Postoje li vanzemaljci?
|
|
2477 poruka na forumu
| |
63
| |
201
|
|
post # 1 | 10.05.2011 , 4:21 PM
|
Uzmimo, na primer, da jesmo sami u kosmosu i da toga postanemo svesni jednog trenutka. Na neki način bilo bi to zaista zastrašujuće saznanje jer bi u nama izazvalo osećaj beskrajne usamljenosti, možda i straha, a sam univerzum, sa našeg, ljudskog stanovišta, izgubio bi smisao. Jer, čemu sve to, taj silan prostor, ako nikog nema da živi u njemu. Kosmos je besmisleno velik da bi postojao samo za nas. Članak Iz Astronomije broj 25 Ipak ima onih koji misle da jesmo sami u tom beskraju. Oni veruju da je život posledica sticaja neverovatnih, slučajnih i neponovljivih okolnosti, ta da je ovaj naš, zemaljski život i sam jedinstven i neponovljiv i da je nemoguć na bilo kom drugom mestu. Uostalom, tako su nas i mnoge crkve učile. Ali ako je tako, onda to znači da će jednog dana kada se Sunce naduje i sprži ovaj život, univerzum, sasvim pust i jalov, ostati da trune do poslednjeg atoma, a da nikog ne bude da ga shvati i pronađe njegovu svrhu. Bio bi to tužan kraj svemira. Istina, treba reći da ne vidimo razloge zbog kojih bi univerzum morao biti logičan, shvatljiv i srećan po našoj, ljudskoj logici, pogotovo što mi nismo u stanju ni sami sebe baš najbolje da shvatimo i učinimo srećnim. *** Statistički posmatrano svemir vrvi od života. U našoj galaksiji ima više stotina milijardi zvezda i neka svaka ima makar samo jednu planetu ili drugo pogodno telo (a u proseku ih ima sigurno mnogo više) i već imamo obilje kandidata za postojanje života, ma kako rigorozne uslove život zahtevao. A gde su ostale galaksije sa svojim milijardama kandidata. Ako tako stvari posmatramo, alijensi postoje i samo je pitanje vremena kada ćemo s njima uspostaviti kontakt.
|
|
| |
144 poruka na forumu
| |
10
| |
18
|
|
post # 2 | 10.05.2011 , 4:55 PM
|
Ja u to ne vjerujem
|
|
| |
2477 poruka na forumu
| |
63
| |
201
|
|
post # 3 | 10.05.2011 , 8:21 PM
|
ni ja ne verujem swe su to naucne fantastike
|
|
| |
|
|
|
post # 6 | 12.05.2011 , 7:06 AM
|
ma postoje mene su jednom oteli hahaha
|
|
| |
|
post # 7 | 12.05.2011 , 9:49 AM
|
NEMO DA VREDJATE VANZEMALJCE - ONI SU FINI LJUDI VIDIM IH SKORO SVAKOGA DANA - KADA GOD SAM NAPOLJU PRIMETIM NEKOGA -koji se u najmanju ruku tako ponasa - a vidim ih ponekada i u ogledalu - kada se ponekata onako sasavo probudim -
!!!
|
|
| |
2477 poruka na forumu
| |
63
| |
201
|
|
post # 8 | 12.05.2011 , 12:03 PM
|
xaxaxaxa
|
|
| |
|
post # 9 | 01.07.2011 , 2:26 AM
|
ljudi nzm kolko je tacno ali sam cuo da su se navodno pojavili vanzemaljci u podnozju planine ozren.. i da su tu jedno vreme boravili ..( nije sprdnja.)
|
|
| |
|
post # 10 | 01.07.2011 , 2:45 AM
|
.....
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 11 | 04.07.2011 , 11:28 PM
|
Verujem da vanzemaljci postoje, ali ne kao bića kojih se treba plašiti, i ne kao bića koja plutaju u Kosmosu, već da žive na nekoj planeti daleko od nas.
|
|
| |
|
post # 12 | 08.07.2011 , 7:26 PM
|
svaki put kad se napijem vidim vanzemaljce
|
|
| |
|
post # 13 | 10.07.2011 , 3:52 AM
|
A da mi je samo uzeti njihov brod da se provozam krug ispred Gimnazije!:DDD
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
|
|
|
347 poruka na forumu
| |
24
| |
174
|
|
post # 19 | 12.07.2011 , 0:06 AM
|
Alienhunter, generalno volim sokice, a limunadu posebno! Samo uz limunadu bi morao da istrpis i moje price o alienima, iluminatima i inim stvarcicama ove nase lepe planete. Ne znam koliko si upoznat i sa chemtrails-vrlo,vrlo interesantno, a povezano uz vec pomenuto. Added (12 Jul 2011, 0:06 Am) --------------------------------------------- P.S. Badule,molim te, ne govori vise o sebi kao da imas bar 8 "banki", Pa, dragi covece,pred tobom je jos cela druga polovina zivota, zivi ga, ne kukaj!!!
Licila je na list koji sluti vetar...
|
|
| |
|
post # 20 | 12.07.2011 , 0:37 AM
|
naravo da postoje
|
|
| |