Vjerujete li da je 'Gangnam Style' najava sudnjeg dana?
|
|
|
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 1 | 09.12.2012 , 2:46 AM
|
Nostradamus je, navodno, u svojim proročanstvima napisao:
- Iz mirnog jutra, kraj će doći, kad broj krugova konja koji pleše bude 9.
Prema kreativnoj interpretaciji ovog proročanstva, Koreja je znana i kao ‘Zemlja mirnog jutra’, Psy pleše ‘konjski ples’, a brojka devet mogla bi se odnositi na broj pogleda spota Gangnam Style na YouTube-u, koji je vec dostigao brojku od 900.000.000. Kada dođe do jedne milijarde, pišu izvori, brojka će imati ‘devet krugova’, tj. devet nula.
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
|
post # 3 | 09.12.2012 , 3:14 AM
|
hoci 21.12 ceo dan da imam sex. Ako dodje vec do smaka sveta da umrem sa osmehom na licu. Raj...pff tamo nema cigareta posle sexa.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 5 | 09.12.2012 , 3:59 AM
|
Nista vise ne znam, ni ti razumem... Ljudi su stvoreni sa pakoscu i uzivaju da pakoste ostalima... Cemu ovolika prica oko smaka sveta? Dajte oladite malo, pa cak i da dodje do toga, nama spasa svakako nema... Ne trebamo se dodatno zivcirati za gluposti... Preziveli smo 100-ti smak sveta pa cemo i ovaj!
:P
|
|
| |
|
|
post # 7 | 09.12.2012 , 11:53 AM
|
Neko poblesavio pa napisao tako nesto na papiru lol... Evo sad i vi mozete da napisete da ce smak sveta da bude 1:01:2111 godine i ko zna mozda ce neko negde to da procita Da ne bi bilo zabune znam ja jako dobro ko je Nostradamus ali i on je malo poranio Kako su naucnici vec istrazivali tacno je da ce se "Nekad" dogoditi smak sveta odnosno totalno unistenje planete ali proces unistavanja ozonskog omotaca nece biti kompletiran minimum jos 1000 godina a bar smo jedno 2000 svetlosnih godina daleko od neke "Zalutale zvezde" koja bi mogla da se sudari s zemljom na svojoj putanji...bilo kako bilo mi to dozivet necemo...tako da mozete da se opustite "Kad na vrbi rodi grozdje" tada ce biti smak sveta - Ako slucajno negde vidite da je neko okacio na vrbi par grozdova ili da je neko odradio takvu sliku na photoshopu pocnite da se spremate (Reko vam neki Hector na forumu)
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 9 | 09.12.2012 , 12:42 PM
|
Vrlo moguće. Kad je ljudska svijest o muzici spala na Gangnam Style, sigurno nam se ne piše dobro!
Poruku je menjao/la luka83 - Utorak, 11.12.2012, 1:11 PM
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 10 | 09.12.2012 , 3:13 PM
|
Jedan od najpismenijih iz plemena Maja, kleše u kamenu ploču proročanstvo koje je vrač ranije izgovorio. Odjednom nestane materijala za klesanje, te on ode kod vrača da ga pita šta sad da radi. „Šefe, nestalo kamenih ploča, ne mogu da nastavim, šta ću sad?“ „A dokle si stigao?“ „Do 2012-te“ „Auuu, al’ će da se istripujuuuuu….“
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 11 | 09.12.2012 , 3:37 PM
|
Ne !
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 12 | 09.12.2012 , 4:34 PM
|
Quote (Deki87) Nista vise ne znam, ni ti razumem... Ljudi su stvoreni sa pakoscu i uzivaju da pakoste ostalima... Cemu ovolika prica oko smaka sveta? Dajte oladite malo, pa cak i da dodje do toga, nama spasa svakako nema... Ne trebamo se dodatno zivcirati za gluposti... Preziveli smo 100-ti smak sveta pa cemo i ovaj!
hahaha odprilike tako nekako
imala je samo jednu manu, branila mi da idem u kafanu. kada umrem ne zovite popa neka mene konobar zakopa!
|
|
| |
|
post # 13 | 09.12.2012 , 6:38 PM
|
Sve sam osedeo od vere
|
|
| |
|
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 15 | 09.12.2012 , 8:08 PM
|
Dajte da obrisemo spot sa YouTub-a Ma dajte ciste gluposti,uvek pronalaze nesto novo da nas plase.......Zasto je taj Nostardamus toliko zapeo oko smaka sveta...??? Ako ce ga stvarno biti ne bi uzrok bio obican spot
|
|
| |
|
post # 16 | 10.12.2012 , 2:59 AM
|
dokazano je da kad su ljudi u panici,razmisljalju iracionalno. Sta ce ti laksa kontrola mase od one uspanicene.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 17 | 10.12.2012 , 11:41 PM
|
Cista glupost, ne verujem u to.
Poruku je menjao/la lukacar95bre - Ponedeljak, 10.12.2012, 11:41 PM
|
|
| |
|
post # 18 | 11.12.2012 , 0:07 AM
|
Quote (♥Ivana♥) ja ipak cekam 21.12..hehehhe ja pogotovo.
Ne!
. . .
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 19 | 11.12.2012 , 3:21 AM
|
Mene je pomalo strah. Imam 24 godine i normalna sam osoba, pa me tako neka nebulozna prica o smaku sveta nemoze nimalo uplasiti... mada... dosta sam knjiga procitala, prica i prica se naslusala, ali jedno me cudi. Zasto sve sto sam procitala aludira na jedno te isto. Ajde Maje, ajde Nostradamus, ajde jos mnogi drugi, ali slucajnosti je mnogo. Svi znamo baba Vangu... na racun te zene su se mnogi sprdali, ali rekla je nesto cudno, a to je da ce do 2014 godine mnogo nas oboleti od cireva i raka... a za to imam opravdanje koje je jedan poznati astrofizirac koji je dosao da kupi pomoc za smak sveta rekao da ce od 20.12. do 23.12. radiacija, zracenje biti veoma visoko... to nam dolazi od sunca i da tih dana nebi trebalo izlaziti napolje.
Ovaj snimak ja mislim da je prepao ceo svet, meni nimalo nije prijatno ako ce ovo da bude stvarno da cu da zivim jos 10 dana je uzasno. Svi koji govore "Ma bas me briga. Ma nek bude. Ma ovo-ono" samo me interesuje da li imaju predstavu kako bi im bilo kad bi zivi goreli?
Takodje postoji jos jedan snimak koji pokazuje asteroid koji prolazi pored nase planete na svake 4 godine. 2008. godine moga se videti golim okom, on treba da prodje opet 12.12.2012.
Samo se pitam da li su Maje pogresile pa umesto 21. da bude 12. decembar... Veliki je 4.5 km
|
|
| |
64 poruka na forumu
| |
22
| |
91
|
|
post # 20 | 11.12.2012 , 3:51 AM
|
ovo je treci smak svijeta ccccccc,kakvim glupostima se zamarate,samo allah dz.š zna kad ce biti smak svijeta i NIKO VISE
|
|
| |