa sad....ako se ne oblaci kao rokerka onda bih razmislio...
|
|
| |
|
|
post # 13 | 23.11.2011 , 9:52 PM
|
Bila sam se zaljubila u nastavnika Likovnog toliko da me umalo nije obrio u 8 razredu
Poruku je menjao/la Dragana01 - Sreda, 23.11.2011, 9:53 PM
volim te tako te ludo volim al reci dve nemogu reci sve kolko bi rekle usne kad 56bi te ljubile...
|
|
| |
|
post # 14 | 23.11.2011 , 10:16 PM
|
E sve je to kod nas ili matoro ili nema... Tako da Marko, ne brini, nemam u koga da gledam, 'sem tebe...
Ko si ti?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 15 | 23.11.2011 , 11:09 PM
|
ne, nijedan nije bio moj tip... hahahha
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 16 | 23.11.2011 , 11:10 PM
|
Quote (DxD) Tako da Marko, ne brini, nemam u koga da gledam, 'sem tebe... Nisam prosesor.. Jos nisam profesor
|
|
| |
161 poruka na forumu
| |
82
| |
376
|
|
post # 17 | 24.11.2011 , 0:08 AM
|
xaxaxaxa ne nikad nisam bila zaljubljena u profu xaxaxaxa
|
|
| |
|
post # 18 | 24.11.2011 , 0:19 AM
|
Imao sam jednu lepu i mladu profesorku u srednjoj......ali nije to zljubljenost,samo simpatija...
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 19 | 24.11.2011 , 7:17 AM
|
Oh, kakva tema! Naravno da nisam, ali se palim OFC, i to su, od ove što mi predaju samo profesorka AHP i srpskog, a od ove što mi ne predaju profesorka fizičkog, informatike, fizike, srpskog, engleskog, i još neke za koje ne znam šta predaju.
|
|
| |
|
post # 20 | 24.11.2011 , 3:51 PM
|
Quote (andreica93) xaxaxaxa Iza tog smeha se krije ljubav prema nekom mladom profesoru
|
|
| |