Postoje li vanzemaljci?
|
|
|
|
post # 42 | 25.09.2011 , 9:52 PM
|
@badule, tebe cu ja jednog dana da strpam na moj privatni leteci tanjir sto mi poklonila jedna wanzemaljka, ima da te odwedem na njihowu planetu da te upoznam s njima. . . .
AKO MI NEKO DOKAZE DA VANZEMALJCI NE POSTOJE, JA CU NJEMU ZA UZVRAT DOKAZATI DA POSTOJE. . .
Zar je stvarno moguce da neko misli da smo sami u ogromnom ne-istrazenom swemiru? ? ? pa ako jesmo, a nismo onda smo mi ljudi stwarno neki sreckovici. . . .
NARAVNO DA POSTOJE, I NE SAMO JEDNA CIVILIZACIJA NEGO MNOGO VANZEMALJSKIH CIVILIZACIJA KOJE SE MOZDA I MEDJUSOBNO ZNAJU. . . Ja mogu glawu da dam da postoje jos puno drugih planeta koje mi ludi jos nismo otkril, pa nema sanse da su bas sve planete prazne, pa cemu onda tolika galaksija,svemir?
I ZASTO SWI MISLE DA SU WANZEMALJCI RAZVIJENIJI OD NAS?,Mozda su jos primitivniji od nas. . . kad su toliko razvijeni, kako to da nisu do sad vec ostvarili kontakt sa nama?
Kao sto nama odgovara vazduh, ili kao sto zemaljske biljke proizvode kiseonik bez koga nema zivota, ili kao sto mi ne mozemo bez vode. . . mozda postoji isto tako neka civilizacija koja udise ugljendioksid ili nzm azot... ili mozda neki gas koji mi ljudi ne znamo ni da postoji? mozda njihowe biljke, kamenje sta znam ispusta neki gas bez koga oni nmg da disu, mozda oni ne piju vodu? nego nesto drugo, mozda se hrane elektricitetom koje mozda njihowe biljke,kamenje,pesak luce? a a?
70% nase planete je prekriveno vodom, isto tako mozda veci deo njihovih planeta je prekriwen necim bez cega oni ne mogu, a mi ljudi nismo ni otkrili da postotiji to nesto?
PROSTO NEMA SANSE DA NE POSTOJE VISE VANZEMALJSKIH VRSTA, NASELJENIH NA KO ZNA KOLIKO RAZLICITIH PLANETA. . . Siguran sam da cemo se nekad sresti, kada? nekada u buducnosti! ,mozda nas je neka druga civilizacija,vec posetila, a da ne znamo ali do tada ostaje nam samo da nagadjamo!
|
|
| |
|
post # 43 | 05.10.2011 , 10:21 PM
|
ja mislim da postoje u drugoj galaksiji
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 44 | 05.10.2011 , 10:58 PM
|
Quote (badule) AMMIR95, A ti si vidoi da ne postoje? svojim ocima
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 46 | 09.11.2011 , 10:00 PM
|
mogucnost da smo sami u ovoj galaksiji je minimalna
|
|
| |
|
post # 47 | 25.11.2011 , 11:08 AM
|
Ja verujem da nismo sami, jer, kosmos je toliko velik, da je gotovo nemoguce da samo mi postojimo....verujem da postoji zivot i na nekim drugim planetama, samo mi za to jos uvek ne znamo....i predpostavljam da cak ni nisu mali zeleni, ili kakvi god vec, kako ih je narod vec opisao u filmovima, vec da su dosta slicni nama,ljudima....
:P
|
|
| |
|
post # 48 | 06.12.2011 , 10:41 PM
|
Kao sto je gore pomenuto nemoguce ja da smo sami u svemiru, mozda ima vise civilizacija neke naprednije neke zaostale....
Idriz Cindry Heljic
|
|
| |
|
post # 49 | 06.12.2011 , 11:30 PM
|
Svi smo mi zivi van zemlje hvala bogu.
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 51 | 17.12.2011 , 6:11 PM
|
znam da postoje
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 52 | 17.12.2011 , 9:19 PM
|
Ja ne verujem. Zapravo umirem od straha pri pomisli da postoje bica koja zive van planete Zemlje.
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |