Hoce neko Battle (rep)
|
|
|
post # 41 | 14.07.2012 , 7:31 PM
|
Juče, danas, sutra nije trava zdrava. Moda je postala zelena, ali neka, ostajem crvena. Moj bes je Furija redom sve ubija. Možda je i Ra tu pa te prati u svakom trenutku. Moje reči su kao Brejvik veliki sam krvnik. Osveta je tu ne možeš se odbraniti u trenutku. Do sada me sve ubilo ali i nije me pogubilo ptica Feniks je u meni tako da bolje pobegni...
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 43 | 14.07.2012 , 7:42 PM
|
Javi se kada budeš znao šta je Furija... A i Ra da ne pišem... Možemo i duže, ako želiš...
Ko si ti?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 44 | 14.07.2012 , 9:38 PM
|
tonem u beskraj nistavila jedna jedina me ostavila nema tog osmjeha sto me budi jutrima nema tih ociju da me gledaju danima al koga to jos zanima
bitno je vidjeti necije tuzno lice klosara pjanog kako lezi na betonu podsmjesi grube rjeci a kad klosar u oci pogleda svi u tamu potonu
tonite i dalje vi ste samo jedan bljesak u ovom tuznom sutonu klosar ima srce i kad prestane da kuca voljece samo jednu malu plavokosu
godinama u borbi protiv takvih i slicnih bezosjecajnih hladnih duhova klosar je postajao rasta i zion mu je sudbina
ove rime su mozda tuzne veceras drugacije ne mogu losa sprava me spusta moram da motam novu
Be my love?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 45 | 15.07.2012 , 9:12 AM
|
Ja sam rodjen Pa sam preporodjen.... od kad citam ove rime,vise ne znam ni svoje ime... Didi i rasta imaju smisao... I ja bih mozda kad bi bolje pisao... Pa zar je Battle takmicenje u psovanju? Ili u repovanju i rechima kovanju...? Gde sam tanak tu me sechi,samo se mani ruznih rechi...
Rasta,ide ti ovo lepo... Didi,kao i uvek intrigantna...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 46 | 15.07.2012 , 9:26 AM
|
Kao što kaže DeNiro, ovde se neko malo propagir'o... Možeš ti imati rime do jutra, ali neko će te dočekati sutra ti misliš da je u parama, kešu i slavi moć ali to možeš imati samo na jednu noć. Slava, neka hvala, bolje biti dosledan do kraja! Keš mi ne treba, to je samo greh ne treba ti ni dinar da bi bio popularan a moć... Ko šiša sve to, kada ljudi su dno... Kuda krenuti, a ne skrenuti? Kako koja generacija sve gora da li će nastati još više izroda? Ali nema veze, danas je super biti: Elitni odred, neki Napoleon, neka vugna zar nije lepše bez love ostati?
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 47 | 15.07.2012 , 10:25 AM
|
Quote (JahRastafarI93) rolam grasa na terasa sirim ljubav jednog Jah-a zionska realnost cista stvarnost ulicama odjekuje jah rastafari tu je od irona formiran buxnom overdoziran liona prizivam duhove ziona dozivam pazi bre doso sam drzi se otkidam sa dopa vas poskidam prirodi lojalan prema vavlionu otporan nikad ne spavam al uvjek sam odmoran!
Evo nesto i od mene
Ti nisi master, ti si dosada forma ti iz stiha u stih opada mislis da si nesto jako kul? dečko, ovo što ja radim zove se old skul može jedan dogovor, važi? odsad nema vise laži mogu i ja srat kako sam sa ulice a ustvari spavaš u rozom krevetu, ti curice zovi se kako hoces, ali iz rime ces uvijek dobivati ocjenu: jedan prije nego pocnes rime pisati prestani maminu sisu sisati sada moras ici spavati kako bi sutra mogao septičke kopati pogledaj istinu u oči, dosadio si svima ne šteka ti samo ono između nogu, šteka ti i rima Pozzz
Samo Jako!!
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 48 | 15.07.2012 , 3:24 PM
|
Quote (CukaBrate) Ti nisi master, ti si dosada forma ti iz stiha u stih opada mislis da si nesto jako kul? dečko, ovo što ja radim zove se old skul može jedan dogovor, važi? odsad nema vise laži mogu i ja srat kako sam sa ulice a ustvari spavaš u rozom krevetu, ti curice zovi se kako hoces, ali iz rime ces uvijek dobivati ocjenu: jedan prije nego pocnes rime pisati prestani maminu sisu sisati sada moras ici spavati kako bi sutra mogao septičke kopati pogledaj istinu u oči, dosadio si svima ne šteka ti samo ono između nogu, šteka ti i rima Pozzz
uffff lik ima zestoku mastu kao da je obrstio rastinu bastu nisam gengsta nisam sa streeta pusi mi qrac vasa elita
u paklu rodjen u vavilonu odrasto zionom vodjen ulicama koraco
da pisem gengsta da prozivam necu sto bi kad imam uvjek punu vrecu pola vas vagine vidjelo nije al vam smeta sto rasta feget nije
kome smetam moze da mi pushi svejedno rasta vavilon rusi
mrzim kad me neko nervira a mama mu jos dorucak servira rozi krevet kazes djevojcicu pominjes druze samo sebe lazes
pogledaj u ogledalo bubuljicavo lice sitne dlacice saberi se klince
rime ne pisem za ocjene nit da koga prozivam malo psujem al na uvrede se odazivam
proso sam ja dosta sranja klinci sa neta uopste niste bitni zamisljate da ste u nekoj eliti kako da nesto kazem onom ko ne postoji vavilonac mali u paklu ces da goris
iznad je rasta vi ste stoka primite pozdrav od lesinara sa istoka
osjetio sam se prozvanim kakva steta kad se mali gengsta san andreasom seta
pozz
Be my love?
|
|
| |
|
post # 49 | 17.07.2012 , 11:13 AM
|
Poruku je menjao/la CukaBrate - Utorak, 17.07.2012, 11:14 AM
Samo Jako!!
|
|
| |
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 50 | 17.07.2012 , 3:06 PM
|
hahah, ok deniro, pravi si reper. Ti si novi sandokan mc.
"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will." "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once." "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." "Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 51 | 17.07.2012 , 4:22 PM
|
Quote (CukaBrate) Kad cete vise razlucit da se rep nemoze naucit Sa stihovima se radja A ne jadnim rimama da gadja!
Ovo je prica o novom vladaru Kojem cete svi da pusite karu Kad vidite kako se riime pisu Kroz njih jebena srca disu!
Ponasate se kao bebe Od vas niko nije vidio trebe
Ponavljate iste stvari Svi - prokleti travari! Da mi je na minut vasa pamet Pa da napokon vidim kako u vasim ocima izgleda ovaj jebeni planet
nisam se rodio za rime rodio sam se za primjer da naucim klince pameti da nisu vavilonom zanjeti
pravis novi profil samo da meni odgovoris sine pocascen sam al ne mozes rastu sa trona da oboris
pisem real nemam stil rimama razaram snove vam rusim kazes vladar ma mozes da mi pusis
fura max i dizel sine gledali smo vec dosta je reprize
ne vracamo se u devedesete idemo napred buducnos nas ceka za nju se bore raste
neces je unistiti vjeruj pokopace te rasta mali vavilonac bujna mu masta
Quote (MakeLoveNoSleep) hahah, ok deniro, pravi si reper. Ti si novi sandokan mc. samo da i on ne baci bombu
Be my love?
|
|
| |
|
post # 52 | 18.07.2012 , 4:39 PM
|
Samo Jako!!
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 53 | 19.07.2012 , 1:31 PM
|
E ja nista ne pisem samo citam,citam,citam,citam,citam
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 54 | 19.07.2012 , 3:34 PM
|
Quote (CukaBrate) imaš loše rime, daj shvati to vec jednom nemaš pojma, sravnit cu te sa zemljom plešeš kako ja kažem, ti si ko dvorska luda ljudi znaju tko od nas ima muda došao si na ovu temu sav umišljen svaki tvoj pokušaj dosad je ugušen piši koliko hoces, to nek ti bude po volji ali ti znas- da sam ja bolji
bolji si na netu sine padas u letu nastavi da letis vavilon nek gori rime su ti dobre al cuti dok rasta govori
preuzimi trun mudrosti iz svake ove rime razmisljaj zdravo stvori sebi ime
protiv vjestine nadrealne u realnosti sustine nemozes da se boris jer nemas vrline
ti bi da si gengsta al rasta je prokleto cool chill off sine ljeto je tu
necu da prozivam u ovoj rimi niti da vredjam za to ne brini
ovo je zadnji post u ovoj temi sve ove rime prepustam tebi
bacaj fristajl od raste preuzmi mudrost nisam budala zaboravi na ludost
slusaj sta ti rasta govori tako se mora zivot je nekom mama a nekom teska skola
uzdravlje! primi pozdrav iz ziona preuzmi mudrost tako se mora
Be my love?
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 55 | 24.07.2012 , 12:28 PM
|
Evo nesto glupo da napisem i ja...
Yo,vi ste svi male bebe koje se drogiraju pa nije ni cudo sto sami sebe gudriraju, samo pricaju da su face,a prst oko sveta savijaju za partizan ili zvezdu kao srbi ne navijaju kada dodje Justin Bieber oni aplaudiraju dok peva,kuci na frulicu sviraju.
I zato ne serite mnogo jer moja kazna to je jako strogo kada pobedite u ovom Battle-u necete sebe videti ni u najvecem svetlu bicete u tami, necete biti u slavi, ovo je samo forum, kada se odjavis bices samo jedan veliki -um
|
|
| |
|
post # 56 | 24.07.2012 , 12:43 PM
|
Deniro_Bre, Posle onog hvaljenja tudjim tekstovima, mene bi bilo sramota da vise ista napisem...
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 57 | 24.07.2012 , 4:13 PM
|
Be my love?
|
|
| |
|
post # 58 | 25.07.2012 , 9:18 PM
|
Quote (Deniro_Bre) Sme li neko battle da ga razbijem brate to nije sranje nego extra igra ko da ti u plastu sena ostala igla kad se kacis samnom nema ti spasa i nemoj da mislis da si neki dasa a napolju je velika masa ako izgubis od mene ti si gubitnik ako napises nesto sto nerazumem to je upitnik i ti si ipak jedan veliki gubitnik sme li neko battle sa mnom da ga mlatim mokrom salamom!
JEA ZNAS DA SVAKOG DANA ZELIS DA KO JA ZNAS KARATE AL ZA TO PRVO MORAS DA SE NAJEDES SALATE NO SALATA MORA BITI ZRELA JER NI KURVA NIJE DOBRA AKO NIJE VRELA AL SLUSAJ SADA VAMO OVE MAFIJA RIME DOK TI MAJCI MUZEM VIME NEGO OSTAVI SE TI SINKO REPA I OSTALA SRANJA NIKADA TI NECES DOCI DO MOGA STANJA JER JA SAM UZVISENO BICE JA SAM VISI OD NEBA A TEBI SAMO JOS PAR MUDA TREBA DA KRENES DA PROSIS ZA KILO HLEBA
AMIN.
KO RANO RANI, SAM JE U TERETANI!
|
|
| |
|
post # 59 | 25.07.2012 , 9:24 PM
|
Quote (The_Onex) NIKADA TI NECES DOCI DO MOGA STANJA Da, to definitivno, rime su ti ko da si s planine sisho...
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
post # 60 | 25.07.2012 , 9:44 PM
|