O članu iznad znam...
|
|
|
post # 341 | 24.08.2012 , 11:37 PM
|
Znam da je Ok osoba .........i jbg drugo nista neznam
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 342 | 24.08.2012 , 11:45 PM
|
Znam da je napravio dosta dobrih tema na ovom forumu, da odlicno obavlja posao F.Moda. a najvaznije od svega dobar je covek a retko ko moze to biti.
|
|
| |
|
post # 343 | 24.08.2012 , 11:46 PM
|
Da je neki za*eban moderator mislim ako imamo u vidu avatar koji ima neku pretecu pozu u fazonu " A vi tamo lepo da se ponasate " btw. videla sam mu i slike i ne smem da kazem da je perv. tip hahaha
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
post # 344 | 24.08.2012 , 11:51 PM
|
Quote (Misy) Da je neki za*eban moderator mislim ako imamo u vidu avatar koji ima neku pretecu pozu u fazonu " A vi tamo lepo da se ponasate " btw. videla sam mu i slike i ne smem da kazem da je perv. tip hahaha
Moracu da promenim avatar svi misle da sam vrlo nasilan decko, a ustvari je totalno obrnuto od avatara
Misy, Mnogo ima lepe sandale, valjda su sandale ne razumem se u obucu preterano. Veoma je lepa devojka, zabavna... Toliko mrzi me da pisem vise
|
|
| |
|
|
Soldier of Jah Army
|
post # 347 | 25.08.2012 , 0:09 AM
|
mislio sam da znam nesto al sad neznam nista
Be my love?
|
|
| |
|
post # 348 | 25.08.2012 , 0:10 AM
|
Znam da mi je zemljakinja, da je super i kul cura slatka je,normalna i mila nekako i da je svi puuuuuuuno vole na forumu!
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 349 | 25.08.2012 , 0:39 AM
|
znam da me preskocila ovdje gore iznad,voli brejk dens,zelene oci..ima jos al na tel sam
Be my love?
|
|
| |
|
post # 350 | 25.08.2012 , 11:52 AM
|
Quote (JahRastafarI93) zelene oci. Jel ovo nesto o meni O.o moje su smeđo zute xD a omiljene su mi zelene,eto koliko ti znas o meni :P ccc a sve ostalo sto e tice dobro je. Evo sta ja znam o tebi: Uh da si 93 godiste, ali razmisljas odraslije kad su u pitanju ozbiljne stvari, da si savrsen slikar ( obozavam one slike ozbiljno ) sviras gitaru i to mnogo volis, za 2 meseca si naucio puno vise nego sto ljudi nauce za pola godine, znam da si najstariji od svojih brace i sestara, i da ih cuvas, znam mnooogo toga ali nije sad to za javnost
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 351 | 25.08.2012 , 11:55 AM
|
Quote (Misy) Jel ovo nesto o meni O.o moje su smeđo zute xD a omiljene su mi zelene,eto koliko ti znas o meni :P pa kazem voli zelene oci Quote (JahRastafarI93) ,voli brejk dens,zelene oci.. nabrajam
Quote (Misy) znam mnooogo toga ali nije sad to za javnost
ajoj rekao sam vec dovoljno
Be my love?
|
|
| |
|
post # 352 | 29.08.2012 , 7:41 PM
|
Nista osim onoga sto nije u profilu.
DD11
|
|
| |
|
post # 353 | 29.08.2012 , 8:07 PM
|
Nista
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 354 | 29.08.2012 , 9:49 PM
|
Nesto mi nije poznat ,eventualno ako je promenio nick pa ne znam nista .S obzirom da je urednik ,verovatno sam znala nesto o njemu
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 355 | 29.08.2012 , 11:36 PM
|
Passusa, xD Nisam menjao nick nikada
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 356 | 29.08.2012 , 11:54 PM
|
CryTek, Covek na mestu :)))
...as long as the Lords in my life I will have no fear, I will know no pain from the light to the dark...
|
|
| |
|
post # 357 | 31.08.2012 , 7:55 PM
|
Pojma nemam ko je to hahhaha ali cuo sam da pije nenormalno ( da je hronicni alkoholicar ) i da je placeni ubica
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
post # 358 | 31.08.2012 , 8:09 PM
|
Uh ,svasta znam a i upravo sam dobila informaciju da mu naticu grudi
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 359 | 31.08.2012 , 8:23 PM
|
HAhahah...nemas ti pojma hah a ja znam za tebe svasta i nista
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 360 | 01.09.2012 , 8:26 AM
|
Rodja? A pa rodja je buduci predsednik drustva za zastitu i obozavanje cura na EC. Sve ga dame vole. Kad je umoran,postaje malo nervozan (Laki je malo nervozan),a onda rade bombe,pistolji,palice i ostale spravice... Ipak u sekundi se smiri kad mu se mlade dame osmehnu... Voli madrace,ali kad nije sam na njima... Voli da se zeza sa vladogrozni,a i ovaj sas njim... Ima baku u RS koju obozava i zato zasluzuje respect. O curi ne smem da pricam za sada je kod njega u opticaju zakon konstantne promenljivosti.Sto i nije cudo kad ga cure vole.
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |