Stih pesme koji vam se vrti po glavi
|
|
|
|
post # 102 | 27.09.2011 , 9:40 AM
|
Volim kad te volim, kad te volim, jer bez tebe ne mogu... jer sa tobom hocu sve...
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
|
post # 104 | 28.09.2011 , 11:48 AM
|
She came calling One early morning She showed her crown of thorns She whispered softly To tell a story About how she had been wronged As she lay lifeless He stole her innocence And this is how she carried on This is how she carried on
Well I guess she closed her eyes And just imagined everything's alright But she could not hide her tears 'Cause they were sent to wash away those years They were sent to wash away those years
|
|
| |
|
post # 105 | 28.09.2011 , 3:46 PM
|
Sasa Matic mi danima ne izbija iz glave!
Kuda si to krenula tim korakom brzim, nisam ga ni video a znam da ga mrzim! Tako lepu devojku on videti nece, kako neki mangupi bas imaju srece?!! ...on ti je siguran a ja sam za vece. Luda se ludom dopala, opalaaaaaa!
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 106 | 28.09.2011 , 3:48 PM
|
Ima Sasa i onu... Gde si bila kad sam bio niko... msm da tako ide... Al ne znam kako ide dalje... Dobra je...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 107 | 01.10.2011 , 3:04 PM
|
Quote (badule) Ima Sasa i onu... Gde si bila kad sam bio niko... msm da tako ide... Al ne znam kako ide dalje...
..Što me sada tražiš pored njih toliko, gde si bila kad sam bio niko? Kako da ti verujem sada kad sam neko, pa da s' tobom delim ono što sam stek'o.
Dobra pesma.Added (01 Oct 2011, 3:04 PM) --------------------------------------------- Sa tobom sam se opek'o kao ni sa jednom pre, od te vatre i sad čuvam se. Imaću ja žena sto al' to neće biti to, k'o što se s' tobom desilo.
Te tvoje usne barabe zaljubile su me džabe a još mi je ljubavi ostalo.
...slušam iste priče da zaljubljeni liče, nema više nas u priči toj. Palčeve mi drži od tuge da budem brži da izdržim ovo ludilo.
I da imam dugi vek neću s' drugom naći lek ostaću te željan zauvek. Sve dok se srce priseća svojih davnih nesreća ti si ona moja najveća.
A baš si mi se dopala od usana do stopala, hej, srećo moja propala...
|
|
| |
|
|
post # 109 | 14.10.2011 , 11:50 PM
|
I, I'll do anything I could for ya Boy you're my only I, I'm gonna flip these scripts on ya You don't even know me Cause I am, I... I don't even want to fight, fight, fight (I don`t wanna fight girl) Said I am, I... I ain't even gonna fight it.
Got to love you! Got to love you! Got to love you! Got to love you!
|
|
| |
|
|
post # 111 | 15.10.2011 , 9:32 PM
|
Ah me so Horny Ah me so Horny Ah me so Horny Ah me so Horny Ah me so Horny
|
|
| |
|
|
post # 113 | 16.10.2011 , 3:04 PM
|
Pružam ti ruke al' te ne dodirujem, živa ne živim, niti se smirujem. Ja tvoj greh na leđima poneću, bol da te ne boli sa sobom odneću. Pružam ti ruke al' te ne dodirujem, živa ne živim, niti se smirujem, TANKA JE NIT OD BOLA DO LJUBAVI, OSTAĆE BELEG A MI NI DRUGOVI!!!
Poruku je menjao/la Marija_Nikola - Nedelja, 16.10.2011, 3:04 PM
|
|
| |
|
post # 114 | 18.10.2011 , 12:45 PM
|
Listen to your heart when he's calling for you. Listen to your heart there's nothing else you can do. I don't know where you're going and I don't know why, but listen to your heart before you tell him goodbye...
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 115 | 18.10.2011 , 5:25 PM
|
Mira91, nije valjda da si zavolela tu pesmu...
'Cause everytime we touch, I get this feeling. And everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I want this to last. Need you by my side. 'Cause everytime we touch, I feel the static. And everytime we kiss, I reach for the sky. Can't you hear my heart beat so... I can't let you go. Want you in my life.
|
|
| |
565 poruka na forumu
| |
57
| |
210
|
|
| |
|
|
post # 118 | 23.10.2011 , 2:38 PM
|
I niz reku baci uspomene, ako budeš morao lako ćeš bez mene. Za noć jednu sve, sve zaboravi, ko još danas živi od ljubavi?!!!!
|
|
| |
|
post # 119 | 01.11.2011 , 4:12 PM
|
A.D.I.D.A.S (All Day I Dream About Sex)
|
|
| |
|
post # 120 | 01.11.2011 , 4:38 PM
|
Quote (Tanja91) nije valjda da si zavolela tu pesmu... Da, pesma je prelepa
"Missing you I am missing you I miss you all the time I need you now to look at me look at me tonight! all the love you have for me I see it in your eyes it's all lies..."
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |