Strah od zubara
|
|
|
post # 1 | 04.12.2010 , 4:49 PM
|
da li imate strah od zubara,i ako imate opisite nam kako je nastao taj strah..;) ...a ja ga iskreno nemam ni u najmanju ruku..;)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 04.12.2010 , 5:14 PM
|
ja imam strah... u petom razredu mi je zubarka popravljala zub i busila ga je toliko dok se nisam onesvestila... a inace se plasim zato sto je bolno... i sam onaj zvuk busili ce mi je odvratan....ali ipak idem redovno kod zubara i cim imam neki kvaran zub odma popravljam... svesna sam da ono sto se mora mora se...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 04.12.2010 , 7:05 PM
|
sada cu ja da napisem moju pustolovinu u 5. godunu imala sam neki zub ( sta je sa njim ne secam se ) i taj zub ( veliki ) se trebao vaditi sva sreca pa sam imala najgoreg zubara xD i tako posto sam se ja opirala i nogetala, dodjose 2. zubarke i one me drzase za stolicu ja vristala, ( jadan moj otac, sta je on morao da gleda ), zubar posandrcao a i njima dvema je falilo nesto savrseno xD i tako nekako su mi izvadili zub eto moje cuvene pustolovine
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 4 | 04.12.2010 , 7:16 PM
|
ma uzas!
Ko si ti?
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 5 | 05.12.2010 , 0:51 AM
|
ZUBARA SE BOJIM JER MI JE ZUBARKA KRKNULA BUSILICU U JEZIK I NIJE HTELA DA STANE SA BUSENJEM DOK KRV NIJE POCELA DA ME GUSI. BUDALA. DOBILA JE SAMARCINU, TAKO DA NEMA SUMNJE DA CE DA ME PAMTI DOK JE ZIVA!
|
|
| |
|
post # 6 | 05.12.2010 , 9:25 AM
|
ma uzas su ja se secam da sam posle tog cuvenog zubara plasila sveakog i tako ja cekam.... kad ono prozove mene, a ja sam se uplasila odem ja onako uplasena, sednem, i zazmurim ( od straha ) kada odejdnom ona kaze gotovo. meni to cudno i popnem ja da li ima zuba, a ono nema to mi je do sada najbezbolnije vadjenje zuba
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 8 | 05.12.2010 , 11:29 AM
|
Quote (sandra1000) macolom zavisi, kada sam ja dobijala pencilin od neke elegantno popunjene zene penicilin nista mi nije bolelo a kada sam dobijala od neke mrsave, bolelo je neverovatno ( jednom zamalo da se nisam onesvestila) xD
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 9 | 05.12.2010 , 11:45 AM
|
Quote (sandra1000) nek me shvati ko kako hoce, ali muskarci su najbolji doktori. ja sam stidljiva, ali se dooooooooobro secam 50 inekcija koje sam isprimala zbog neke zlezde, ni jedni jedinu inekciju nisam osetila niti mi je pomodrelo, a kad mi je zena davala inekcije ko da me je neko tukao cekicem ( macolom ) i ja se slazem sa tim... cak i moja mama kaze kad su ginekolozi u pitanju da su bolji muskarci...posto je samnom imala zenskog, a sa bratom muskog ginekologa.... mada ja smatram da je u svemu bolji muski doktor... kao da vise posvecuju paznje onome sto rade...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 10 | 05.12.2010 , 11:58 AM
|
Quote (MarijanaBK1) kao da vise posvecuju paznje onome sto rade... suprotnom polu...
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 12 | 05.12.2010 , 2:13 PM
|
uzas slika...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 13 | 19.12.2010 , 10:31 AM
|
Quote (sandra1000) KAKO SI OVO REKLA STOMAK ME ZABOLEO OD SMEHA... SVE JE TO OK, ALI JA PRED MUSKIM GINEKOLOGOM NEMAM MU*A DA SE SKINEM, ZNACI NEMA SANCE, NEK ME KASAPI ZENA, AL ZENA JE. ma jeste smesno ali istinito... a to za muskog ginekologa, veruj mi ni ja nemam m...
|
|
| |
|
post # 14 | 19.12.2010 , 10:42 AM
|
Quote (MarijanaBK1) ma jeste smesno ali istinito... a to za muskog ginekologa, veruj mi ni ja nemam m... hahahha ma nema m*** niko xD
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 15 | 19.12.2010 , 4:03 PM
|
Ja se panicno bojim zubara i imam milion kvarnih zuba ,al cu na prolece ici kod zubara pa makar umro na stolici
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 16 | 19.12.2010 , 8:56 PM
|
Quote (badule) al cu na prolece ici kod zubara pa makar umro na stolici sandra1000 i ja cemo te drzati za ruku da ti bude bolje ( mislim ako ona dozvoljava )
Ko si ti?
|
|
| |
416 poruka na forumu
| |
30
| |
155
|
|
post # 17 | 27.12.2010 , 2:09 AM