Libija - desavanje pre i posle sukoba
|
|
265 poruka na forumu
| |
10
| |
131
|
|
| |
|
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
post # 3 | 25.08.2011 , 9:23 PM
|
Sve to skuvali ameri rat zbog nafte nema sta, ako roknu gadafija puklisu gadafi nema nikakve veze sa tim samo su se okomili na njega da bi oni radili sta hoce dok se dvoje svađaju treci koristi bilo i bice Pravice oni gadafija od blata, kukace oni za njim kao rumuni za čauseskom.
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 25.08.2011 , 10:23 PM
|
da vise oce uhvatiti tog gadafija ili zivog ili mrtvog previse je ljudi umrla samo zato sto on nece da sisdje sa svog trona pa zar mu nije dosta 40 godina !
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 5 | 25.08.2011 , 10:26 PM
|
|
|
| |
|
post # 6 | 25.08.2011 , 10:43 PM
|
ma sta vam je ljudi amerika zna sta radi nisu budale afganistan je izvor droge to je sad pod rukama amera vamo nafta oni idu samo za prirodnim bogastvima i svugdje nadju neki izgovor da oni umjesaju svoje ruke da ih oce ko sravnit sa zemljhom volio bi vise nego ista pun mi je qrac i amerike vise
|
|
| |
|
717 poruka na forumu
| |
38
| |
281
|
|
post # 8 | 25.08.2011 , 11:04 PM
|
pa naravno da hoće da postave svoje ljude na vlast Libije...nafta je veliko bogatstvo... samo što oni preko medija lažu...mediji puno mogu da utiču na sve to, a naravno Amerika ih drži i još jedna stvar na kojoj preko ovog rata zarađuju i SAD i EU jeste da testiraju svoje borbene avione, i ako se tamo dobro pokažu oni se dobro i prodaju...tu su velike pare u igri zato se oni bore protiv Gadafija...
|
|
| |
|
post # 9 | 25.08.2011 , 11:04 PM
|
Libija jedna od najbogatih drzava svijeta sve su imali za dzabe skoro nista im nije hvalilo,ovo je sve skoro zbog nafte vidjecemo sta ce biti... Izdrzi Pukovnice
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 10 | 25.08.2011 , 11:37 PM
|
a eno nude za gadafija 2.5 mil zovog ili mrtvog (tamo neki milijarder)
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
10
| |
131
|
|
post # 11 | 25.08.2011 , 11:59 PM
|
OCELI SKORO DA AMERIMA DA POLUPA PICKU I DA GLEDAJU SVOJA POSLA
pozdrav svima
|
|
| |
347 poruka na forumu
| |
24
| |
174
|
|
post # 12 | 26.08.2011 , 1:55 AM
|
Almire,odlican si link stavio, a taj "neko" ko je u tekstu sve izuzetno tacno objasnio i izneo prave podatke je Ivona Zivkovic. Ivona je,inace, blogerka(naziv njenog bloga je Moj izbor) i u svojim napisima dotice se mnogih tema iz raznoraznih oblasti. Poznata je po tome sto ono o cemu pise najpre detaljno prouci(cinjenice, dokazi...) i ne daje neke pausalne zakljucke. Sto se tice Libije, uglavnom su prethodni komentatori dali odgovor "zbog cega sve to" i "ko sve to(rezira)". Ja bih samo dala link da oni koje ovo interesuje pogledaju i cuju cime se sve "humana"americka vlada sluzi kako bi ostvarila svoje ciljeve http://stopwarcrimes.wordpress.com/2011....-square . P.S. I, naravno, podrzavam Gadafija.
Poruku je menjao/la Veskica - Petak, 26.08.2011, 2:36 AM
Licila je na list koji sluti vetar...
|
|
| |
|
post # 13 | 26.08.2011 , 1:58 AM
|
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 14 | 26.08.2011 , 2:40 PM
|
Quote (Veskica) Almire,odlican si link stavio, a taj "neko" ko je u tekstu sve izuzetno tacno objasnio i izneo prave podatke je Ivona Zivkovic. Ivona je,inace, blogerka(naziv njenog bloga je Moj izbor) i u svojim napisima dotice se mnogih tema iz raznoraznih oblasti. Poznata je po tome sto ono o cemu pise najpre detaljno prouci(cinjenice, dokazi...) i ne daje neke pausalne zakljucke.
uh a ja se smorio tražeći ko je napisao, ne znam kako nisam odmah primjetio da je link bloga odmah ispod teksta zaista je dobro objasnila neke stvačice
|
|
| |
|
post # 15 | 26.08.2011 , 5:52 PM
|
Licno o Americkom sistemu necu da komentarisem ( cisto da se zna nemam nista protiv ljudi u SAD obican narod ko mi gleda svoja posla, vec protiv politike i ostali sranja koja radi njihova vlada )...
Sto se tice Gadafija covek je diktator u svakom mogucem smislu. mucio narod, izivljavao se i ko zna sta sve ma neka mu sudi ko god stigne, to sto je pomogao ili bio u dobrim doplomatskim odnosima sa Srbijom ne menja cinjenicu sta je radio nevinim ljudima...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
post # 17 | 27.08.2011 , 1:04 AM
|
Quote (@Assassin@) ali Gadafi je svom narodu priuštio sve...
šta im je to priuštio ?
|
|
| |
|
|
|
post # 20 | 27.08.2011 , 8:07 PM
|
Quote (@Assassin@) Hmm...pa imali su solidan život...socijalne pomoći su bile velike i to je sve davao njima od nafte...razvijao je svoju zemlju...itd...
bi'l ti brate volio da živiš od socijalne pomoći .?
|
|
| |