O članu iznad znam...
|
|
295 poruka na forumu
| |
19
| |
198
|
|
post # 321 | 24.08.2012 , 7:36 AM
|
Ime: petar [ Muško ] Država: Colombia Grad: Cali Datum rođenja:1 December 1988
Registracija: Ponedeljak, 14 Mar 2011, 4:17 PM Prijava: Petak, 24 Avg 2012, 7:00 AM
|
|
| |
|
post # 322 | 24.08.2012 , 4:13 PM
|
Iskreno ne znam nista, posto je noviji clan na forumu nisam imao prilike da ga malo bolje upoznam.
|
|
| |
|
post # 323 | 24.08.2012 , 4:37 PM
|
Jao sad kad pocnem... Kao prvo Luka ima mnogo lepo ime. Ima mnooooogo macaka. Mislim to je za svaku pohvalu, sam taj cin pokazuje koliko je decko dobar kad se stara o zivotinjama. Nego stvar je u tome sto te mace nemaju svoja imena. Pa svaku zove "mac"... Kao sto mu Title kaze, on je Anime Freak. Onda... voli onu Stiflerovu mamu. Voli covek starije zene, sta ces. Znam da clanke o Andreju Pejicu i Beyonce postavlja samo za mene! Voli da tepa "batice"... Prva igrica koju je igrao u zivotu je Super Mario i jos neke, ali spomenula sam ovu jer sam i ja tu prvu igrala. Bio mu pre neki dan rodjendan pa je verovatno dobio brdo poklona. Mnogo sam ga iznervirala sa onom temom "Mamin sin", jos kad sam sarmu spomenulaaaaaa... Onda je morao da uzvrati da smo Marijana i ja tatine princeze. A jeste tacno to. Mada ima i izuzetaka, ima devojaka koje pricaju: "Ja nisam tatina princeza, mene tata zove sine!" Vise voli crnu stranu krema. A ne znam u koju bese skolu ide, da l` bese za kuvara, ne secam se, izvinjavam se zvog toga... A znam da voli da kuva, to sam negde procitala. Toliko, dosta je. Necu vise da pisem da se ne uobrazi.
|
|
| |
262 poruka na forumu
| |
49
| |
748
|
|
post # 324 | 24.08.2012 , 4:42 PM
|
Znam samo da voli nutelu i da se zove tanja
™Crno-Beli!!!™
|
|
| |
|
|
post # 326 | 24.08.2012 , 4:54 PM
|
Tanja91, Auuu odakle iskopa sve ovo. O Tanji znam sledece, naravno ima lepo ime, znam da ima jednu macku i jednog psa onog sto zeva na slici. Obozava nutelu, milku ma sve sto je slatko, Voli Andreja Pejica a Beyonce obozava. Tatina je princeza Iz Krusevca je, DxD i Mira su joj najbolje prijateljice ovde na EC ako ne gresim. Toliko za sad.
StelexXx, Moj komso iz Mitrovice, ok je decko.
♥Ivana♥, Znam da je mnogo lepa, mislim da ima jedno dete nisam siguran, ok je osoba i ime je mnogo lepo, iz Bg je, toliko za sada ne mogu sad da se prisetim sve sto znam.
|
|
| |
|
post # 327 | 24.08.2012 , 5:22 PM
|
|
|
| |
|
|
|
|
post # 331 | 24.08.2012 , 5:44 PM
|
Bosankaaa zaljubljena mala, znam dosta perverznih stvari o njoj Ne moram sve da otkrivam,ali ona i Ammir se mnogo vole
|
|
| |
|
|
post # 333 | 24.08.2012 , 6:02 PM
|
Quote (♥Ivana♥) ok je devojka...i to je sve sto znam,nazalost... e jbg non stop smo zajedno na chatu,a nikako da se lepo ispricamo
|
|
| |
|
|
post # 335 | 24.08.2012 , 6:28 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 337 | 24.08.2012 , 7:41 PM
|
Auuu.. Znam da je rasta. Dobice uskoro blizance i jedno dete obavezno mora da ima dredove kad se rodi Svira gitaru i znam da lepo peva Voli kampovanje i pijancenje sa drustvom.. Ajd dosta vam je
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 339 | 24.08.2012 , 10:14 PM
|
znam da voli japanski rege... Obozava crnkinje,a ni sa belkinjama nema problema.... Zove se Aleksandar a mama mu tepa zlato... Ozenice se kad poraste i imace petoro sinova... Svi ce se zvati Bob Marley... Knindza je a zivi u BL i navija... sat da se na vreme probudi za grand paradu...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 340 | 24.08.2012 , 11:27 PM
|
Znam da je Legenda od coveka, da obozava sarmu, da je pre bio Urednik na EC, da uvek daje korisne savete, da ima najveci broj korisnih postova na celom EC forumu, da je patriota i rodoljub, da skoro nikad nije promenio sliku na avataru i to je to dosta vise...
|
|
| |