Stih pesme koji vam se vrti po glavi
|
|
Smiley
|
post # 881 | 07.10.2013 , 9:51 AM
|
Luda zenska glava ili visa sila mimo svakog reda nesto nam se neda
Ma sto da pjevam sad kad to svako zna sto mi znacis ti a sto ti znacim ja ma sto da pjevam sad kad to znaju svi jedno osjecam ja a drugo osjecas ti
Uglavnom fine zenske uglavnom mnogo traje kace se za mene ko klinci za tramvaje
A gde su prave zene na srce jagnje laje ocu da se kacim i ja ko klinci za tramvaje
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 882 | 07.10.2013 , 5:16 PM
|
Sedimo za stolom u stabu sindikata, zakljucana vrata, brat do brata, tri sata, kujemo plan naseg sledeceg napada, kada sindikalna dogma gradom pocece da vlada, na nasem institutu stoji zakon u statutu, uvek ostani na putu , nikad ne menjaj marsrutu, kao voda, kao vatra, kao vazduh, kao zemlja, stavljamo kamen kao simbol ovog temelja, imperije znanja koje smo tokom obucavanja stekli, da bi se proteklih godina, povezali kao cestice u atom, sacinili bratstvo koje smo nazvali sindikatom.
|
|
| |
|
post # 883 | 07.10.2013 , 6:07 PM
|
Donesi stari smeh iz dobrih godina bar jedno budjenje u jutra nemirna nove ljubavi neka pricekaju!
|
|
| |
|
|
post # 885 | 08.11.2013 , 5:23 PM
|
Eh, da je tuga snijeg da se do jutra otopi, mogao bih i ja,konačno, kad oči zatvorim,da se ne umorim. Eh, da je tuga brijeg pa da je vjetar ogoli, ja ne bih mogao ni tad ko što ne mogu ni sad,da te prebolim. Daljine nisu to što se mom srcu činilo, kad je hudo mislilo da je sasvim dovoljno da ti čuje glas. Daljine nisu to što se za dušu primilo, pusta su to polja nade i barikade između nas...
|
|
| |
Mallena
|
post # 886 | 09.11.2013 , 12:48 PM
|
...i onda si se ti pojavio kao da si magija i za noc uradio da se opet rodim ja, a od sebe sam bila starija...
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 887 | 09.11.2013 , 2:50 PM
|
Ako me ikada sretnes u uvom ukletom gradu ostani mirno na istoj strani plocnika,, ne stavljaj ruke na lice nemas sta od mene kriti glavu gore nama je ljubav lozinka...
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 888 | 09.11.2013 , 2:53 PM
|
Na dohvat ruke dok si mi bila Za tebe nisam mario A sad kad nisi vise kraj mene S tobom bih stario
Na dohvat ruke dok si mi bila Za tebe nisam mario Jer covjek shvati sta je imao Tek kad izgubi to
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
Smiley
|
post # 891 | 16.01.2014 , 0:54 AM
|
Yesterday night I saw you in my sleep You were like a pictire Like the ones that children draw You spoke to me in the darkness
And you told me you missed me too And it was like a knife stab You asked what happened So my eyes were moist with tears
I'm crying neither for you nor for anyone I don't want you to come back, I'm fine here I'm crying neither for you nor for anyone I'm crying for myself, for I love you
Your face is not smiling You've gotten lost in the dream This love tortures But it still endures, still lives
The dawn is late today And we are not together This love, remember Will live only in dreams
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
148 poruka na forumu
| |
0
| |
30
|
|
post # 893 | 10.02.2014 , 0:04 AM
|
...ne uključuj se u sitne prepirke ruke i glasa ...osim ako tvoj dušmanin traži dušu tvoga tela ...ili život tvoje duše; tada ubij, ako moraš; i kada dođe vreme da umreš, ne budi sebičan - shvati to kao besplatno putovanje...
|
|
| |
|
post # 894 | 19.02.2014 , 10:26 PM
|
Stay with me, baby stay with me, Tonight don't leave me alone. Walk with me, come and walk with me, To the edge of all we've ever known.
I can see you there with the city lights, Fourteenth floor, pale blue eyes. I can breathe you in. Two shadows standing by the bedroom door, No, I could not want you more than I did right then, As our heads leaned in.
Well, I'm not sure what this is gonna be, But with my eyes closed all I see Is the skyline, through the window, The moon above you and the streets below. Hold my breath as you're moving in, Taste your lips and feel your skin. When the time comes, baby don't run, just kiss me slowly.
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 895 | 20.02.2014 , 11:08 AM
|
Ne dam ja na tebe Ne dam tebe da mi diraju Meni neka prete Samo tebe nek ne diraju Milom ili silom Na tebe ne dam nikom
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 896 | 20.02.2014 , 1:50 PM
|
"sex,sex,sex masina je od suđa"
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 897 | 22.04.2014 , 7:46 PM
|
"Nekog zivot srecnog vodi kroz zeleni dol,nekog dobra majka rodi da po belom svetu hodi ,kroz suze i kroz bol"
|
|
| |
|
post # 898 | 20.04.2017 , 10:36 AM
|
Ovo je samo kraj jedne lepe pesme koja ima naslov... Kako sam volio tebe....
Mama ko je ovo
Niko vazan sine......
Shvatices to sine jednoga dana
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 899 | 09.06.2024 , 7:23 PM
|
Mišo, Mišo mišiću hoćeš li kobasicu ...
|
|
| |