Tanja91 u svom raju
|
|
|
post # 221 | 24.10.2011 , 4:49 PM
|
Quote (MarijanaBK1) ja mislim da je u pitanju marija, jer ja sam se jutros probudila i zatekla ovoga kod mene u stanu Opa Djurdjo Quote (MarijanaBK1) a onda se spremio i otisao sa pricom da mora na posao.. Covece Marijana, pa gde ga nadje Quote (MarijanaBK1) a popodne mi je stiglo ovo sa porukom da me vodi na veceru... i sad imam problem sto ne znam sta da obucem... Ma ja sam tu da pomognem, zasta sluze komsinice, vidi ovako, ako vec ne mozes da se odlucis evo ga moj predlog broj 1
A ovo je predlog broj 2
Pa ti probaj obe kombinacije i vidi sta ti bolje stoji i nadam se da sam bila od pomoci, a ako si u medjuvremenu smislila vec sta da obuces nema veze, ali detalje za vreme i posle vecere moram da cujem
Fajlovi:
7605688.jpg
(28.6 Kb)
·
0464944.jpg
(32.7 Kb)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 222 | 24.10.2011 , 8:10 PM
|
Quote (Tanja91) Covece Marijana, pa gde ga nadje
u tome je problem sto nemam pojma.... :S al nema veze, da sam tarzila bolje en bi nasla..:D ja mislila ovako nesto? crveno na radost...
Fajlovi:
8316339.jpg
(12.1 Kb)
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 223 | 25.10.2011 , 6:21 PM
|
Quote (MarijanaBK1) ja mislila ovako nesto? crveno na radost... Mmmmm, haljina sa otvorenim ledjima, pa jos crvena, bas sexy Lepo se provedi, mislim da ce vecera biti veoma romanticna i samo cu jos citirati Severinu: "Ovo ce biti dobra noc predosecam"
|
|
| |
|
post # 224 | 25.10.2011 , 11:45 PM
|
Quote (Tanja91) Lepo se provedi, mislim da ce vecera biti veoma romanticna i samo cu jos citirati Severinu: "Ovo ce biti dobra noc predosecam"
e hvala... jao nemoj nju tako i ona predosecala dobru noc pa je sad trudna... dolazim ujutru na kafu da pricam sta je bilo...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 225 | 26.10.2011 , 0:09 AM
|
Quote (MarijanaBK1) jao nemoj nju tako i ona predosecala dobru noc pa je sad trudna... ahahaha ma cuti, nemoj na to ni da pomisljas, pu, pu, daleko bilo Quote (MarijanaBK1) dolazim ujutru na kafu da pricam sta je bilo... vazi se ali moras da pazis sta ces mi ispricati, bolje da koristis neke sifre i to jer ovde dvorisni radio radi 24 sata
|
|
| |
|
post # 226 | 26.10.2011 , 12:02 PM
|
Quote (Tanja91) vazi se ali moras da pazis sta ces mi ispricati, bolje da koristis neke sifre i to jer ovde dvorisni radio radi 24 sata
ae turi kafu pa da pricam...
|
|
| |
|
post # 227 | 26.10.2011 , 4:30 PM
|
Quote (MarijanaBK1) ae turi kafu pa da pricam... turena u uvo sam se pretvorila i slusam
Fajlovi:
4556051.jpg
(8.6 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 229 | 27.10.2011 , 6:57 PM
|
Marijanaaaaa zamalo da se zadavim s kafom kad sam cula sta je bilo
i... sta onda, je l` zvao danas pazi, ako je to jedan od onih koji samo iskoriste devojku i odu, lose ce da prodje...
Fajlovi:
1000665.jpg
(21.7 Kb)
|
|
| |
|
post # 230 | 28.10.2011 , 12:42 PM
|
Quote (Tanja91) i... sta onda, je l` zvao danas pazi, ako je to jedan od onih koji samo iskoriste devojku i odu, lose ce da prodje...
zvao, al ja rekla da sam veceras zauzeta... pa ne moze svako vece... dosadicemo jedno drugom... moram ja njega da proverim, ovo suvise dobro izgleda da bi bilo istinito...
|
|
| |
|
post # 231 | 28.10.2011 , 3:01 PM
|
Tanjice duso koi su ono goli gore
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 232 | 28.10.2011 , 8:38 PM
|
Quote (MarijanaBK1) moram ja njega da proverim, ovo suvise dobro izgleda da bi bilo istinito... Ako, ako, nego ako ne znas kako to da izvedes pozovi ovog coveka i on ce to cas resiti On je i meni pomogao, pa ti zato kazem Quote (Srcemoje) Tanjice duso koi su ono goli gore Hehe, ne znam da li smem da ti kazem, ubice me Marijana, bolje ona to da ti objasni Ali zato, smem samo da ti kazem da je ljubav u pitanju
Fajlovi:
6506366.jpg
(26.5 Kb)
|
|
| |
|
post # 233 | 29.10.2011 , 6:51 PM
|
ma ja cu to da ispitam, nema boljeg detektiva od mene... Quote (Tanja91) Hehe, ne znam da li smem da ti kazem, ubice me Marijana, bolje ona to da ti objasni Ali zato, smem samo da ti kazem da je ljubav u pitanju
dvorisni radio...
|
|
| |
|
|
post # 235 | 29.10.2011 , 11:48 PM
|
Quote (Tanja91) Hehe, ne znam da li smem da ti kazem, ubice me Marijana, bolje ona to da ti objasni Ali zato, smem samo da ti kazem da je ljubav u pitanju to je bitno kad je ljubav u pitanju ostalo nista
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
|
post # 239 | 30.10.2011 , 7:55 PM
|
Quote (MarijanaBK1) valjda ces naci i ti nekog macana... pa da pravimo ti svadbu da trupamo... eeeeh, valjda, a ako ne nadjem, tu su moje tetke i strinke (komsinice) da mi nadju nekog samo da upozorim - momci, kad nas sve zajedno vidite negde po gradu, prvenstveno mislim na provod, cuvajte se...
|
|
| |
|
post # 240 | 30.10.2011 , 11:02 PM
|
Quote (Tanja91) tu su moje tetke i strinke (komsinice) da mi nadju nekog
Quote (Tanja91) samo da upozorim - momci, kad nas sve zajedno vidite negde po gradu, prvenstveno mislim na provod, cuvajte se...
Fajlovi:
8800092.jpg
(34.8 Kb)
·
0866689.jpg
(98.5 Kb)
|
|
| |