Tanja91 u svom raju
| |
|
post # 201 | 15.10.2011 , 6:55 PM
|
Quote (badule) mmmmm.... sto me boli zub od te tvoje pite.... Sto te boli?
Quote (Tanja91) kad mi neko kaze da me voli ja se sva izgubim eto, sad mi neka vrucina Miro bre, vidi sad sta si uradila Ti ko DxD, odmah
Quote (Tanja91) ahahaha, ooo daaa, zato te ne bih menjala uopste, od sad kad nam padne secer znas sta ti je ciniti Vise ne pravim pite, od danas sam na dijeti
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 202 | 15.10.2011 , 7:33 PM
|
Quote (Mira91) Ti ko DxD, odmah pa moram, slaba sam ja na to kad mi neko pokaze osecanja, vidis, evo ga opet Quote (Mira91) Vise ne pravim pite, od danas sam na dijeti ma cuti, da ne cuje zlo, kakva crna dijeta... ako neces pitu onda neke kiflice ili strudlu umesi Added (15 Oct 2011, 7:33 PM) ---------------------------------------------
Quote (luka83) Tanjuška izgledaš predivno!!! Hvala... Quote (luka83) Hajde, nemoj da kasniš na veselje! Bez sestara ne dolazi Naravno, samo da ih pokupim i dolazimo
|
|
| |
|
|
post # 204 | 15.10.2011 , 8:04 PM
|
Impi, Al' nas volis, tj. Tanju Do sutra sve cemo pojesti Tanja, zovi i Marijanu Ahahaha
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 205 | 15.10.2011 , 8:23 PM
|
Quote (Impi) Za slatkisholicarke pa impi nije trebalo, jel ti gledas da ja sad dodam neko kilce, a Quote (Mira91) Impi, Al' nas volis, tj. Tanju ma to "cika" impi primio platu pa da nas casti Quote (Mira91) Tanja, zovi i Marijanu naravno... i ostale komsinice su pozvane, a ja ako ne slognem veceras nikad necu
|
|
| |
|
|
post # 207 | 15.10.2011 , 8:46 PM
|
Quote (Impi) molim a da sad sam cika kad sam te razbio u drustvenoj igri ahahaha, pa sta se odmah primas k`o saucesce u kojoj drustvenoj igri, mislis na domine ajd ne pravi se tu kad svi znaju da sam te razbila u toj igri Quote (Impi) Miro ko voli nju ??? to se samo njoj ucinilo pa se fali ovde ma znam da me i ti volis nego se sad foliras tu nesto
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 208 | 15.10.2011 , 9:11 PM
|
I ja te volim.... Sto bi rekla moja drugarica-PUNICO!
I poklanjam danas svim curama po 1 srce....
Fajlovi:
3883588.jpg
(9.2 Kb)
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 210 | 15.10.2011 , 9:33 PM
|
Quote (badule) I ja te volim.... Sto bi rekla moja drugarica-PUNICO! Pa badule, jel vidis sad sta si mi i ti uradio E zbog takvih reci moram jednom da te cokim i odmah begam Quote (badule) I poklanjam danas svim curama po 1 srce.... Jaaooo hvala... Quote (MarijanaBK1) ko je spomenuo hranu??? jaoo sad mi se jedu kiflice sa sirom i sunkom... Ma samo reci Marijana i ja to cas umesim, razmesim i ispecem
Vidi molim te kako su mi lepo ispale, pa sam jos i susam stavila, pa zamirisale, mmmmm, ma prste da polizes... Samo moramo da ostavimo i neku kiflicu Miri da ne kaze opet da smo sve same pojele
Fajlovi:
2248022.jpg
(228.7 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 212 | 16.10.2011 , 2:53 PM
|
Quote (Tanja91) ma znam da me i ti volis nego se sad foliras tu nesto
Fajlovi:
8603885.jpg
(17.5 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 214 | 17.10.2011 , 4:44 PM
|
Quote (Mermaid) Nabavih malo da kuca na njih mirise... Hvala Mermaid, evo vec sam nasla mesto za visece babe... Quote (Mermaid) Malo cokolade za dobro raspolozenje Uuuu, ma to uvek dobro dodje Quote (Mermaid) i bez voca nema energije,zato mila navali...ne stidi se ...da mi bolje i lakse ucis Nema... ne stidim se ja, sad kad navalim... sigurno ce mi pomoci u ucenju, a i treba mi nesto ovako sada s obzirom na to koliko imam da ucim Quote (MarijanaBK1) svaki ti dao i brzo se udala Jao Marijana, a sta to svaki da mi da, mislis na kiflice A to za udaju, nece tako brzo, ima vremena, polako, tamo za jedno 7, 8 godina... A kad bude svadba, svi cete biti pozvani... A ti ima da mi budes organizator vencanja, tako da pocni polako sa planiranjem, sta, kako, gde...
Fajlovi:
4636999.jpg
(35.0 Kb)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 215 | 19.10.2011 , 8:56 PM
|
Quote (Tanja91) A to za udaju, nece tako brzo, ima vremena, polako, tamo za jedno 7, 8 godina... A kad bude svadba, svi cete biti pozvani... A ti ima da mi budes organizator vencanja, tako da pocni polako sa planiranjem, sta, kako, gde..
nema problema, javi se kad budes pravila...:D
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 216 | 22.10.2011 , 9:02 AM
|
Tanjice lepotice sta stoi danas na planu da idmeo malo shoppen sta kazes
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 217 | 22.10.2011 , 8:32 PM
|
Srcemoje, ja sam uvek za i zato aj ja uskacem a ti vozi jer si bolji vozac
Nemoj samo toliko da brzas Srcemoje, prevrnucemo se negde, paziiiiii
Pa jesam li ti rekla da pazis, vidi sad sta si uradila, sad nam se smeju ljudi na ulici
Ccc, jao, jao al` sam se sad razbila, ajde da ostavimo ovo prevozno sredstvo i da nastavimo pesaka
Eeeee, evo stigle smo
Sta kazes za ove...
Ne svidjaju ti se a, nista onda ajde mi da skoknemo do... po neku torbu
Sta ti je sad Srcemoje, koga si to videla
Ih, pa zar ne mozes nijedan dan bez luke83, dobro ajde, shvatam ja, kako li nas samo nasao da mi je znati, bitno je da smo mi kupile po Louis Vuitton torbu
Vi golupcici nastavite gde ste stali a ja odoh kuci jer imam svasta nesto da radim, pa moram da pozurim... A ti Srcemoje kad hoces ponovo u shopping samo javi
Fajlovi:
6885902.jpg
(37.5 Kb)
·
9902472.jpg
(21.2 Kb)
·
6154583.jpg
(11.8 Kb)
·
6100187.jpg
(93.4 Kb)
·
3497244.jpg
(211.2 Kb)
·
0185037.jpg
(81.8 Kb)
·
6335988.jpg
(69.8 Kb)
·
1127453.jpg
(6.6 Kb)
·
6669517.jpg
(75.2 Kb)
·
7463705.jpg
(38.7 Kb)
|
|
| |
|
post # 218 | 23.10.2011 , 3:08 PM
|
tanja, ae kuvaj mi jedan nes, mrtva sam umorna, popravi mi raspolozenje nekim dobrim tracom...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 219 | 23.10.2011 , 6:23 PM
|
MarijanaBK1, Pa sta se desilo, gde si to bila cek, cek, da nisi ti umorna od sinoc, bila si mi nesto sumnjiva, vidim svetlo kod tebe ugaseno jos od 9 sati, mislim se ja - ma verovatno je negde izasla, kad ono istina je a Stize kafica
I naravno, medeno srce, mora, da bi se raspolozenje popravilo
A sto se traceva tice, ne znam da l` si cula sestro slatka sta se desilo sinoc... Mortal slikao DxD, Srcemoje i mene dok smo bile u provodu, ma covek nas je skroz upropastio sa onom slikom, ajde sto je nas slikao, nego je i Miru sreo a ona ispala najgora od sve dece Nego, jel si cula da neko spominje i tebe i Mariju, ne znam ko je to uradio, mislim prosirio taj trac Proveri pa mi javi, zivo me interesuje Jos se prica kako postoji i slika od sinocne zurke, ali samo se ne zna o kome je rec, da li o tebi ili Mariji, pa ako saznas nesto ti javi
Fajlovi:
2806029.jpg
(8.4 Kb)
·
4057360.jpg
(13.7 Kb)
·
0434025.jpg
(39.6 Kb)
|
|
| |
|
post # 220 | 24.10.2011 , 0:22 AM
|
Quote (Tanja91) Pa sta se desilo, gde si to bila cek, cek, da nisi ti umorna od sinoc, bila si mi nesto sumnjiva, vidim svetlo kod tebe ugaseno jos od 9 sati, mislim se ja - ma verovatno je negde izasla, kad ono istina je a
ma nista me ne pitaj, ceo dan ne mogu da dodjem sebi od nocnog provoda..
Quote (Tanja91) A sto se traceva tice, ne znam da l` si cula sestro slatka sta se desilo sinoc... Mortal slikao DxD, Srcemoje i mene dok smo bile u provodu, ma covek nas je skroz upropastio sa onom slikom, ajde sto je nas slikao, nego je i Miru sreo a ona ispala najgora od sve dece Nego, jel si cula da neko spominje i tebe i Mariju, ne znam ko je to uradio, mislim prosirio taj trac Proveri pa mi javi, zivo me interesuje Jos se prica kako postoji i slika od sinocne zurke, ali samo se ne zna o kome je rec, da li o tebi ili Mariji, pa ako saznas nesto ti javi
a joj ajme meni... znaci moramo da uklonimo dokaze sve... ja mislim da je u pitanju marija, jer ja sam se jutros probudila i zatekla ovoga kod mene u stanu
a kad sam ja ustala, dobila sam dorucak u krevet....
a onda se spremio i otisao sa pricom da mora na posao..
a popodne mi je stiglo ovo
sa porukom da me vodi na veceru... i sad imam problem sto ne znam sta da obucem...
Fajlovi:
9920545.jpg
(14.4 Kb)
·
4876459.jpg
(69.6 Kb)
·
3644667.jpg
(73.8 Kb)
·
1139909.jpg
(25.5 Kb)
|
|
| |
|