Vampirski dnevnici
|
|
|
post # 141 | 04.01.2012 , 2:44 AM
|
Mortal, zapravo knjiga ima 7 delova, Buđenje,Borba,Bes,Mračno okupljanje, nakon cega je napisan serijal od 3 knjige Povratak:suton, Povratak:duse senke, Povratak:Ponoc... Vezano za knjigu sam pitao jer sam cuo za neke sitne razlike, tipa Elena ima malu sestricu, itd, pa me interesuje da li je sama radnja oko katarine,niklausa i ostalih sporedno-glavnih glumaca drugacija ili ne. ne bih sad navodio jos bitne detalje koje sam doznao da ne bih pokvario zabavu koju svi zeljno ocekujemo svakog cetvrtka ... trazio sam po raznim forumima same razlike serije i knjige, mada mi konkretno niko nije znao reci...
|
|
| |
|
|
post # 143 | 04.01.2012 , 4:04 AM
|
nisam citao knjige, ali svakako me zanimaju pojedinosti koje su tamo, poredjenja radi, kao sto rekoh, ja sam vampire freak... nisam siguran za to sto si napisao, da je sa damon-om, msm da je to losa informacija, ona je smrtno zaljubljena u stefana, ali kao i katerinino "prokletstvo" sa bracom salvatore, oseca nesto i prema damon-u... ali svakako voli stefana vise od damon-a, tako pise cak i u opisima knjige tako pise. http://www.carobnaknjiga.com/a....it.aspx imaju kratki opisi knjiga, za svaku posebno... shvatices zasto sam toliko zainteresovan za razlike kad budes procitao makar ove opise, mada opsirnije postoje forumi o tome, gde ipak nisam nasao konktretne odgovore na svoja pitanja. p.s. narucio sam svih 7 knjiga
|
|
| |
|
post # 144 | 04.01.2012 , 4:26 AM
|
tzeetzee, evo ti par detalja:
U knjigama snazni vapiri mogu da se pretvaraju u zveri ( dejmon u vuka i vranu, ketrin u sovu i tigra ), Anna i Pearl i ostali vampiri iz grobnice uopste ne postoje u knjigama, Caroline je negativac u knjizi, Alaric se zabavlja sa Eleninom drugaricon ne ujnom..
Elena nema brata vec sestru, u knjizi je Klaus preobrazio Katrin, Dejmon je mnogo okrutniji u knjizi i on i Elena se spetljaju tokom price, Bonnie nije vestica vec vidovnjak ( medium ), grad gde se desava radnja se zove Fells Church...
Stefan i Damon su rodjeni u Italiji 1500 god znaci 500 god stari vampiri, Elena je plavusa, Katrin nije okrutna ko u seriji vec prikazana ko nevina i dobra devojka dok je Elena bukvalno kuc*a..
-Vickie ne umire niti postaj vampir, Tajler je negativac...
Jel dosta a ima jos mnogo
Izvor:
Code http://www.fanpop.com/spots/the-vampire-diaries/answers/show/63085/what-differences-between-book-show
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 145 | 04.01.2012 , 5:01 AM
|
zanimljivo, hvala za link, pomogao je puno. procitacu svakako, ali ipak cu morati da cekam cetvrtak za nastavak ove price koja je ipak itekako interesantna
|
|
| |
|
|
post # 147 | 04.01.2012 , 6:07 AM
|
Quote (MolderFBI) Davore pa taj sto je kresnuo Klausovu majku morao je biti vapir a muski vampir nema ono , . . . da bi je mogo oplodi. . .
E sada bas necu da ti kazem al recu ti njegovi roditelji nisu vampiri ali nisu ni ljudi i neces znati ko su oni sve do 4 epizode 3 sezone
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 148 | 04.01.2012 , 6:12 AM
|
Moracu da procitam knjigu ne zvao se ja Marko...
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 149 | 04.01.2012 , 6:25 AM
|
E ti mali, mali. . . . Davore e znas sta ti i ovaj Mortal ne zna se ko je gori, samo nesto krijete, samo molim Boga da prva tv kupi i trecu sezonu
|
|
| |
|
post # 150 | 04.01.2012 , 6:39 AM
|
MolderFBI, Matori odi kod nekog burazera, pa gledaj online...sta je to 40 min A ova prica iz knjige sto napisao Davor, nista to nije jasno dok se cela knjiga ne procita...
|
|
| |
|
|
post # 152 | 04.01.2012 , 5:46 PM
|
Quote (Davor) A cek kako smo ja i Mortal losi pa nismo ti rekli nista o Rebeki i o tome kako Stefan postaje negativac Auuu daa bree... Davore, losi smo ljudi Postaje los, ali iz dobrih namera
|
|
| |
|
post # 153 | 05.01.2012 , 7:10 AM
|
|
|
| |
|
post # 154 | 05.01.2012 , 7:11 AM
|
MolderFBI, Da bog da ti PRVA prenosila 3. sezonu... ahahhahahahahaahahhahahahhahahhahahahhahahahhahah
|
|
| |
|
post # 155 | 05.01.2012 , 4:02 PM
|
|
|
| |
|
post # 156 | 05.01.2012 , 4:50 PM
|
Quote (MolderFBI) e a ko je bese ubio Leksi? Dejmon? Bas tako
Quote (MolderFBI) Uzgred Elajdza je mrtav On je prvobitni vampir i ne moze biti mrtav
|
|
| |
|
|
post # 158 | 05.01.2012 , 4:56 PM
|
Quote (Davor) inace veceras gledam 10 epizodu 3 sezone pa cu da vam vadim mast Mojne da kakis.... Gde, kako ? Kada ce epizoda biti dostupna sirokoj masi ?
|
|
| |
|
post # 159 | 06.01.2012 , 1:32 AM
|
recite gde ima live streaming posto meni pise da iz nase zemlje ne mogu da pratim live na cbs pa mora da da skidam sa raznih sajtova... hvala unapred
|
|
| |
|
post # 160 | 06.01.2012 , 1:55 AM
|
zašto Klaus i Elajdža žele da skinu kletvu kada su oni prvobitni?
i kako Tajler može da bude vukodlak kada je u jednom delu serije već bio vampir.ako se dobro sećam mislim da ga je preobrazila ona Džeremijeva ''drugarica'' Ana?
|
|
| |