Tanja91 u svom raju
| |
|
post # 181 | 13.10.2011 , 7:08 PM
|
Poruku je menjao/la Impi - Cetvrtak, 13.10.2011, 7:11 PM
|
|
| |
|
post # 182 | 13.10.2011 , 7:16 PM
|
Quote (Tanja91) impi resio da nas napije uz pomoc cokolade i da nas iskoristi posle Sad cu da zovem DxD i oblacimo kimono
Impi, bolje bezi...
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 183 | 13.10.2011 , 7:33 PM
|
Quote (Impi) ma to nije zanimljivo kad se ne secate jel ti to kazes iz iskustva Quote (Impi) sto da neces da mi odgrizes moj jezik poljubcima i da oces nema sad sam pala u depresiju zbog takvog odgovora Quote (Mira91) Sad cu da zovem DxD i oblacimo kimono budimo sve 3 spremne sad ce impi ponovo u napad
|
|
| |
|
post # 184 | 13.10.2011 , 7:38 PM
|
Quote (Tanja91) budimo sve 3 spremne sad ce impi ponovo u napad Spremna sam
Fajlovi:
9368485.jpg
(6.1 Kb)
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 185 | 13.10.2011 , 7:48 PM
|
protiv napad ipijevi andjeli xaxaxaxaxa Quote (Tanja91) dry sad sam pala u depresiju zbog takvog odgovora lol nemoj da si pusticu te necu da se otimam :p
Quote (Tanja91) jel ti to kazes iz iskustva tongue daleko bilo :p
Fajlovi:
8149015.jpg
(35.3 Kb)
Poruku je menjao/la Impi - Cetvrtak, 13.10.2011, 7:48 PM
|
|
| |
|
post # 186 | 14.10.2011 , 1:09 PM
|
Bem ti Tanjice sta se ovo desava kakva ovo priprema za tucu aaaaaa Nemoj slucajno da na mene naletis nedo bog
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
|
post # 190 | 14.10.2011 , 6:35 PM
|
Quote (Impi) aaaaa vestice ledenice ma kakve bre vestice ledenice Quote (Impi) xaxax kako DxD moze da bude Piper kad je najmladja ona sam moze da bude Phoebe. ,znaci ti najstarija Piper, Mira Prue ili Paige i najmladja Phoebe ja mora te ucim ko je ko prelistaj malo prethodne strane, pise lepo da je DxD Pajper a Mira Fibi, tako smo se dogovorile, nema veze ko je najstariji... Quote (Impi) mada ako si ti Piper onda sam ja Leo Wyatt xaxaxaxaxa jok, ja sam Pru badule, sta ti je ovo, nismo bas u tom fazonu
Vidite ovde samo kako su sestre slozne i kako je dirljiv video
|
|
| |
|
post # 191 | 15.10.2011 , 1:08 PM
|
Tanja91, Bice po du*ence Pojela si pitu sto sam ja sakrila za Infinity
Evo spremila sam opet da ne jedes po komsiluku
Fajlovi:
9920669.jpg
(17.4 Kb)
|
|
| |
|
post # 192 | 15.10.2011 , 1:36 PM
|
Mira91, mmmmmmmm pita i to lenja , iz Mirinih ruku poslastica prava
Tanja91, jer dao neko oglas jedem po kucama xaxaxaxaxa
|
|
| |
|
post # 193 | 15.10.2011 , 1:38 PM
|
Impi, No, no Pa kad si pobegao iz zatvora?
Poruku je menjao/la Mira91 - Subota, 15.10.2011, 1:38 PM
|
|
| |
|
post # 194 | 15.10.2011 , 1:40 PM
|
Ma ja necem pitu ja ocem Slatkis koji je napravio svasika i zet vrede za ceo svet
|
|
| |
|
post # 195 | 15.10.2011 , 1:53 PM
|
Impi, Sta si pio?
|
|
| |
|
post # 196 | 15.10.2011 , 5:28 PM
|
Quote (Mira91) Tanja91, Bice po du*ence Pojela si pitu sto sam ja sakrila za Infinity ahahaha, nemoj, necu vise, evo kajem se... pa kad ga Infinity nema, ja pojela ostatak, ali kajem se sad i nadam se da mi je oprosteno Quote (Mira91) Evo spremila sam opet da ne jedes po komsiluku e hvala, kada u komsiluku ima nesto slatko ja cu opet da dodjem, mene nije sramota, a ovo sada cuvam i za Marijanu, kad pojedemo njenu da posle imamo sta da jedemo kad nam padne secer... Quote (Impi) Tanja91, jer dao neko oglas jedem po kucama xaxaxaxaxa Mira91, nesto je ocigledno pio kad me pita za neke oglase i za neka jela po kucama, stvarno ne znam o cemu prica
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 197 | 15.10.2011 , 5:36 PM
|
mmmmm.... sto me boli zub od te tvoje pite....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 198 | 15.10.2011 , 5:36 PM
|
Quote (Tanja91) ahahaha, nemoj, necu vise, evo kajem se... pa kad ga Infinity nema, ja pojela ostatak, ali kajem se sad i nadam se da mi je oprosteno Oprosteno ti je jer si mi seka i volim te
Quote (Tanja91) cuvam i za Marijanu, kad pojedemo njenu da posle imamo sta da jedemo kad nam padne secer... Vama stalno padne secer
Quote (Tanja91) nesto je ocigledno pio kad me pita za neke oglase i za neka jela po kucama, stvarno ne znam o cemu prica Ahaha
|
|
| |
|
post # 199 | 15.10.2011 , 5:55 PM
|
Quote (badule) sto me boli zub od te tvoje pite.... ih bre badule, pa sta sad da radimo... Quote (Mira91) Oprosteno ti je jer si mi seka i volim te :o kad mi neko kaze da me voli ja se sva izgubim eto, sad mi neka vrucina Miro bre, vidi sad sta si uradila Quote (Mira91) Vama stalno padne secer ahahaha, ooo daaa, zato te ne bih menjala uopste, od sad kad nam padne secer znas sta ti je ciniti
|
|
| |
|
post # 200 | 15.10.2011 , 5:56 PM
|
Tanjuška izgledaš predivno!!! Hajde, nemoj da kasniš na veselje! Bez sestara ne dolazi
|
|
| |
|