Nesanica
|
|
|
|
post # 2 | 31.05.2013 , 4:10 PM
|
Mozda ti zamisljas o necemu strasnom pa nemozes da spavas.Mozes da razmisljas o lepim stvarima naprimer o sexu razmisljaj i zaspi
Fajlovi:
4046473.jpeg
(13.5 Kb)
Ja sam Stefan Obozavam Minecraft
|
|
| |
390 poruka na forumu
| |
20
| |
673
|
|
post # 3 | 31.05.2013 , 4:18 PM
|
Minecrafter123, ne mora da znaci, nekog to jos vise razbudi
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 4 | 31.05.2013 , 5:17 PM
|
Ako spavas preko dana, onda prestani da radis to, ako ujutru spavas do kasno onda prokusaj da se budis ranije. Idi negde na selu, ako imas vikendicu negde, provedi tamo nekoliko dana, nema buke, stresa i ostalih "cari" danasnjih gradova... To su mi govorili svi da radim ali ne pomaze nista od toga, jednostavno tablete ili strunco misljenje kako da se izboris sa time bez lekova. Ili sa navikni, ima i nekih prednosti tu, sto se tice produktivnosti, barem ja to tako gledam. I onda normalno zavisi i u koliko zaspis? 3, 4 ujutru? Ja govorim tako zasto sto ne mogu da zaspim pre 1 (makar lego u krever u 10 sati) ali ipak mogu da se odmorim do 6 ujutru, a sada ako ti svaku noc zaspis tek ujutru a ides na posao u 6 ili 7 (predpostavaljam da ides na posao zbog godista na profilu) onda bolje da se obratis doktoru...
Imas ljude koji to podnose i koriste ako mogu da izdrze tako...
|
|
| |
|
post # 5 | 03.06.2013 , 8:04 PM
|
Quote (ERROR404) Minecrafter123, ne mora da znaci, nekog to jos vise razbudi I da te itekako uspava.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Ponedeljak, 03.06.2013, 8:05 PM
|
|
| |
|
post # 6 | 22.06.2013 , 10:50 AM
|
cesto imam nesanice, pijem neki caj za umirenje sat pre spavanja.
|
|
| |
|
post # 7 | 23.06.2013 , 10:32 AM
|
protiv nesanice se borim spavanjem ..
|
|
| |
|
post # 8 | 23.06.2013 , 11:48 AM
|
Umor je veoma prirodan nacin resavanja nesanice... Kada covek radi 8 sati ne mora biti cisto fizicki rad...ali da radi nesto...jednostavno baterije se potrose i hteo ne hteo moras da se napunis... Mogao bih reci da imam neki oblik problema s' spavanjem jer spavam jako malo vremena...posao,devojka,drustvo,malo online nekih igara koje volim igrati (da u dusi sam klinac)ovo leto sad kad uhvatim vremena izaci malo na jezero s drustvom...nekad spavam nekih 4-5 sati samo dnevno...ali s vremena na vreme kad uhvatim nedelju spavam i vise od 18 sati (naravno probudim se gladan kao vuk i sa glavoboljom za koju mi treba ceo dan da prezivim) ali poenta je da covek se mora naspavati na ovaj ili onaj nacin Naravno ovo radi samo u slucajevima ako covek nije psihicki bolesnik tu vec samo doktor moze pomoci kako treba...mada nisam za nikakve tablete...mislim da bi to trebalo biti neko "Krajno resenje"
Poruku je menjao/la Hectore - Nedelja, 23.06.2013, 11:54 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 10 | 23.06.2013 , 10:28 PM
|
-zvaci malo korenja i vise vezbaj.
-hej covece, ja patim.
- hoces da vidis patnju? svrati do prvog metodiste utorkom uvece. vidi ljude sa rakom testisa. to je patnja.
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 12 | 23.06.2013 , 11:44 PM
|
Kad ne možeš da je pobediš, preokreni je u svoju korist. Generalno nemam problema sa tim, mada mi se dešavalo da npr. kad par noći ne spavam lepo (učenje, izlasci i sl. pa onda okrenem dan za noć imam problema sa istom) kao što rekoše, ili se dobro premorim, pa uveče legnem ranije, ili okrenem nesanicu u moju korist, pa radim nešto što bih preko dana uradila, i tako uštedim vreme. Em završim neke obaveze, em se manje umaram.
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 13 | 24.06.2013 , 0:17 AM
|
ERROR404 pazi uvo sad...
|
|
| |
390 poruka na forumu
| |
20
| |
673
|
|
post # 14 | 24.06.2013 , 0:55 AM
|
Kokiko92,
|
|
| |
|
post # 15 | 24.06.2013 , 7:10 PM
|
ERROR404,uciteljice su za sve krive..
ED0 5
|
|
| |
|
post # 16 | 24.06.2013 , 11:37 PM
|
Isforsiraš se maksimalno u toku dana (Neka fizička aktivnost, trčanje, bazen, vožnja bicikla, sport neki) i moraš da zaspiš lagano osim ako ne postoji neki konkretan razlog zbog kojeg ne možeš da spavaš.
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 17 | 25.06.2013 , 11:00 AM
|
Quote (Unique) Isforsiraš se maksimalno u toku dana (Neka fizička aktivnost, trčanje, bazen, vožnja bicikla, sport neki) i moraš da zaspiš lagano osim ako ne postoji neki konkretan razlog zbog kojeg ne možeš da spavaš. Evo covek ti rekao sve,ako posle ovog ne zaspes onda imas neki ozbiljan zdravstveni problem.Ajde probaj od toga nesto pa javi jesi uspeo da zaspis?
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 18 | 13.10.2013 , 8:44 AM
|