Mamin sin
|
|
|
post # 1 | 12.06.2012 , 8:25 PM
|
Sta mislite o maminim sinovima? Da li ste nekada bile sa takvim nekim i da li biste?
|
|
| |
|
post # 2 | 12.06.2012 , 9:11 PM
|
Ne volim takve osobe i nisam u takvom društvu,a i kada jesam izbjegavam ih.
Nisu oni za mene niti sam ja za njih.
|
|
| |
|
post # 3 | 12.06.2012 , 9:40 PM
|
Jesam bila sam. I kad sam shvatila da sam opterecena njegovom mamom i sta ce ona reci ostavila sam ga pred mamom. Neka ga tesi.
To su meni mlakonje, koje se kriju iza mamine suknje, prvi stepen Edipovog kompleksa.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 12.06.2012 , 10:00 PM
|
svaki muškarac je mamin sin, e sad je poenta koliko dopušta majci da mu se meša u život i koliko zavisi od nje... ne volim one koji zavise od mame pa i od tate, volim samostalne i sa takvima se družim, a ostale izbegavam jer mi takvo društvo ne prija...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 12.06.2012 , 10:10 PM
|
Quote (real90) ja sam mamin sin tanja sta imas protiv nas ?? Hehehe, je l` ti to hoces jos jedan ukor pa ne znas kako da me pitas? Ma nemam nista protiv al` ako se udam za jednog od vas tj. maminih sinova necu da cujem: "Moja mama je spremala lepsu sarmu"...
|
|
| |
|
post # 7 | 12.06.2012 , 10:19 PM
|
Quote (Tanja91) "Moja mama je spremala lepsu sarmu"... Moj covek je tako samo jednom rekao, i cela serpa je letela kroz prozor. Od tada je fin, i jede sve.
|
|
| |
|
post # 8 | 12.06.2012 , 10:22 PM
|
Quote (Tanja91) Moja mama je spremala lepsu sarmu
Pa ne samo sarmu nego i sve ostalo ce muskarcima biti sladje ako im majka pripremi jednostavno je to tako, tako da Tanja91, moze tvoja sarma da bude najlepsa na svetu, ali ce uvek muskarcima mamina sarma i sve ostalo biti lepse. Ko kaze da nije tako laze 100% svi muskarci su mamini sinovi!
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 10 | 12.06.2012 , 10:28 PM
|
Uhhhhhhhh.. bolje da ne pocnem, imam materijala za 10 tema!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 12 | 12.06.2012 , 10:31 PM
|
MarijanaBK1, mislim da ih je Tanja pogodila u nerv gde su najosetljiviji
Ja imam srece sto ne zivimo blizu njegove mame. A dok smo ziveli, obavezno je isao svako drugo vece na veceru. Meni super bilo, nisam morala da pravim hahhahaha
Ma zivele mame. Dok je mama muskarci nikad odrasti nece.
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 14 | 12.06.2012 , 10:46 PM
|
Ma da je samo rucak u pitanju.....
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
14 poruka na forumu
| |
23
| |
83
|
|
post # 15 | 12.06.2012 , 10:47 PM
|
a to ova tanja debela samo o hrani misli pa je navukla temu oko rucka
> Uvezi sa Barca1899 ♥
|
|
| |
|
post # 16 | 12.06.2012 , 11:17 PM
|
Quote (Leksi) Moj covek je tako samo jednom rekao, i cela serpa je letela kroz prozor. Od tada je fin, i jede sve. Lepo si rekla na pocetku da je kucni ljubimac tvoj muz. Quote (lukacar95bre) Pa ne samo sarmu nego i sve ostalo ce muskarcima biti sladje ako im majka pripremi jednostavno je to tako Pa lepo sam ja drugaricama pricala da kad si u vezi sa maminim sinom da imas osecaj kao da si u vezi sa buducom svekrvom. Quote (Leksi) MarijanaBK1, mislim da ih je Tanja pogodila u nerv gde su najosetljiviji Hahaha, sad sam htela jos nesto da dodam al` bolje da cutim. Quote (real90) a to ova tanja debela samo o hrani misli pa je navukla temu oko rucka Opet ti da sam ja debela?
|
|
| |
|
post # 17 | 12.06.2012 , 11:27 PM
|
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 18 | 12.06.2012 , 11:30 PM
|
Quote (lukacar95bre) a devojke kao nisu tatine cerke
nisu, ja sam tatin sin hahah vredim za tri sina
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 19 | 12.06.2012 , 11:35 PM
|
Quote (lukacar95bre) Kao sto rekoh, svi muskarci su mamini sinovi shvatices kad dobijes decaka Ma ja to odavno shvatila, vidim po bratu... Pravi mamin sin. Ih... ljubi ga majka. Nego sreca pa ne moze ovo da vidi jer nije clan sajta. Quote (lukacar95bre) a devojke kao nisu tatine cerke MarijanaBK1 mi uzela rec iz usta... Naravno da nisu. I mene tata zove sine.
|
|
| |
|
post # 20 | 12.06.2012 , 11:50 PM
|
Quote (Tanja91) Naravno da nisu. I mene tata zove sine.
Quote (MarijanaBK1) nisu, ja sam tatin sin
I vi pricate za mamine sinove, a kakve su tatine cerke/sinovi ovo su cisti primeri da ocevi vise razmaze cerke nego majke sinove!
|
|
| |