Vampirski dnevnici
|
|
|
post # 161 | 06.01.2012 , 2:00 AM
|
Quote (Marko31) zašto Klaus i Elajdža žele da skinu kletvu kada su oni prvobitni?
elajdza ne zeli da skine kletvu vec da zaustavi klausa...
Quote (Marko31) i kako Tajler može da bude vukodlak kada je u jednom delu serije već bio vampir.ako se dobro sećam mislim da ga je preobrazila ona Džeremijeva ''drugarica'' Ana?
to nije bio Tajler vec neki konobar
Quote (tzeetzee) recite gde ima live streaming
za americke programe nigde za Balkan...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 162 | 06.01.2012 , 2:05 AM
|
Quote (Marko31) zašto Klaus i Elajdža žele da skinu kletvu kada su oni prvobitni?
gledaj videces o cemu je rec... jedan od njih zeli drugi ne... kletva "sunca i meseca" hehehe
Quote (Marko31) i kako Tajler može da bude vukodlak kada je u jednom delu serije već bio vampir.ako se dobro sećam mislim da ga je preobrazila ona Džeremijeva ''drugarica'' Ana?
ne nije ga ujela niti preobrazila... "rodjen" je kao vukodlak, ali da bi postao "pravi" vukodlak mora kletvu da pokrene, tako da on (za sad koliko ti gledas) nema veze sa vampirimaAdded (06 Jan 2012, 1:04 AM) --------------------------------------------- btw davore, reci mi gde mogu da pratim live kada izadje epizoda, please Added (06 Jan 2012, 1:05 AM) --------------------------------------------- posto si vec rekao da ces je gledati vcrs
|
|
| |
|
|
post # 164 | 06.01.2012 , 2:25 AM
|
Quote (Marko31) elajdza ne zeli da skine kletvu vec da zaustavi klausa... Quote (Davor) gledaj videces o cemu je rec... jedan od njih zeli drugi ne... kletva "sunca i meseca" hehehe to sam skapirao ali sam se loše izrazio,znam da je Elajdža planirao da ubije Klausa posle žrtvovanja.Ali mi nije jasno zašto bi Klaus skidao kletvu kada koliko sam ja razumeo ako vapmir skine klevu samo ce moci da šeta po suncu a verujem da to Klaus vec može?
Quote (Marko31) to nije bio Tajler vec neki konobar sigurno sam pomešao tog konobara sa Tajlerom...
|
|
| |
|
post # 165 | 06.01.2012 , 2:29 AM
|
Quote (Marko31) zašto bi Klaus skidao kletvu kada koliko sam ja razumeo ako vapmir skine klevu samo ce moci da šeta po suncu a verujem da to Klaus vec može?
nije faznon da otkrivamo al kletva uopste nema veze sa suncem i mesecom cak nema veze ni sa vampirima i vukodlacima samo sa Klausom
|
|
| |
|
post # 166 | 06.01.2012 , 2:30 AM
|
Quote (Marko31) to sam skapirao ali sam se loše izrazio,znam da je Elajdža planirao da ubije Klausa posle žrtvovanja.Ali mi nije jasno zašto bi Klaus skidao kletvu kada koliko sam ja razumeo ako vapmir skine klevu samo ce moci da šeta po suncu a verujem da to Klaus vec može
moj odgovor na ovo si dobio malo sarkasticno vec, "kletva sunca i meseca" prica za malu decu, gledaj, budi strpljiv, ili budi fanatik ko ja pa za 3 dana odlgedaj sve epizode od 1.1 do 3.9
|
|
| |
|
post # 167 | 06.01.2012 , 2:43 AM
|
Quote (Marko31) nije faznon da otkrivamo al kletva uopste nema veze sa suncem i mesecom cak nema veze ni sa vampirima i vukodlacima samo sa Klausom nisam to znao mislio sam da ako vukodlak skine kletvu da ce moci da se preobrazi kada god poželi,a ako vampir skine da ce moci da šeta po suncu...na svaki odgovor se nadovezuje novo pitanje ali kao što si vec rekao nije fora sve da znam unapred...
Quote (Davor) moj odgovor na ovo si dobio malo sarkasticno vec, "kletva sunca i meseca" prica za malu decu, gledaj, budi strpljiv, ili budi fanatik ko ja pa za 3 dana odlgedaj sve epizode od 1.1 do 3.9 bio bih rado fanatik,ali samo da nađem nekog da umesto mene položi nekoliko ispita,ako ima dobrovoljaca neka mi se jave....
hvala vam obojci na odgovorima,i poslednje pitanje(nar za večeras) jer se Klaus uopšte pojavljuje u drugom serijalu?
|
|
| |
|
post # 168 | 06.01.2012 , 2:46 AM
|
Quote (Marko31) jer se Klaus uopšte pojavljuje u drugom serijalu?
toliko si zasluzio da cujes, da... ja sam skoro diplomirao tako da imam vremena bar sad za vreme praznika
|
|
| |
|
post # 169 | 06.01.2012 , 2:50 AM
|
Quote (tzeetzee) toliko si zasluzio da cujes, da... ja sam skoro diplomirao tako da imam vremena bar sad za vreme praznika blago tebi,ja sam tek brucoš.hvala još jednom...
|
|
| |
|
post # 170 | 06.01.2012 , 6:04 AM
|
ok upravo sam zavrsio sa 10-tom epizodom 3 sezone i mogu da kazem vredelo je cekati
Recu da jedan od glavnih likova napusta seriju ( za sada ), Stefan ima nove saveznike, Dejmon i Elena ccccc reko bih al MolderFBI bi mogo da krepa kad cuje pa bolje da vidite sami...
I da Rebeka se izgleda nece vratiti skoro jer se Klaus us*o sta ce biti ako je ozivi i jos dosta toga
|
|
| |
|
post # 171 | 06.01.2012 , 6:35 AM
|
Davor, Koliko si pokvaren, to je strasno Sad se hvalis kako si ti pogledao, a mi nismo Samo da znas, pogledacu ja tu 10. epizodu, pogledacu
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 172 | 06.01.2012 , 7:03 AM
|
Može li neko,da objavi 10. epizodu ? =)
TORCIDA ZIVI VJECNO !
|
|
| |
|
post # 173 | 06.01.2012 , 7:06 AM
|
Quote (Hamzoni-TS-) Može li neko,da objavi 10. epizodu Za 2 - 3 dana... Valjda
|
|
| |
|
post # 174 | 06.01.2012 , 7:11 AM
|
Dobro,jedva čekam xDD .
TORCIDA ZIVI VJECNO !
|
|
| |
|
post # 175 | 06.01.2012 , 7:30 AM
|
Hamzoni-TS-, Zamisli mene...Pogledao sam 3x9 za 2 dana, i cekam vise od mesec dana na 10 epizodu....
|
|
| |
|
|
post # 177 | 06.01.2012 , 8:15 AM
|
Davor, Necu da gledam video, cekam celu epizodu
|
|
| |
|
post # 178 | 07.01.2012 , 12:57 PM
|
posto nemam obicaj da citam pravilnik, da li je dozvoleno da objavim sajt sa kojeg skidam epizode serija, jer se tamo pojave max 12sati nakon sto se pojave u live streamingu? Added (06 Jan 2012, 10:53 AM) ---------------------------------------------
Quote (Mortal) Za 2 - 3 dana... Valjda
Admine, Posto nisam citao pravilnik, pa nzm, da li je dozvoljeno da objavim sajt sa koga skidam? , posto tamo mozete naci sve serije najvise 12h nakon sto se prvi put objave, mozete skinuti. ja sam jos jutros skinuo epizodu 3.10 ... tamo vec par god skidam i pratim TBBT, sajt je bugarski, virusfree, jedan od najboljih sa kojih sam ikad skidao... u slucaju da nije dozvoljeno, posaljite mi personal message...Added (07 Jan 2012, 11:57 AM) --------------------------------------------- Hristos se rodi, Srecan Bozic svima koji slave danas bili vampiri vukodlaci vesci ili hibridi XD pozdrav
|
|
| |
|
post # 179 | 07.01.2012 , 2:03 PM
|
Quote (tzeetzee) Hristos se rodi, Srecan Bozic svima koji slave danas bili vampiri vukodlaci vesci ili hibridi XD pozdrav Vaistinu se rodi...
MolderFBI Bolje da ne gledas 10 epizodu 3 sezone.. hahahahahaha Poljubili se Dejmon i Elena
|
|
| |
|
post # 180 | 07.01.2012 , 2:52 PM
|
ajde debatu da vodimo dok cekamo sledecu epizodu, ko je u onom glavnom sanduku? solidno sam siguran da je tamo majka klausova, prvobitna vestica. ima jedan detalj koji mi ukazuje na to...
|
|
| |