Strije
|
|
|
|
post # 2 | 06.10.2013 , 9:24 PM
|
Strije ne mozes u potpunosti ukloniti, ali definitivno mozes da ih ublzis koristenjem odredjenih preparata, i masazom naravno. Imam drugaricu koja ima bas problema sa njima, i znam da je korstila Guam-ovu kozmetiku. Kreme protiv celulita su im odlicne takodje. Ona je koristila par mjeseci Guamovu kremu i rezultati su super, ublazila je strije i koza joj se zategla imas 2-3 njihove kreme protiv strija,ona je koristila ovu. Mozes da probas, krema ti je negdje oko 30 eura.
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 3 | 06.10.2013 , 9:27 PM
|
Barca1899, Probacu sve pa javim rezultate u kracem roku
|
|
| |
|
post # 4 | 06.10.2013 , 11:35 PM
|
Imam prijatelja koji je imao ogromne strije na rukama,jer je povećao masu drastično. Koristio je običnu kremu koju koriste trudnice. I izlagao je kožu suncu. Više nema nijednu striju.
|
|
| |
|
|
post # 6 | 07.10.2013 , 6:10 PM
|
MaRe_Bre, Navikni se, i ja kad sam krenuo s vezbanjem pojavile su se strije na ledjima, nisam ni pokusavao da ih maknem, one su sad merilo da si se stvarno trudio da dobijes misice!
|
|
| |
|
post # 7 | 07.10.2013 , 11:44 PM
|
MaRe_Bre, imaš posebne kreme i ulja samo za strije. U svakoj apoteci ih imaš. Svagdje ih imaš. Mogu ga pitati koju je on koristio pa ti javim.
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 9 | 11.10.2013 , 11:13 PM
|
Quote (MaRe_Bre) Kupio sam neku kremu,tj. trazio sam za strije ali je zena rekla da ima po 700 din. i da je ta preskupa za tako malo,i predlozila mi je neku jeftiniju.Uzeo sam je i vec 2 dan da mazem i evo bar 30% se manje vidi nego sto je bilo :D daj nam naziv te kreme
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|