Hoce neko Battle (rep)
|
|
135 poruka na forumu
| |
10
| |
43
|
|
post # 21 | 14.07.2012 , 11:34 AM
|
hahahahah ti si ko kale , uopste ti nije vazno da se rime uklapaju nego samo da se reci rimuju
|
|
| |
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 22 | 14.07.2012 , 11:54 AM
|
Pa druze zato se ovo zove i fristajl, pusti ga nek vezba samo.
"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will." "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once." "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." "Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."
|
|
| |
|
post # 23 | 14.07.2012 , 12:29 PM
|
Quote (Davor) and we have a winner Slazem se sa Davorom Quote (ocufilm) Deniro_Bre, znas sta prvo nauci gramatiku pa onda pisi rime i prozivaj Da brateeee, Deniro_Bre, Super je to sto ti zelis nesto da postignes, ali realno, ovo nije za tebe... Ali ok, ajde, mozda si malo bolji od Kaleta, gospodara vremena... mada, tu ste negde
:P
|
|
| |
|
|
post # 25 | 14.07.2012 , 1:35 PM
|
Zelim da se zahvalim svima ovde s vasim rimovanjem...upravo ste mi ulepsali dan... Nisam se odavno ovako ismejao...Hvala vam
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 27 | 14.07.2012 , 2:26 PM
|
Evo jedna verzija na engleskom Zadržavam sva autorska prava!
You're so 'big' and talkin' shit, just crawled out from your greasy pit wearing armor of your brave lit, but only thing you can do is lick your fuckin' fealthy spit!
Cover mouth with a palm, don't touch my state of calm, stop poisonin' my ear, don't wake something you fear, 'cuz if you were close, if you were near, I would fucked up everything, to you dear!
Is that CLEAR!?!
Being someone else is so cool to you, well, I couldn't expect anything better for your point of view, You'll never understand the real and true, You'll never understand where the life grew, So, take your little rap, soft and gentle like a petal! Bring some fuckin rage, release your soul from the cage, 'cuz nothing's better than a METAL!!!
\m/
Poruku je menjao/la luka83 - Subota, 14.07.2012, 2:33 PM
|
|
| |
|
post # 28 | 14.07.2012 , 2:27 PM
|
luka83, koja je to pjesma?
Life is Like a Box of Ammo...
|
|
| |
|
post # 29 | 14.07.2012 , 2:28 PM
|
Quote (Reaper) koja je to pjesma? Moja tebra
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 30 | 14.07.2012 , 2:43 PM
|
svi ste vi opasni momci sa ulica velegrada kad pogledate mrko,pleska vam pada stop vutri rekla je vlada kad se marsevi legalizacije vode pola vas kuci kantera bode pisem fristajl od domaje uradjen pazi mali repere bices povredjen svi ste odrasli za vreme rata baci cigaru eto ide ti tata
rasta u ratu rodjen u ratu ce umreti bori se protiv vavilona nikad pao al za rastu svaki drot je znao
ovo je zadnji fristajl koji pisem u ovoj temi kad procitate svako ce da zanemi dal od smjeha ili bjesa vutre je uvjek puna kesa bljesak inspiracije,rima pada sve cisto od domaceg rada
posljednji pozdrav reperima svima rasta vam zeli da se dima uvjek cima
Be my love?
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
| |
|
post # 32 | 14.07.2012 , 4:28 PM
|
Quote (Deniro_Bre) Luka83 kome ti to?
Kada pričam - ne mucam, Kad me spominju - ne štucam, Šniclu - pesnicama tucam, Trojke - preko ruku pucam, Tomahavk - iz mjesta kucam, Odskočna ne treba - skačem kao kmice, glavu brijem sam - ne idem kod brice, a na gornje pitanje odgovaram - 'lice u lice'! Relax bro' Be cool! It's just a game.
Poruku je menjao/la luka83 - Subota, 14.07.2012, 4:28 PM
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 33 | 14.07.2012 , 4:29 PM
|
ajde onda lice u lice
|
|
| |
|
post # 34 | 14.07.2012 , 4:31 PM
|
Quote (Deniro_Bre) ajde onda lice u lice Čekam te kod kolima
|
|
| |
|
|
post # 36 | 14.07.2012 , 5:02 PM
|
Uh meni ste privukli paznju, a mogu zamisliti da se I Vuk Karadzic u grobu okrece k'o na raznju. NEZNAM, NEZNAM, NEZNAM, NEZANM.
Rec NEZNAM se pise ODVOJENO!!!!!! Gramatiko teska li si!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 37 | 14.07.2012 , 5:04 PM
|
Quote (JahRastafarI93) grafiti rep znaci ustanes i zarolas heeedd vidis snicu od sinoc na licu ti je kezzz u jeeee Reko da se pridružim bre, ne znam skoro sve ali mislim da imam super rime, e od kojih će neko na pedu da padne.
Ko si ti?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 38 | 14.07.2012 , 6:43 PM
|
Quote (DxD) Reko da se pridružim bre, ne znam skoro sve ali mislim da imam super rime, e od kojih će neko na pedu da padne.
radi se o pjesmi choda optimus-u jeee..nisu rime moje...fazon je nastaviti na te sto sam ja otkuco
pa ide,,, spremas se za akciju dogovorenu pre u jeee
Quote (Leksi) Uh meni ste privukli paznju, a mogu zamisliti da se I Vuk Karadzic u grobu okrece k'o na raznju. NEZNAM, NEZNAM, NEZNAM, NEZANM.
Rec NEZNAM se pise ODVOJENO!!!!!! Gramatiko teska li si!
boze ovai leksi oprosti mi ako sam gresan ja nisam taj sto sve zna al po rimama svestran
reko sam da necu vise al ajde mozda jos danas rime da bacam hedove da stancam
nisam reper duso samo sam psiholog mogu da pogledam al nisam ginekolog
dosta za sad rime da stancam padace u trans old skul se vraca!
Be my love?
|
|
| |
|
post # 39 | 14.07.2012 , 7:12 PM
|
Quote (JahRastafarI93) pa ide,,, spremas se za akciju dogovorenu pre u jeee U je... K'o da smo na travama, jeej... xD Kroz moje vene protiču tamne sene kroz moje reči shvatićeš šta te leči. Malo godina tu je ali moja rima odjekuje. Znam da On za mene svašta kuje nek' se DiDi pročuje!
Ko si ti?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 40 | 14.07.2012 , 7:23 PM
|
rolam grasa na terasa sirim ljubav jednog Jah-a zionska realnost cista stvarnost ulicama odjekuje jah rastafari tu je od irona formiran buxnom overdoziran liona prizivam duhove ziona dozivam pazi bre doso sam drzi se otkidam sa dopa vas poskidam prirodi lojalan prema vavlionu otporan nikad ne spavam al uvjek sam odmoran!
Be my love?
|
|
| |