Stih pesme koji vam se vrti po glavi
| |
Smiley
|
post # 841 | 05.03.2013 , 10:19 AM
|
...aaa trebam te kao pjesnik svoju bol,na srcu mi studen zima,na usnama tvoje ime,i samo cekam dan da dodjes miii, A KAD MI DODJES TIIII......
i'm
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 842 | 05.03.2013 , 12:32 PM
|
Sanjao sam sinoc cudan san, Na jugu je baklja planula. Ruke su se nase digle, vidio sam lice Đilde pjevao je majko sa nama.
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
Smiley
|
post # 843 | 07.03.2013 , 9:40 AM
|
Andjele, andjele Istina nije da nesto krijem od tebe Pogledaj me, pogledaj me Vidis li nisam vise svoj Vidis li da sam samo tvoj Andjele, andjeleAdded (07.03.2013, 8:40 AM) --------------------------------------------- Ja želim tako smiješno malo U par njenih osmijeha sve bi stalo Samo nemoj reći da tražim sve.
Bez tebe sve je tako prazno Osjećam snažno da sve je lažno Ostani sa mnom, jer trebam te.
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
Mallena
|
post # 844 | 07.03.2013 , 9:45 AM
|
Di si da me razveselis kad sve potone kad ne vridin nikome di si konce da odropas sve za jude je grisilo je i grisit ce se
Sva se srica popila i na kruvu cukar se istopija vratit' cu se jer znan di si iz srca me makla nisi
Ostavit' cu svitlo da mi vidis doc' mozda neces 'tit, mozda neces moc' tamo iza vrata di je postelja jubit' cu te kako Bog zapovida
Uvik san u tudjoj kuci i u gostima doma mene ni'ko ne ceka moj je zivot crkavica isto volin ga uvik mislin doc' ces do sutra
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 845 | 10.03.2013 , 1:26 PM
|
Please stop the broken record Your worthless effort That makes you feel like God So play that song And watch it all go wrong (Where do we search to find the honesty In a world so fucked up and bleeding) Knowing we will follow
We're well on our way now to nowhere (To nowhere) We're so far away from getting somewhere Close to anything at all At all, at all At all, at all
|
|
| |
|
post # 846 | 14.03.2013 , 9:23 PM
|
Can't you see I'm easily bothered by persistence One step from lashing out at you You want in to get under my skin And call yourself a friend I've got more friends like you What do I do?
Is there no standard anymore? What it takes, who I am, where I've been Belong You can't be something you're not Be yourself, by yourself Stay away from me A lesson learned in life Known from the dawn of time
Respect, walk
Run your mouth when I'm not around It's easy to achieve You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing your song? Those same friends tell me your every word
Is there no standard anymore? What it takes, who I am, where I've been Belong You can't be something you're not Be yourself, by yourself Stay away from me A lesson learned in life Known from the dawn of time
Are you talking to me? No way punk Walk on home boy
NM5
|
|
| |
|
post # 847 | 14.03.2013 , 9:41 PM
|
"Još je na dnu sna, još je lepa ko nekad njena topla reč topla postelja još je sanjam ja i srce još čeka"...
..."a voli je voli srce moje odavde do neba a boli me boli zato mi brate tako treba"...
|
|
| |
|
Smiley
|
post # 849 | 17.03.2013 , 6:07 PM
|
Kazem ti nemoj, a zelim te vise od svega na svijetu Kazem ti spavaj, a trebam te budnu bas nocas do kraja I ako volim kad me poslusas tada pozelim, da ucinis po svom, da odemo te noci u beskraj do raja
Cijeli moj zivot kao gomila slika razbacanih po stolu Ti si moj album u kojem su sve one pronasle mijesto I znam da nema vise trazenja, jer ja sam u tebi pronasao sve, sve ono sto nikad u nijednoj nisam
I zato ostani uz mene ovu noc Ti znat ces, da sam ja za tebe i da cu uvijek biti tvoj
VJERUJ MI kad ti kazem da te volim Kad ti kazem, da u tebi imam sve Vjeruj mi ja cu od sad uvijek biti samo tvoj Zauvijek tvoj ljubavi!
Cijeli moj zivot kao gomila slika razbacanih po stolu Ti si moj album u kojem su sve one pronasle mijesto I znam da nema vise trazenja, jer ja sam u tebi pronasao sve, sve ono sto nikad u nijednoj nisam
I zato ostani uz mene ovu noc Ti znat ces, da sam ja za tebe i da cu uvijek biti tvoj
VJERUJ MI kad ti kazem da te volim Kad ti kazem, da u tebi imam sve Vjeruj mi ja cu od sad uvijek biti samo tvoj Zauvijek tvoj ljubavi
Vjeruj mi ja cu od sad uvijek biti samo tvoj Zauvijek tvoj ljubavi
I'm
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 850 | 18.03.2013 , 11:02 AM
|
Bez tebe ne mogu ne zelim I necu Bez tebe mi ne ide Ma evo ti srce I dusa I telo Ti shvati da volim te
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 851 | 21.03.2013 , 10:15 PM
|
Pusti me da zivim da na tebe ne mislim jer jos uvek mislim da si s drugom kad te pozelim
Pusti me da zivim ja ti nisam sudjena i plasim se za sebe jer sam tobom sludjena..
|
|
| |
|
post # 852 | 22.03.2013 , 1:17 PM
|
Fight Just fucking stand for something Lie You'll never take us all
|
|
| |
Mallena
|
post # 853 | 23.03.2013 , 10:23 AM
|
Sutra cu opet znati sve sto treba bicu slatka, bicu njezna sutra cu opet voljeti sve ljude dacu opet sve za druge Ne govori nista vise, ne, ne pricaj mi sve te price ne znam sto bih, ne znam gdje sam opasna sam(vec sam bijesna!) Ne proganjaj me vise, ne znam sto bih dala ne proganjaj me vise, daj, pusti me da spavam daj, pusti me da sanjam!... Danas sam luda, ne znam sto hocu Danas sam luda, zelim samocu!... Razdiru me neke cudne stvari, pun je mjesec, zbrka u glavi a sutra cu opet biti ona stara, malo tuzna ali snazna bit cu opet ja uz tebe, voljeti cu opet sebe bit cu tvoja, bit ce bolje samo pusti da me prodje Danas sam luda...Added (23.03.2013, 9:23 AM) --------------------------------------------- BOGINJA tekst
Od tvojih dodira, pale se noci prepune plamena tvoje su oci od tvojih pogleda budi se more zbog nasih susreta istine gore
Zavjera njeznosti, ludilo u meni plovimo zanosu usplamtjelom zavjera ljubavi, ludilo u tebi letimo beskucni ustreptalom
Ref. 2x Boginja besmrtna sam pored tebe zvijezdama poklanjam sebe
Boginja, o, boginja uz tebe osjecam se dobro, uz tebe o, boginja uz tebe
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
"Old school"
|
post # 854 | 23.03.2013 , 12:42 PM
|
Sinocna cirka je ostavila dobar rez u mom mozgu, pa kazeeeee: na mom licu ove bore urezase bele zore...
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 855 | 23.03.2013 , 5:55 PM
|
Bosim nogama bih vatru gazio golim rukama bih zmiju mazio smeo bih sa svima da se pobijem samo tvoju ljubav ja da dobijem!
|
|
| |
114 poruka na forumu
| |
11
| |
166
|
|
post # 856 | 23.03.2013 , 8:04 PM
|
"ZASTO BOZE, BAREM MI OBJASNJENJE DAJ ZASTO DOBI LJUDI UVEK IZVUKU DEBLJI KRAJ AKO JE GORE RAJ SIGURNO JE OVO PAKAO POCNI DA RADIS DOVOLJNO SI SE ODMARAO"
Messi♥
|
|
| |
|
post # 857 | 24.03.2013 , 1:07 PM
|
I will devour you Take all the pain away I cannot stay my hand From reaching out so that I can Empower you For all eternity It seems to ease my mind To know that you've brought Meaning to my life
|
|
| |
|
post # 858 | 24.03.2013 , 3:14 PM
|
PISEM NAJLEPSU PESMU O TEBI, JER TI SI NAJLEPSA DISEM ZA TEBE, PO CEO DAN TEBE ZAMISLJAM DUGO SAM CEKAO ONU STO BICE MOJA-MOJA KO OVI PRSTI MOJA- JE SAMO ONA...
|
|
| |
|
post # 859 | 24.03.2013 , 3:37 PM
|
|
|
| |
Smiley
|
post # 860 | 29.03.2013 , 10:17 PM
|
Do what you, what you want If you have a dream for better Do what you, what you want 'til you don’t want it anymore (remember who you really are)
Do what you, what you want Your world’s closing in on you now (it isn’t over) Stand and face the unknown (got to remember who you really are)
Every heart in my hands Like a pale reflection
Hello, hello, remember me? I’m everything you can’t control Somewhere beyond the pain There must be a way to believe We can break through
Do what you, what you want You don’t have to lay your life down (it isn’t over) Do what you, what you want ‘til you find what you’re looking for (got to remember who you really are)
But every hour slipping by Screams that I have failed you
Hello, hello, remember me? I’m everything you can’t control Somewhere beyond the pain There must be a way to believe
Hello, hello, remember me? I’m everything you can’t control Somewhere beyond the pain There must be a way to believe
There’s still time Close your eyes Only love will guide you home Tear down the walls and free your soul ‘Til we crash We’re forever spiraling Down, down, down, down
Hello, hello It’s only me infecting everything you love Somewhere beyond the pain There must be a way to believe
Hello, hello, remember me? I’m everything you can’t control Somewhere beyond the pain There must be a way to learn forgiveness
Hello, hello, remember me? I’m everything you can’t control Somewhere beyond the pain There must be a way to believe We can break through
Remember who you really are Do what you, what you want
|
|
| |
|