Slanina je dobra za pluca?
|
|
|
|
post # 2 | 30.07.2011 , 4:40 PM
|
hm ja znam da je svinjska mast dobra/pomaže kod plućnih bolesti, a sad slanina..
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 4 | 30.07.2011 , 5:06 PM
|
ja sam prije par godina imo opasnih problema sa krajnicima i kad sam isao doktoru on mi je preporucio da jedem slaninu i jeo sam i pomoglo mi je naravno uz inekcije i ostalo ali da je korisno jeste ....valjda ta mast podmazuje organe da ne zahrdjaju tako ja to gledam
|
|
| |
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
post # 5 | 30.07.2011 , 5:10 PM
|
ja znam da je dobra kad ogladnis a ovo nzm
|
|
| |
|
post # 6 | 30.07.2011 , 5:36 PM
|
Quote (saki007) ja znam da je dobra kad ogladnis a ovo nzm i za mezu isto
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 30.07.2011 , 5:54 PM
|
saki007, ahhahahaha.... ljudi sve je zdravo, samo neke stvari vise a neke manje treba da se unose u organizam... nisam za ovo cula, to treba pitati ove malo starije ljude, nase dede i babe, oni su znali kako za cas da se izleci...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 8 | 31.07.2011 , 11:20 AM
|
SasaKi0230, Brate ja sam rodjen u Kacarevu,a tamo je svakog februara SLANINIJADA,kad mene budes video,reci ces mi jel zdrava ili nije..... Najzdravija je kad je jedes sa paradajzom i lukom ....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
post # 11 | 31.07.2011 , 1:23 PM
|
istina je da od nekih zivotinja salo je veoma dobro za zdravlje tako sam cuo i za salo od jazavca da je dobro za rane a slanina manje vise je od sala
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 12 | 31.07.2011 , 1:48 PM
|
Quote (Ichigo_Kurosaki) Slanina dobra za pluca pa moj brat jede slaninu ko razvaljen znaci on nece imato problema sa plucima On i moj deda rasturaju slaninu paradaiz i sir neznam gde im to staje
za ovakve lekove uvek ima mesta....
Quote (badule) O japanski mili brate pozdravi deda Kurosawa-sana i kazi mu da mi posalje malo sva tri navedena artikla... Kod mene ponestalo...
evo ja cu ti posaljem paradajz, moja baba hvala bogu sadi to, zna da ima termite oko sebe....
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
105 poruka na forumu
| |
17
| |
322
|
|
post # 13 | 31.07.2011 , 3:13 PM
|
e hvala ljudi.. znaci recepat EC.DR.-a je jesti slaninu u sto vecoj kolicini sa dodatnim anesteticima:lukom,sirom,paradajzom. po mogucnosti doneti malo lekova i doktorima.. aha shvatio hvala
|
|
| |
|
post # 14 | 31.07.2011 , 5:31 PM
|
Kada se umjerno jede, slanina se može smatrati superhranom. Gotovo polovica sadržaja masnoća u slanini su monosaturirane, što znači da snižavaju razinu kolestreola. Te monosaturirane masti dolaze iz oleinske kiseline, koja se nalazi i u maslinovu ulju.
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 16 | 01.08.2011 , 1:15 PM
|
nezz valjda jeste .. ali kada se ogladni jede se sendvic sa slaninom
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
105 poruka na forumu
| |
17
| |
322
|
|
| |
|
post # 18 | 01.08.2011 , 5:50 PM
|
pre par godina sam bolovao od " pneumonije" ozbiljna plucna bolest...bio sam u plucnoj bolnici mesecipo...ozdravio sam tako sto mi je moj cale "falamu" donosio "prelavu" svinjsku slaninu...tako da vam je moj savet JEDITE SLANINU koliko vam prija...bicete zdraviji....POZZZZ
|
|
| |
|
post # 19 | 01.08.2011 , 6:34 PM
|
oj ljudi saljite mi domace slanine i cvaraka u tuzlu ja to obozavam
|
|
| |
|