Hoce neko Battle (rep)
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 381 | 30.09.2013 , 8:52 PM
|
dobro,dobro battleri,basta raste svakim danom
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 382 | 09.10.2013 , 2:45 PM
|
Battleri su tu, Misle ok su al nisu gru, Mi smo tu,ko boom,ali mikrofon je skup, Za moja vrata nema kljuc,otiso na buc, Misle da sam dobar momak,ali ja sam samo kul, Idem levo,desno,pravo pravi je oldskool, Mi smo ok momci,ne posecujemo X-Klub, Ne verujem svojim ocima,kazu da sam lud, Gde cu sad da pobegnem,stvarno ne znam kud, Repujem ja stalno,ali publika je svud, Bezi,trci,bezi,trci budi mi sad drug, Kao sada smo face,poznati smo mi, Nema nikog drugog sem mene,da potpise stih, 8 Flow The Game to mi je sad stil, Rokam sa mikrofonom,iz prve Triple Kill.Added (09.10.2013, 2:45 PM) --------------------------------------------- Jedan freestyle za devojke
Slikas se u wc-u kilo pudera po smeru, ti si mala klinkica koja hoce da je deru, pogledam u nebo za Srbiju sve ja dacu, padne mi mrak na oci kad pogledam tvoju ruznu facu,kile pudera, ostala sranja razne sminke,pogledaj se covece, nisi ko ostale klinke,sto to morace, da shvate da glupa si ko noc, mala kad se nasmejes imas veci nos, jer ti si to,to gledati ne moramo, imas facu ko konj,nos ko pion u grudima silikon, furas razne fore,glupa si ko more, udvaras se pogresnom bezi sto dalje,vec je bolje, bezite iz skole sve male ku*vice, ocete ku*ac pozdravlja vas ljudsko bice, volite gengsta momke,koje mislite da vas vole, verujte mi molim vas da bez vas je bolje, bolje bezite od nas nafurane dr0lje.
Ovako ne mogu nista,kad licno repujem bolje ispadne jedino ako hocete da snimim freestyle pa da vam napisem xDDD
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 383 | 01.11.2013 , 11:11 PM
|
Ehh otkad nisam, brisao podove sa wannabi reperima, rime lete kao strelice otrovne kroz flow razapete lutke vavilonske bicete razapete i ako sam pao u zaborav dugo me nije bilo kazu rasta pao nije bato samo vam se ucinilo ko grom sto nebom para rjec po rjec lobanja vam se otvara i dok kroz otvor sipam kapi mudrosti gledas elemente dolazis do ludosti zlog stanja kosti kao salvete muda vam sve manja dok kapi krvi lete u vazduhu dok melodija izaziva u zemlji titranja pojavljuju se pitanja ali kasno sa jednim odgovorom priznaj da sam bolji i umri casno!
Poruku je menjao/la JahRastafarI93 - Petak, 01.11.2013, 11:15 PM
Be my love?
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 384 | 02.11.2013 , 2:21 PM
|
Pisem ovu pesmu,sta mislis za ceo sajt, ko ovo procita to sam pisao ja dobro znaj, pravite se reperi flow vam je good bye, otpisi sa teme brate znaj ko je taj,reper ovoga foruma, dolazim sa stilom,pomirite se sobom i pocivajte mirom, nemate vi pojma,stalno igrate se iglom,pisete jako glupe tekstove, ne znate ni sta znace,kada vi napisete,rime postaju sve jace, mozda pisem u stihovima,svim pocepanim pismima, jedan papir dovoljan da otkrije se istina, dok te derem vristis,a nazivas nas krivima, okrenucu ti ledja posle,postace velika tisina, pitas gde bi is'o ja,nebi nigde krenuo, derpe sa foruma,jedan tren,u oko, nevidjen je tekst od mene,ne od tebe, gledaj sebe,ti si derpe,nece da te krene, sine opameti se,nije rep za tebe !
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 385 | 02.11.2013 , 5:04 PM
|
Vrjeme leti proljecu ptice dani prolaze a rime vam i dalje sitnice niste navikli na poraze al bolje da ih prihvatite godine ce da prolaze prije nego sto shvatite svaki moj tekst iskovan u zaru bjesa svaki moj flow sa metanom se mjesa fali samo varnica da vazduh eksplodira pokido sam vas sve sa 0 dodira!Added (02.11.2013, 5:04 PM) --------------------------------------------- Vrjeme leti proljecu ptice dani prolaze a rime vam i dalje sitnice niste navikli na poraze al bolje da ih prihvatite godine ce da prolaze prije nego sto shvatite svaki moj tekst iskovan u zaru bjesa svaki moj flow sa metanom se mjesa fali samo varnica da vazduh eksplodira pokido sam vas sve sa 0 dodira!
Be my love?
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 386 | 03.11.2013 , 1:33 PM
|
Ni jedan put,gubitak ni sam doziveo ja, svaki dan,spreman je novi fristajl, kise pocinju,sa dodirom mojim i srca kada kuca, znas tugu ne mozes pobediti,osmeh puca, kada kazem gubitnik sam,znaci da jesam, mozda nemam pojma,mozda sam vam smesan, kako je,tako je,bice uvek al' sjajno je, druziti se sa vama,druze to bas slatko je, druge reci sve te kao,druze,buraz,brate, mozda si srecan kada kazes,i vi mozda znate, da ja u ovom fristajlu bedim, kada padne mikrofon ispred mene ja poletim, ali vredim.
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 387 | 03.11.2013 , 4:18 PM
|
Jos jedna recka na katani jedan porazen vise cak i zemlja drhti dok ovo pisem kapi krvi niz ostricu klize mali reper prestaje da dise dok lav na totem samo sklapove nize!
Be my love?
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 388 | 04.11.2013 , 11:53 PM
|
Zabole me uvo za vas,sve sam vam ja dao, posle jednog dodira kazes da sam srao, pitam sta je problem,pare ti nisam krao, ne nisam lopov,urazumi se zbog toga bravo,bravo, Ljut si na mene,ajde pali-cao,cao, tu se pravis ortak,pa onda kazes zdravo, zdravo,zdravo,dobar dan,stvarno, jedna stvar pre svega,sve sam ti dao, posle pricas,lazne price,kao da sam dosao, iza tebe,hejt'o sve,pa sam dobro prosao, buraz mislis,diler sam ja,takav mi je posao, krivo mislis,pravo gledaj,pismo sam ti poslao, setaj napred,ne gledaj nazad,okreni se okolo,to je najveca kazna, dolazim ni odkud,ne pravim se vazan,druze pali tebra stari,profil ti je lazan !
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 389 | 05.11.2013 , 0:37 AM
|
ja radim ovo od postanka vremena u stalnom treningu sa udarcem od flowa frekvencije sirokih razmjera vuku me godine kao vrag iskusan ja sam ovdje sine vec dugo prisutan poznat kao rasta ne radim za drotove imam cilj jedan da polomim sve skotove dal ces biti jos jedan il ipak drukciji na tebi je sam odluci! odlike se ne dostizu sa poda ili ostani da lezis ili nastavi da hodas
Be my love?
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 390 | 06.11.2013 , 4:47 PM
|
Ponovo krecemo prejakim bacanjem rima,ne mozes mi nista jer,mene ima, kratki su ti tekstovi,sine rima nema,bolje bezi kuci dok te snimam, svaki dan,flow pocinje sve jaci,ljut si na mene,slobodno me baci, od mene nisi kraci,poraz vidi se u faci,kazes mare_bre je pokidao na traci, mislis da ces stati,ali neces ni probati, Joj kako sam se usro,jedan korak napred,dok te ne budem pljuno, dodji ti napred,ako ne vidis tmurno,bolje bezi kuci dok te ne budem ukr'o, bolje pazi svoje,pipni moje,znaces koje,ne gledaj dole,hocu da koljem,ubicu sve tvoje, kratak mi je fitilj,samo ga produzi,mislis da si reper,od tate dobijas po guzi !Added (06.11.2013, 3:47 PM) --------------------------------------------- Niko ne odgovara,jer svaki dan vezbam, lekcija je stigla sto je pravi rep tebra, u kraju sa ortacima,bleja je svugde, od obicnog blejanja,rep se zivi i bude, sedimo kraj puta,slusamo mi pesme, zezamo se kao nikad,rime ostale su negde, papir uvek kod sebe,uvek procenjujem tebe, znam kako repujes,repovanje dok drugi sede, nije procenjivo,ali ipak uzivam, svim mojim rimama,zivot ja uzimam, postajem sve jaci,dok te urazumim ja, krecemo u akciju,nema vise pricanja, ustajem sa poda,bacam jake rime, toliko te bedim,da se ponosim time, oci su ti zatvorene,pogadjam te svime, hej otvori oci,pogledaj ko je na sred bine !
|
|
| |
112 poruka na forumu
| |
3
| |
63
|
|
| |
|
|
post # 393 | 29.01.2014 , 4:21 PM
|
A idemo ovako moze i onako Idemo svi duvaj pajdo Iz bloka ekipa se sklapa Idemo da se bijemo da je*emo Sve ribe u gradu moramo da probamo Tako ti je to kad si navijac Bodris klub gledas tekme TO TREBA DA ZNAS Sipaj pivo bambus sve zivo Napicemo se sinoc Nisam se umivo Doso kucni kasno posle zurke brate Uze jednu buksnu da se povratim brate Hahahahahahahahaha
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
post # 394 | 29.01.2014 , 6:43 PM
|
Odlicno Evo i mene sa par teskih reci na ledjima drva pa piskim stojeci u reumi sam nasao par stihova od prije u krstima me uvatilo,vreme da se pije u pupku mi mindjusa izbusila rupu stavio nove felne na mom malom crvu i nove su mu gume i nova mu je sajba stara mu je koka u supi je sad glavna otvorena rerna dusevnoga toka iz nosa mi curi nesto kao foka foka je zelena,malo zute boje umesto maramice koristim ja noge svoje noge su mi ruke imam i neke kuke,nema tu mnogo nauke sarafciger mi u glavi odvrtao snove plivao sam prsno,umesto zubi nadogradio sam kljove kljove su nove,silikonske prave imam i grudnjak,kao kod prave krave
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 395 | 27.02.2014 , 1:36 PM
|
Smii:),
Nov si na forumu odmah bacas rime, ko te je to ucio? Nisam ja-sine, volis da provociras jos uvek ti cure sline, gledaj me u oci kada govoris-to te brine, kazes da sam klinja,klinja ti u gacama, mozes da ga lizes dok rime sada bacam ja, bolje idi uci,pisi text i muci se, jer vidim nemas flow i sigurno ne ucis me, kazes da pogledam kako se rima baca, ne brine me nista,jos uvek si bez gaca, mislis da si faca,rima nije jaca, lupicu ti samar kroz 3 tone placa !
|
|
| |
|
post # 396 | 27.02.2014 , 1:55 PM
|
hahahahahaha,stari dobri Mare uzvraca udarac...zajeban ovaj Smii
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 397 | 28.02.2014 , 9:57 PM
|
Smii:),
Malo si se usro ne smes ni da dodjes, da procitas ovo jer ne radis sta hoces, radis sta ja kazem,trebas vezbati da pocnes, malo pre sam kin'o, a ti sada grokces, licis mi na svinju ali ne nisi, oprosti se sa rimama idi pop pesmu pisi, ako znas sta je to,da ti kazem tebra, neces ti to shvatiti jer su ti trula rebra ! HAHAHHH
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 398 | 04.03.2014 , 1:04 PM
|
Smii:), Quote Smii:) ( ) bolje idi kuci iigraj jugio karte e bato,koji je tebi omiljeni lik u jugijo? men onaj sibirski plavac
Be my love?
|
|
| |
|
post # 399 | 04.03.2014 , 9:37 PM
|
intimenfrizuren, đesi kuuume ?
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 400 | 14.05.2014 , 8:44 PM
|
Nema vajde od ovog repa ... Mada zanimljivo je Added (14.05.2014, 7:44 PM) --------------------------------------------- De ste braco reperi, nesto mi vi mislite, sedite u kuci na krevetu kao sisice, problem je u tome sto, nije me kaznio Bog, izlazite napolje da vam pokaze reper to, cak i sad sam napolje, imam za tekst volju, svaki dan ja vezbam pa zato imam rimu bolju, alo mali slusas FOX-a volis crnu boju, super su ti rime nisu ni za wc solju
|
|
| |
|