Stih pesme koji vam se vrti po glavi
|
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 861 | 20.04.2013 , 11:46 PM
|
Ima dana kad se svega sjetim ja zivim zivot kad se sve zaboravlja al’ na dlanu uvjek isto pisace nova ljubav staru ne brise znaj, srce vecno pamtice
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
|
|
post # 864 | 21.04.2013 , 2:22 PM
|
Hi! My name is.. (what?) My name is.. (who?) My name is.. [scratches]Slim Shady Hi! My name is.. (huh?) My name is.. (what?) My name is.. [scratches]Slim Shady
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 865 | 15.05.2013 , 9:48 PM
|
Nikada mi nece biti jasno zasto smo se rastali nas dvoje i kako je moglo poslije svega da zavoli drugog srce tvoje.
Neke tajne ostaju da zive i kad ljubav nestane bez traga gdje si sada eh da mi je znati dal si srecna moja bivsa draga.
|
|
| |
|
post # 866 | 18.05.2013 , 2:20 PM
|
Disem, ali pored tebe cesto uzdisem, osmeh na lice stavljam da se pokrijem. Zar da ceo svet u trenu izgubim, zar da druga ljubi sto ja ne ljubim? Dan pocinje kad mi dodjes, noc kad od mene podjes, kraj od kad me ne volis. Gde da krenem, kada tebi u ruke padam, kog' da volim, kada samo se tebi nadam, gde da stanem, kad' ne znam ni gde da idem, e, moj dragi, ne zaboravi me...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
288 poruka na forumu
| |
11
| |
77
|
|
| |
|
post # 868 | 29.05.2013 , 1:46 AM
|
Čekaj, čekaj me, jer ja ću doći ....
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 869 | 29.05.2013 , 9:49 AM
|
Ljubav, kada laze da voli, ljubav kada kaze da boli tu, sa tobom vecno ostacu, bezuslovno da te volim. Ljubav, da li ikad odustacu, ljubav gde da srcu nadjem lek, sa tobom vecno ostacu, bezuslovno i zauvek.
Poruku je menjao/la Ammir - Sreda, 29.05.2013, 9:49 AM
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 871 | 05.07.2013 , 12:59 PM
|
Da te moje noci guse da samoci danak dajes slutio bi u dnu duse koliko mi nedostajes
Da te moja tuga truje da patnjama mojim patis dusi sto te ocekuje zurio bi da se vratis...
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 872 | 05.07.2013 , 8:42 PM
|
11(jedan,jedan)...ne vidis svet iz moje perspektive padam s' zgrade, kroz glavu mi prolecu slike padam sa zgrade, svaki sprat je drugo secanje vec dugo pece me sreca jer previse cekam je... i on preko svega precice...preko preljube i dalje tu za nju, ona za njega...ipak joj veruje... ljubav.. mozda preterujem... svakako nemam je... al vrebam je... a blizi se zemlja, sprat nize sam... deseti... prve svadja, cale keva, rodjendan mi bio deseti... tresem se.. gasim se kao cigara... kasni sati...padam..nestaje mi daha...nema nazad... a vec je sedmi...mastao sam negde s pravom sedim gledam unucad, gledam nju.. onako stari-sedi... imao sam dobre namere...nek mi ne zamere... ljudi sto pricaju kako sam iskvaren i napaljen..
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 873 | 16.07.2013 , 3:03 PM
|
Tu sam medju ljudima, a kada vidim tudju srecu i ja brate uzivam, Ali uvek ista slika, samo malo skuplji ram, misle da se mangupiram, jer se ne glupiram, Meni treba duzi dan da se vise druzim sa mojim ljudima Muzika, jer ja pusim skank boje kupina, I na nastupima, u lice urlice publika punim ga s ulica brise mi se trag i svi mi lice na na nekog zbog kojeg vise nisam jak ne mogu da brisu ga ka cilju opusten ko da disem tisinu, za mene vise ne brini drugi nek dizu prasinu ja cu na miru svaki svoj minut posvetiti tome da shvatim sustinu, jer sve je plus – minus, u ovom viru, najteze je bro naci sredinu
|
|
| |
|
post # 874 | 16.07.2013 , 6:49 PM
|
Znam, zelis da sam tu da hodamo po tlu toplom od suza Noc, kad mene ne bude pomisli da san pada ti na lice ..
Gde saputace mrak, zastace ti dah, cekaces sama...
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 875 | 16.07.2013 , 9:25 PM
|
Evo godina i jace dusa mi za tobom place kad' u snove dodjes mi...
Poruku je menjao/la Bosankaaa - Utorak, 16.07.2013, 9:25 PM
|
|
| |
|
post # 876 | 20.07.2013 , 3:14 PM
|
A ja ludujem, moje medeno, ludo, ludo, ludujem, srce ledeno...
"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D
|
|
| |
|
post # 877 | 30.07.2013 , 1:47 AM
|
Trazila si da, ti obecanje dam da ostajem zauvek, ti moj savrsen si dan ljubav mog zivota, imam samo jedan plan da ostarim kraj tebe, zauvek ti i ja
|
|
| |
|
post # 878 | 02.08.2013 , 2:02 AM
|
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 879 | 02.08.2013 , 11:13 AM
|
So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself And I didn't know I was lost....
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 880 | 02.08.2013 , 11:23 AM
|
Ljubavi, mi smo mnogo toga hteli zajedno samo ovo nismo smeli nikada nije smelo da se desi da ja tebe, a ti mene izgubis
|
|
| |