Ćelavost - da li je to mana ili prednost?
|
|
|
post # 1 | 26.08.2012 , 5:38 PM
|
Postoje muškarci kojima je cool biti ćelav, a postoje i oni kojima to predstavlja veliki problem i koji pate zbog toga. Kod rane ćelavosti može da se javi kompleks, i manjak samopouzdanja.
Da ne bude zabune namerno sam postavila temu u ženski kutak, jer želim da pročitam njihova mišljena o tome.
Šta mislite o tome moje drage dame?
Poruku je menjao/la Leksi - Nedelja, 26.08.2012, 5:40 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 2 | 26.08.2012 , 5:44 PM
|
Prednost
|
|
| |
|
post # 3 | 26.08.2012 , 5:48 PM
|
Nisam dama,ali imam svoje misljenje i stav o ovome. Mana naravno iz razloga sto oni nemaju izbor. Ovaj sto ima ''svu'' kosu moze da bude celav i ne mora.Dok ovi naravno nemaju izbora.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 4 | 26.08.2012 , 5:52 PM
|
Vagabond83, ti damen
|
|
| |
|
post # 5 | 13.11.2012 , 7:22 AM
|
Pa meni i je coool ako mu pase ako ne e brate mili kosa je zakon
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 6 | 13.11.2012 , 4:17 PM
|
Ne volim ćelave muškarce. I za mene je to velika mana.
Nikada me nije privukao nijedan takav muškarac. Iako postoje oni muškarci kojima baš ta ćelava glava dobro stoji.
|
|
| |
|
post # 7 | 13.11.2012 , 4:45 PM
|
Pa prednost je cim ne moraju da peru kosu i da idu na sisanje
|
|
| |
|
post # 8 | 13.11.2012 , 4:57 PM
|
Moonchild007, tako je. I ja to kazem. Bar ne razmisljaju kako da naprave frizuru ahhahhaha
|
|
| |
|
post # 9 | 13.11.2012 , 6:10 PM
|
Ja sam celo leto bio celav tj... nularica hteo sam i da obrijem glavu al nisam, i tako sam se zapalio da su mi na glavi bili ogromni plikovi i celo mi se nadulo izgledao sam deformisano. Tad sam se osisao na celavo i nikad vise necu sad mi je kosa baas porasla ali necu da se sisam. Tako da celavost jeste mana i to velika.
|
|
| |
|
post # 10 | 13.11.2012 , 6:26 PM
|
lukacar95bre, bar sad imas iskustvo. Sledeci put znas, da bez silterice ili kacketa ne ides vani na sunce.
|
|
| |
|
post # 11 | 15.01.2013 , 0:26 AM
|
pi jbt mrzim celave i plave musko treba da bude crn
Nicki madafaka :D
|
|
| |
|
|
post # 13 | 24.01.2013 , 7:16 PM
|
Po meni mana,ali to je stvar genetike.
|
|
| |
Mallena
|
post # 14 | 24.01.2013 , 8:26 PM
|
Nedoživljena sa moje strane... Ne znači mi aman bas nista!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 15 | 25.01.2013 , 2:18 PM
|
Quote (nina69) pi jbt mrzim celave i plave musko treba da bude crn pa ti onda pazari u startu odma nekog crncugu - on je kompletno crn bas kako ti volis znaci musko ipo - samo pazi da nebude celav oce oni tako vole da budu obrijani - na kosu sam mislijo
celav celav - pa koliko to celav precizirajte procelav zalisci pomalo se nazire da nema kose kompletno - na stranu to sto je gore neko napomenuo da nekim muskarcima bez kose je lepse - ALI SIGURNO NIJE Sabanu Saulicu- DA SE JA PITAM JA BIMU PODHITNO TURIJO NAZAD ONU PERIKU NA GLAVU ili onog briska za pod 0 sigurno bi i sa njim bijo lepsi
!!!
|
|
| |
|
post # 16 | 25.01.2013 , 5:07 PM
|
Moj cale je celav,ja mislim da je to cak i prednost...
uros wait
|
|
| |