O članu iznad znam...
| |
|
post # 301 | 21.08.2012 , 1:45 AM
|
Bilbao, duša moja najlepša,uvek spremna da te sasluša.ljubim te
"Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, ni po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, i naposletku kako vas grli. Ni prečvrsto da ostanete bez zraka, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako da znate čiji ste."
|
|
| |
|
post # 302 | 21.08.2012 , 10:28 AM
|
mackica12, Ceca moja, divna zena ali malo ko je u sustini razume- eksplozivnog temperamenta, brzo plane, bez dlake na jeziku, jako dobar prijatelj i sagovornik, najlepsa virtualna kafa je sa njom jer je moja dusa
Poruku je menjao/la Bilbao - Utorak, 21.08.2012, 10:29 AM
...as long as the Lords in my life I will have no fear, I will know no pain from the light to the dark...
|
|
| |
|
post # 303 | 21.08.2012 , 1:44 PM
|
Malo pre sam je video na chatu, znam da je zensko i da ima dva oka i jedna usta.....
|
|
| |
|
post # 304 | 21.08.2012 , 2:01 PM
|
Mogu da kazem da je lud lik,ali na onaj ok nacin hah
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
post # 305 | 21.08.2012 , 2:18 PM
|
don_petar, Petaaar, haaaaa... Sad kad krenem... Hmmm... - Bezdusnik. - Sovinista ponekad, - i tad nije IN macka verujte :P - ALI ZNAM DA ME VOLI. - i ako to nece da prizna. - On je moj Peka Zeka, - Bog me poziveo ako stignem do poslednje stavke... - Cao Petreeee ahahahaa P.S. Nikako ga ne volim kad ide da se tusira, ne zove, a zna da se kupam samo nedeljom jer na selu nemamo tople vode. Bezdusnice.
...as long as the Lords in my life I will have no fear, I will know no pain from the light to the dark...
|
|
| |
|
post # 306 | 21.08.2012 , 2:30 PM
|
Pa znam svašta... Ali... Ne bih o tome, ovako javno. Znam i da je lepa... I jopet, znam da je lepa..
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
|
|
|
post # 311 | 21.08.2012 , 4:29 PM
|
Quote (Bosankaaa) najbitnije znam da joj je Tanja seka i niko ne smije da je dira!! Naravno... I Mira91 isto, ona je srednja a ja sam najstarija. Ako je neko dira ima da dobije po du*encetu!
A sto se tice Bosankeee, znam sledece... Vatreni je navijac Barselone. Obozava onog klempavog Mesija (a onog lepotana Ronalda ne moze da smisli iz samo jednog razloga - jer je lepsi od Mesija ). Zaljubila se devojka ovde na sajtu (isto k`o ja, samo cuti, ne sme ovo niko da sazna ). A Amir je skroz sludeo... Isto kao mene neko. Dalje... ne voli Indiru, Zoricu Brunclik, ali voli neku pesmu od njih dve da poslusa... Inace, devojka koja prati fudbal, isto k`o Barca1899 i ja... Samo ne znam da li ga trenira ili igra u slobodno vreme... Onda... Ne voli pirsing i ne bi ga nikad stavila. Mladja je od mene dosta tj. 5 godina. Ja sam omatorila vec... Podrzava nudizam ali ga ne praktikuje. Simpaticno mi je kad mi kaze "draga" mada to svakoj prica... Mislila je da sam nesto ljuta na nju. Boze Petra... Kaze svaki put kad jede cokoladu seti se mene. I kad god pogledam chat, tu je Bosankaaa. Zavodi red. I tepa mi "perverzna"... A svi znamo da sam ja ovde najbolje dete! Ljubi me majka!
Added (21 Avg 2012, 4:29 PM) --------------------------------------------- JahRastafarI93, upao si mi u post... I nemoj da se ljutis ali takve postove stalno pises u zadnje vreme tj. spamujes... Ako nemas nista da kazes, bolje sacekaj drugog da prokomentarise pa onda ti ako imas nesto za njega da napises...
|
|
| |
|
post # 312 | 21.08.2012 , 5:50 PM
|
Quote (Tanja91) Naravno... I Mira91 isto, ona je srednja a ja sam najstarija. Ako je neko dira ima da dobije po du*encetu! Ahahaha... Pa šta mogu da izdvojim zanimljivo, soćno? Pa... Nešto u braku Nenad muti... Pa se Tanja ljuti... Šalim se... Tanju kad upoznate.. Ali kad je upoznate... Shvatićete da pored sebe imate poštenog i dobrog prijatelja ( tj. prijateljicu ). Ja se sećam kako smo se mi upoznale... Mislim, '' upoznale ''... Do pre godinu, ili tu negde, bila sam sa njom oke, ali.. Ništa posebno... Kroz postove sam pokušala da dokučim kakva je kao osoba, jer se već zna da se ovde neki lažno predstavljaju... I tako... Počeli sa nekim glupostima, malo po malo, dođe i Mira... I eto.. Dobitna kombinacija. Da nema Mire, ne verujem da bi bilo ovo što je sad. Nakon toga... Ona je tako zanimljiva osoba... I da, evo jedne male pojedinosti.. Ode na fb jednom u mesec dana.. Pa čak i ređe.. Jer nju to ne privlači... Više voli da je ovde. Posle ovoga... Khm... Voli čokoladu.. Bilo koju.. Ali najdraža je sa jagodom ( Milka, podrazumeva se ). Onda... Ima veoma mio glas... Ovako, '' uživo '' je jošm zanimljivija... I takooo..
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 313 | 22.08.2012 , 0:13 AM
|
DxD, al` ti mene nahvaliiiii... Quote (DxD) Tanju kad upoznate.. Ali kad je upoznate... Shvatićete da pored sebe imate poštenog i dobrog prijatelja ( tj. prijateljicu ). Stvarno ovo mislis? Quote (DxD) Onda... Ima veoma mio glas... Ja imam mio glas? Pa ti kao da me nisi cula. Rekla sam ti vise puta da mi se glas drasticno razlikuje kad me slusas preko fona i uzivo. A nije tako, ne znas ti. Kaze se "i takoooooooooo"...
A ja znam toliko o tebi, ne znam odakle da pocnem. Danijela je iz Cacka (verovatno poznaje Velju i Miroslava Ilica ). Ima sestru Teodoru (macka moja ) koja se bavi manekenstvom i to dete nema nesto da ne zna. Iako ima tek 17, mnogo je zrela za svoje godine. Ne voli da se sminka... Ne znam sto. Jao brate a sto je visokaaaaaaa... 180 cm, ako nije jos vise porasla ovog leta... Ljubomorna sam na nju jer ima duge noge. Imale smo pre neke sifrovane reci kao sto su cica maca, kredit... I ona je prva sa kojom sam pricala preko skajpa. Mada pricala je i sa mojim bratom i znam da joj se svidja. Vidim ja da je i tebi Ks sudjen kao i Marijani. Ma od svoje sudbine ne mozete da pobegnete. Voli da slusa rok, rep, metal a narodnu muziku nikako. Nije povukla uopste na stariju sestru sto se muzike tice. Trenutno ne moze da zamisli dan bez Marcela. Imam njen broj telefona, pa ako hoce neka macka da obogati svoj imenik, neka mi se javi u pp, cena 10e... Do pre nekoliko meseci vodila je rat na forumu sa Marijom_Nikolom sto se mode tice. Stalno je na chat-u i kad se ja pojavim ona pobegne... Pa sto bre, videla si me i cula, nisam valjda toliko strasna... Znam jos mnoge stvari, nego sve pisem po secanju pa ne mogu svega da se setim. A da! Bilo bi ti bolje da slatko od jagoda nisi pojela, inace...
|
|
| |
|
|
post # 315 | 22.08.2012 , 10:52 AM
|
Quote (Tanja91) DxD, al` ti mene nahvaliiiii... Quote (DxD) Tanju kad upoznate.. Ali kad je upoznate... Shvatićete da pored sebe imate poštenog i dobrog prijatelja ( tj. prijateljicu ).
Stvarno ovo mislis? Quote (DxD) Onda... Ima veoma mio glas...
Ja imam mio glas? Pa ti kao da me nisi cula. Rekla sam ti vise puta da mi se glas drasticno razlikuje kad me slusas preko fona i uzivo. Quote (DxD) I takooo..
A nije tako, ne znas ti. Kaze se "i takoooooooooo"...
A ja znam toliko o tebi, ne znam odakle da pocnem. Danijela je iz Cacka (verovatno poznaje Velju i Miroslava Ilica ). Ima sestru Teodoru (macka moja ) koja se bavi manekenstvom i to dete nema nesto da ne zna. Iako ima tek 17, mnogo je zrela za svoje godine. Ne voli da se sminka... Ne znam sto. Jao brate a sto je visokaaaaaaa... 180 cm, ako nije jos vise porasla ovog leta... Ljubomorna sam na nju jer ima duge noge. Imale smo pre neke sifrovane reci kao sto su cica maca, kredit... I ona je prva sa kojom sam pricala preko skajpa. Mada pricala je i sa mojim bratom i znam da joj se svidja. Vidim ja da je i tebi Ks sudjen kao i Marijani. Ma od svoje sudbine ne mozete da pobegnete. Voli da slusa rok, rep, metal a narodnu muziku nikako. Nije povukla uopste na stariju sestru sto se muzike tice. Trenutno ne moze da zamisli dan bez Marcela. Imam njen broj telefona, pa ako hoce neka macka da obogati svoj imenik, neka mi se javi u pp, cena 10e... Do pre nekoliko meseci vodila je rat na forumu sa Marijom_Nikolom sto se mode tice. Stalno je na chat-u i kad se ja pojavim ona pobegne... Pa sto bre, videla si me i cula, nisam valjda toliko strasna... Znam jos mnoge stvari, nego sve pisem po secanju pa ne mogu svega da se setim. A da! Bilo bi ti bolje da slatko od jagoda nisi pojela, inace...
Ma je li bre!? Ti si mene prevarila.... Ću, ću, ćuu! Pa da, ja sve mislim o tebi pozitivno, ali sada me nerviraš... Lepo ja pomislih da nisi napisala post, kad ono... Jeste, jeste, sve je kako ti kažeš... Ipak ti sve znaš... Quote (♥Ivana♥) znam da ide u planine i mora da se cuva POGRESNOG SKRETANJA...hehhehe A o Ivani.. Iskreno, i na žalost, ne znam mnogo.. Ali eto bar znam da izgleda lepo...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 316 | 22.08.2012 , 11:21 AM
|
Bilbao, al' me nahvali brate sestro hahah....ali nisi mnogo ni pogresela
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
post # 317 | 22.08.2012 , 3:03 PM
|
Jedino što znam o njemu je to da se zove Petar. Ništa više.
|
|
| |
|
post # 318 | 22.08.2012 , 9:17 PM
|
|
|
| |
|
post # 319 | 22.08.2012 , 11:52 PM
|
Tanja91, Stvarno, ali stvarno sam cula sve najbolje...
|
|
| |
|
post # 320 | 24.08.2012 , 5:44 AM
|
Bilbao, moj drug lepi pametna, duhovita, voli bezdusnika hahha ma jednostavno devojka na mestu,samo reci hvale
|
|
| |
|