Stih pesme koji vam se vrti po glavi
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 801 | 14.12.2012 , 11:44 PM
|
Ma samo sviraj te onu moju , nocas mi nisu sve na brojuu
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 802 | 20.12.2012 , 11:11 PM
|
Jos i danas zamirise tresnja u proljece kao davno prije jedna tresnja danima daleko tamo gdje me vec odavno nije Rekao sam kad poci sam mor'o uzmite mi i kucu i njivu samo tresnju ostavite staru kad navratim da je vidim zivu Ref. Sta to ima u ljudima tuzno da ulaze u tudje zivote ko to zivi u proslosti mojoj a jos nije umro od sramote..
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 803 | 20.12.2012 , 11:42 PM
|
|
|
| |
|
post # 804 | 22.12.2012 , 0:55 AM
|
I da mogu, zar se tebi ne bih vratila, da ti kazem, da veceg gada nisam ljubila... ♥
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 805 | 22.12.2012 , 11:40 PM
|
i done filled my lungs up with so much of this crack smoke my necks bloated, my techs loaded, im flat broke, and im pissed off, mad at the world ive had it with girls and im frustrated, ran to the bus stop, just made it and hopped on
|
|
| |
|
post # 806 | 23.12.2012 , 2:10 AM
|
Zivot vraca dugove. Sta jos hoce od mene ? Zivot vraca dugove , neprastam ni da moli Sta jos hoce od mene ? Tad je rekla da ga voli Za nju sad ja nisam tu .
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 807 | 23.12.2012 , 2:35 AM
|
Idi gde hoces, ljubi sve zivo ali ipak drzi bar neki nivo ne igraj zmurke ma nismo deca ja vise nemam ni jednog keca u rukavu..
|
|
| |
|
post # 808 | 23.12.2012 , 3:25 AM
|
.... Nosila je jelek svileni kao u pesmi narodnoj I krstic, znak na lancicu da nekog ceka, navodno O, to su bili svatovi, sve kiceni i zlaceni A mi smo bolje svirali neg' sto smo bili placeni Al' dobro sad
Nosio sam sal od kasmira i prsluk protkan tajnama Bas od takvih su je cuvale tetke sa 'ladnim trajnama K'o srna me je gledala, zalosnom pesmom sludjena cije si pile pirgavo, sto nisi meni sudjena E, da
Hej, pusti kose pune polena Ajde, bas u inat babarogama Opla, digni suknju iznad kolena Znam da krijes cardas u tim lepim nogama ...
:P
|
|
| |
|
post # 809 | 23.12.2012 , 3:45 PM
|
Stoj, nisam znala da ti kazem mili moj, zidovi i stvari cute, k'o da se na mene ljute, mili moj...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 810 | 23.12.2012 , 6:11 PM
|
A tvoje oci te noci su pogledale me tvoje ime ja zovem otvori molim te ovim gradom sad jurim, ne kocite me idem pravo za njom i ne okrecem se
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 811 | 24.12.2012 , 1:11 AM
|
Ref. Svirajte mi jesen stize, dunjo moja jesen rana, nek zazvone tambure u transu znam da nije pesma ova za veselje i svatovac al' ja moram cuti tu romansu Svirajte mi jesen stize, dunjo moja al' polako da mi ne bi koja rec promakla sklon'te case i bokale razbio bih svet od sale da je samo slucajno od stakla, dunjo moja
|
|
| |
|
post # 812 | 25.12.2012 , 1:39 PM
|
Svima cu pricati da moja zima si :3
Music makes me free ^^
|
|
| |
Smiley
|
post # 813 | 16.01.2013 , 2:56 AM
|
Ušunjam se u tvoj jastuk kao tišina perja, kao tršave šiške večeri mirisave od lišća, od mesečine na peščanim obalama, od uvele svežine oktobra, - baš tako se ušunjam i slušam, slušam šta sanjaš.
Nikome neću kazati. Ali hoću da znaš: čuo sam, čuo sam sve što sanjaš, jer drugo ništa i ne znam samo se u snove razumem, kao što se kauboji razumeju u laso, kao što se tvoj tata razume u politiku, kao što se najveći fudbaler razume u svoju veliku utakmicu, - tako se i ja samo u snove razumem.
U snove zbog kojih, kad se probudimo, gledamo nekud visoko, visoko, i rastemo, rastemo, produžujemo se kroz rukave i nogavice, rastemo, produžujemo se kroz oči i srce kao putevi, kao pruge, kao nevidljive šare ptičjeg leta, daleko, daleko, bez Aladinovih lampi, bez čizama od sedam milja, ošamućeni od bajke koja se zove detinjstvo.
Ušunjam se u tvoj jastuk da ne znaš, ušunjam se kao umor od jurnjave po sumracima, pokrivam te celu noć, a pre no što se probudiš ostavim ti na rukama toplim od sna, na trepavicama i rumenim obrazima mali smotuljak jutra, jer drugo ništa i ne znam, samo se u jutro razumem i raznosim ga kao mlekarice mleko, kao pekari kifle, kao poštari pisma velikom belom kočijom koja neću da ti kažem kako se zove, ali sam ćeš se setiti.
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 814 | 16.01.2013 , 3:05 AM
|
Jesi li blizu il' me vara osjecaj cujem li tebe ili srca otkucaj u ovoj prici sve me navodi na grijeh zivot mi vec odavno nema raspored Ne priznaj nikome da ides kod mene preskoci pitanja i sve stepenice kad vidim te za srce zalijepi se med jer jedanaesta za mene ti si zapovjed
|
|
| |
Mallena
|
post # 815 | 22.01.2013 , 6:39 PM
|
Have you come here for forgiveness? Have you come to raise the dead? Have you come here to play Jesus? To the lepers in your head
Well, did I ask too much, more than a lot? You gave me nothing, now it's all I got We're one, but we're not the same Well we, hurt each other Then we do it again
You say Love is a temple Love is a higher law Love is a temple Love is the higher law You ask me to enter Well then you make me crawl And I can't be holding on To what you got When all you got is hurtAdded (22 Jan 2013, 5:26 PM) ---------------------------------------------
Added (22 Jan 2013, 5:39 PM) --------------------------------------------- Give me a whisper And give me a sign Give me a kiss before you tell me goodbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinkin' of you And the times we had...baby
And don't you cry tonight Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight
And please remember that I never lied And please remember how I felt inside now honey You gotta make it your own way But you'll be alright now sugar You'll feel better tomorrow Come the morning light now baby
And don't you cry tonight And don't you cry tonight And don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry Don't you ever cry Don't you cry tonight Baby maybe someday Don't you cry Don't you ever cry Don't you cry Tonight
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
Smiley
|
post # 816 | 23.01.2013 , 11:57 PM
|
Na trenutak barem zastani Samo jednom meni dolet Pusti svoje mračne brige sve Pusti da odlutaš uz mene Zatvori oči, samnom poleti Svoja krila širom raširi Do neba digni nas Tu sagradit ćemo naš mali raj
Svojim rukama primi me Na bijelim kirlima odvedi me Sa lica zemlje digni me Iz ovog mraka u svjetlo s tobom andjele
Andjele, moj andjele Iz mraka u svjetlo odvedi me Andjele, moj andjele Iz mraka u svjetlo odvedi me
Tvoje su usne kao pepeo Što odlete ispred mene prečesto Tvoje su ruke kao andjeli Što odbace me pa zovu ponovu I ja ću budan s tobom sanjati Sve svoje najbolje ti davati Kad nisi dobro samo zastani I sjeti se da bitni smo ja i ti
Andjele, moj andjele Iz mraka u svjetlo odvedi me Andjele, moj andjele Iz mraka u svjetlo odvedi me
Iz ovog mraka u svjetlo s tobom andjele...
I'M......
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
I <3 Paris!
|
post # 817 | 24.01.2013 , 4:35 AM
|
Videla ga nisam ja ne pamtim otkad ali jos mu nosim sliku kad je bio mlad da me seti sta je bilo a sta mi se ucinilo
S kim je i sta radi to me se ne tice al' zaborav ko cvet za noc ne nice i mnogo vode ce proteci dok prebolim al' to mu nemoj reci, nemoj reci
Znam da neke ljubavi umiru jer rode se daleke znam, za njima ostace dve suze na dnu reke
Znam da to je jedan grad sto zivece i onda kad sve stane znam da zauvek je tu sa moje leve strane
Poznala ga ne bih da ga sretnem sad ali jos mu nosim sliku kad je bio mlad da me seti sta je bilo a sta mi se ucinilo
Mogu sva mesta na svetu da mi postanu dom a srce ce ici uvek ulicom tom gde na kraju pod svetlom cekas me ti u gradu izgubljenih ljubavi.
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 818 | 24.01.2013 , 11:43 AM
|
Zato sto sam ti verovala slepo volela sam te, lagao si lepo zato sto ti je sve od mene prece ovo je nase poslednje vece Onima sto govore lose o tebi ledja bih okrenula za tren sada me je svega stid kako i nebi, bili su u pravu za sve
|
|
| |
|
post # 819 | 24.01.2013 , 1:41 PM
|
rane moje rane, neka prodju same...
:P
|
|
| |
|
post # 820 | 25.01.2013 , 11:36 PM
|
Ove noci pravo iz mojih snova, po jastuku se rasula kosa tvoja, pod kozu si mi usla cvete beli bas takvu sam te sanjao zivot celi. . .
. . .
|
|
| |
|