Vampirski dnevnici
|
|
|
post # 181 | 07.01.2012 , 3:09 PM
|
Quote (tzeetzee) ajde debatu da vodimo dok cekamo sledecu epizodu, ko je u onom glavnom sanduku? solidno sam siguran da je tamo majka klausova, prvobitna vestica. ima jedan detalj koji mi ukazuje na to... Moze da bude ona, a i ne mora, mozemo samo nagadjati Mislim da tamo nije ni vastica, ni vampir, vec nesto sasvim drugacije.. Ajde Davore daj ti neko misljenje
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 182 | 07.01.2012 , 4:33 PM
|
Quote (tzeetzee) solidno sam siguran da je tamo majka klausova, prvobitna vestica. ima jedan detalj koji mi ukazuje na to...
u onoj epizodi kada vrati viki je jasno receno da je mrtva i da utice na dogadjaje s "one strane"...
nemam predstavu ko je mada bilo bi super da Klaus ima brata Blizanca al pozitivca
Quote (tzeetzee) Posto nisam citao pravilnik, pa nzm, da li je dozvoljeno da objavim sajt sa koga skidam?
nema potrebe da citas to nigde ni na jednom sajtu nije dozvoljeno
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 183 | 07.01.2012 , 4:42 PM
|
Samo da kazem da mi se opasno svidja onaj Damon!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 184 | 07.01.2012 , 5:54 PM
|
da li ste videli koju narukvicu/ogrlicu ima i koji znak se nalazi na njoj (tj na klausu kako je videla boni u snu), znak vestice, koji je razaznat iz pecine isti koji je imala elena na svom... zato msm da je ona jer je to simbol za prvobitnu vesticu, sto je boni shvatila, a slazem se davore da je ona ta vestica koja zeli da se vrati koja utice sa one strane, jer ona isto ima nedovrsen posao...
|
|
| |
|
post # 185 | 08.01.2012 , 4:54 AM
|
... Davore tebe treba spaliti, znas li to? vidim da sam "prisvojio" Mortala, tako da on vise nije na twojoj strani p p a to sto kazes da cu te ubiti, to je sigurno, ne daj boze da te sretnem na ulici
ja sad vise nista ne razumem! neko rece da ce Viki da se vrati? pa zar ona nije crkla? i koji ce to glavni lik da napusti seriju? jao Davore sta mi radis, stw. si demon!
Najgore je kad neko otkrje delic serije i onda cuti i nece da kaze sta se dalje desava, jao Davore sto ti ne crkne komp pa da vidim dal ce se hvalis da si odgledao 3x10 Demonu :p. . . jao, e gleda mi se true blood uzasno samo sam prve 2sez. odgledao i trecu sam poceo, ovi dnevnici samo mi dizu pritisak!
Poruku je menjao/la MolderFBI - Nedelja, 08.01.2012, 4:56 AM
|
|
| |
|
|
post # 187 | 08.01.2012 , 5:23 AM
|
@davoreeeeeeeeeeeeeeeeeee mrzim tee , mrzim te a a a a a a a a a a ludim , e stw. si koma, . . . . . . .nmg da werujem. . . cek prwo ti odg. ajd ostawi youtube link tog klipa jer kada stawite klip preko skripte meni to ne izlazi na fonu. . .
a za true blood crkni, crkni mrzim te! e uh kako si me iznerwirao jao, jao umri bre. . . jao prwo ima da pogledam to kad sredim komp. . . zadnje sto sam gledao to je ona drolja sto hipnotisala swe one i oni je sredili i to je bio kraj druge sez. i krenuo sam da gledam trecu preko onog sajta. . .i msm seckalo, uopste nije htelo da ucitawa ep. ucita ih prwih 5min. i nece i ja sam se zalio na onom sajtu i oni mi kao rekli da ih serweri zezaju il tako nesto. ,i ja sam lepo odustao od gledanja. . . Slusaj wamo kad se wratim, a to ce biti uskoro, waljda hocu da onaj twoj sajt ubacis swe sez true blooda , ako mislis da te manje mrzim demonu, u suprotnom saljem ti mafiju na vrata da je izreseta. . . znas i sam da sam opasan a kako to da Suki nije cowek, nego sta je? pa bila mi je sumnjiwa cim moze da cita misli. . . Bill kakaw kralj bre? jao jao a kakaw duh westice jao pricaj bre, pricaj!
|
|
| |
|
post # 188 | 08.01.2012 , 5:31 AM
|
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 08.01.2012, 5:32 AM
|
|
| |
|
|
post # 190 | 08.01.2012 , 6:56 AM
|
@Mortal fukso car Lazar se sad prevrce u grobu udruzio si se sa tamo nekim Somborcaninom, umesto sa Krusevljaninom. . . ma u pako . .
@Davor, e sad si me obradovao, e vise taj komp . me jos sprecava. . . i jao skandal, boze kako mi se gleda a sta je sa oni dzejsonom? sukinim bratom, a kako se bese zove ona crnkinja sta je s njom, a onaj tranwestit brat od crnkinje? jao aj kazi, malo bar aj aj ili da ne bi spamowali napisi malo u temi true blood Added (08 Jan 2012, 5:56 AM) --------------------------------------------- e da a ovaj promo snimak, msm koma, mng. kratak
@Mortal @Davor a sto se poljubili? pa nije se waljda Elena zaljubila u Dejmon-drolju. . . ? a jel ga stefan ubio posle? msm bio bi red, da crkne wise, a sta je sa katrin? Ma zaboravi ko da ce mi kazete nesto mozda samo malo a? ajd znam da u vama ima jos malo dobrog
|
|
| |
|
post # 191 | 08.01.2012 , 7:18 AM
|
Quote (MolderFBI) @Mortal @Davor a sto se poljubili? pa nije se waljda Elena zaljubila u Dejmon-drolju. . . ? a jel ga stefan ubio posle? Pa kao zahvalila mu se sto je sve radio za nju u poslednje vreme, gledali se onako kao srecan par, Dejmon krenuo kuci, al rece neka zazalim ,vratio se i poljubio je.. Ne moze da ga ubije, Dejnom je jaci Udruzili su se protih Klausa, ali to Elena ne zna... Stefan je sakrio sanduke u staroj kuci gde su spaljene vestice, a one mu pomazu u tome.. Ako nekim slucajem Klaus nadje kucu, nece naci sanduke, jer ih skriva magija tih vestica...
Added (08 Jan 2012, 6:18 AM) --------------------------------------------- Quote (MolderFBI) car Lazar se sad prevrce u grobu Ma voli mene cika Laki
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 08.01.2012, 7:18 AM
|
|
| |
|
post # 192 | 08.01.2012 , 7:31 AM
|
pa jel zna Stefan da ga poljubila i jao skandal, a jel mu Elena opalila samar? pa ako ona tako lako dozvoljava da je Dejmon ljubi, ona ce sutradan mu dozvoliti i da je Dejmon "Zaskoci" ali Stefanu ce srce puci i umrece od tuge. . . i jao pa da kad je Davor rekao da ce jedan od glavnih likova napustiti seriju, sigurno je mislio na Stefana, umro je jel da?
|
|
| |
|
post # 193 | 08.01.2012 , 7:47 AM
|
Quote (MolderFBI) pa jel zna Stefan da ga poljubila Ne zna, zato sto je Dejmon poljubio Elenu na kraju epizode
Quote (MolderFBI) jel mu Elena opalila samar? Pao je samar, ali Stefanu... Klaus je kontrolisao Dzeremija da posalje poruku da zeli sanduke nazad.. Iskontrolisao ga je da izvrsi samoubistvo, tj. da ceka na sredini puta da ga udari auto koji je vozio Klausov hybrid, kome je Dzeremi kasnije odsekao glavu satarom... Kada je Elena rekla Stefanu za to, da joj je brat u opasnosti i da mora da vrati zanduke on je rekao da to nije njegov problem, i Elema mu je udarila samar Uplasena za zivot svog brata, rekla je Dejmonu da iskontrolise Dzeremija da ode da zivi kod rodjaka na duze vreme, da zaboravi na Mistik Fols, i da se nikada ne vraca....
Quote (MolderFBI) jao pa da kad je Davor rekao da ce jedan od glavnih likova napustiti seriju, sigurno je mislio na Stefana, umro je jel da? Nije mislio na Stefana, vec na Dzeremija... Ja mislim da MolderFBI ne moras da gledas ovu epizodu... Sve ti je prepricano....
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 08.01.2012, 7:50 AM
|
|
| |
|
|
post # 195 | 08.01.2012 , 10:32 AM
|
Quote (Davor) Mortal, zaboravio si na Rebeku U ovoj epizodi ne igra znacajniju ulogu, samo lezi... ali je bila deo dogovora.... Elena dao Klausu Rebeku, a on joj ne dira batu
Quote (Davor) o da MolderFBI, jos ni ne zna ko je to hahaahahahahahahhahaaha... Pogledace, ali kada mu stigne komp hahaha
|
|
| |
|
post # 196 | 08.01.2012 , 5:49 PM
|
Ma je*i te se obojica, saznacu ja ko je Rebeka. , . znaci Dzeremi je napustio, pa ako je bas me briga i onako je dosadan . . . skandal. . . e jedva cekam trecu sezonu, ima prva da kupi, prosto znam da hoce
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 198 | 10.01.2012 , 1:06 AM
|
Kada izlazi nova epizoda???
BLA,BLA
|
|
| |
|
post # 199 | 10.01.2012 , 3:32 PM
|
maarko95, u cetvrtak 12.1u 8h, ali ce biti dostupna za skidanje najranije oko ponoci ili petak ujutru
|
|
| |
|
post # 200 | 12.01.2012 , 10:15 AM
|
DAMON JE VRH OBOZAVAM GAAdded (12 Jan 2012, 9:15 AM) --------------------------------------------- I MOLIM VAS POSTO SAM NOVA OVDE NA KOM KANALU SE DAJE SERIJA I KAD CE SLEDECA EPIZODA NA NETU HVALA UNAPRED
|
|
| |