Hoce neko Battle (rep)
|
|
|
post # 61 | 25.07.2012 , 11:02 PM
|
Ovo kao treba da je fristajl a ustvari smisljate i prepravljate textove po 5 dana (sigurno je tako, cast izuzecima)
|
|
| |
|
|
post # 63 | 26.07.2012 , 11:19 AM
|
Quote (Unique) Ovo kao treba da je fristajl a ustvari smisljate i prepravljate textove po 5 dana (sigurno je tako, cast izuzecima)
Ja sam se registrovao bas zbog ove teme
KO RANO RANI, SAM JE U TERETANI!
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 64 | 26.07.2012 , 5:11 PM
|
Quote (The_Onex) Ja sam se registrovao bas zbog ove teme pa?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 65 | 26.07.2012 , 6:15 PM
|
Quote (JahRastafarI93) pa? Pa vidis, dragi Rastafari ovde se svako kao hvali a niko ne razume da ona malena rec fali a to je: niko ne razume prave stvari. Svi pricaju o nekim polnim organima i tim, ruznim stvarima, a niko ne shvata da poenta svega je... Liricko bogacenje! Mozete vi do sutra pisati, mozete i kvazi prodisati, ali nikada necete shvatiti rimu realnosti. Psujte, pricajte, perite zube drugima ali ko ste vi da sudite ostalima?
Ko si ti?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 66 | 26.07.2012 , 6:28 PM
|
Be my love?
|
|
| |
|
post # 67 | 26.07.2012 , 6:35 PM
|
Quote (Unique) Ovo kao treba da je fristajl a ustvari smisljate i prepravljate textove po 5 dana
msm da si sve rekao, sve je jasno
:P
|
|
| |
|
|
post # 69 | 26.07.2012 , 8:42 PM
|
Quote (Deniro_Bre) TO TREBA SAMO DA IZLUPAS NESTO A NE KO NOOB DA PISES I SMISLJAS HAHAHAHAHAH
ispravi me ako gresim al ti si stavljao tudji tekst kao svoj...
i ko je ovde onda noob...? xD
Poruku je menjao/la Davor - Cetvrtak, 26.07.2012, 8:43 PM
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 70 | 26.07.2012 , 9:01 PM
|
Quote (Deniro_Bre) VI SMISLJATE OVE RIME 2 SATA HAHAHA Vala ti kad bacis rimu, to bude brzo i ubitacno :xD:
Quote (Deniro_Bre) TO TREBA SAMO DA IZLUPAS NESTO A NE KO NOOB DA PISES I SMISLJAS HAHAHAHAHAH Eh, pa nisu svi snalazljivi ko ti pa da pisu tudje tekstove....
Quote (Deniro_Bre) ako izgubis od mene ti si gubitnik ako napises nesto sto nerazumem to je upitnik i ti si ipak jedan veliki gubitnik sme li neko battle sa mnom da ga mlatim mokrom salamom! Kale Gospodar vremena ti zavidi veruj mi....
Pa ti jos da snimis i neku pesmu, i ima da budes popularniji od eKrema. :xD:
Poruku je menjao/la CryTek - Cetvrtak, 26.07.2012, 9:02 PM
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 71 | 27.07.2012 , 9:48 AM
|
Quote (Deki87) Quote (Unique) Ovo kao treba da je fristajl a ustvari smisljate i prepravljate textove po 5 dana
msm da si sve rekao, sve je jasno
aj obrisi sve moje postove u ovoj temi,imam pravo to traziti....a da mi neko govori da sam brega (plagijator) ne bato...
Be my love?
|
|
| |
|
post # 72 | 27.07.2012 , 3:50 PM
|
Quote (JahRastafarI93) aj obrisi sve moje postove u ovoj temi,imam pravo to traziti Ne obraćaj pažnju, komšo. Deki87 je uvijek tu da podrži crvene mundire. On to radi nesvjesno, privučen crvenom bojom mu je trademark!
Poruku je menjao/la luka83 - Petak, 27.07.2012, 3:54 PM
|
|
| |
|
post # 73 | 27.07.2012 , 4:19 PM
|
Quote (Unique) (sigurno je tako, cast izuzecima)
Njegov je problem sto nije citirao ceo post, tako da nema potrebe da bilo sta brisem.
|
|
| |
|
|
post # 75 | 27.07.2012 , 5:14 PM
|
Ajd nemojte vise to prepucavanje, daj da nastavimo lepo Aj sad cu ja jedan tekst da napisem na brzinu
Added (27 Jul 2012, 5:14 PM) --------------------------------------------- Evo, ovo mi prvi put da pisem ovo :xD:
To je ta prica, to je taj san koju zivim koga sanjam svaki dan otvori prozor, skapiraj zon takvih kao ti danas je zilion.
._._._._._._._._._._._._._._.
Nisam iz sela pa ne gotivim seljacine danas svako servira nam muzicke splacine, svi satro reperi, svi satro gEngsta al evo stize kralj pa napravite mi mesta.
Nisam mafijas,(kratka pauza) ja sam obican momak ja nemam utoku i NE bodem u stomak ne volim gudru ni thc samo cista glava i to je sve.
Nekad se nalijem pa znam i da se pobijem u ovom bettl-u ja svakog cu da dobijem nijedan izazov ja, necu da odbijem ja i ekipa vezani smo istim hobijem.
Ja(pauza), nisam ni mudrac, paaa____zovi me tata jer tako ostro ja, rimama baratam dok moja matra siba ko iz_______ automata svako ko ima mozga, moj cilj shvata dosta je bilo, ajd pozdrav za brata.
Poruku je menjao/la CryTek - Petak, 27.07.2012, 5:16 PM
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
post # 76 | 27.07.2012 , 9:56 PM
|
Bravo kolega!
Pitam se da li mi nesto fali jer mi izgleda da sam jedina devojka u ovoj temi. Ali nema veze, jer kidama sve, bez obaveze a moj stil postaje uniktan kao princ Valentin sarmantan. Svi govore da treba da se zaborave: stara vremena, lepe suspomene. Ali vreme je da se ostvare lepe snovi, velike plate. Muka mi je malog sljama koji gleda kako drzava propada. Govorite o nekom repu terate sve u pi... lepu. Ali to nije poenta repa, ali znam to, vama to smeta. Prosla su vremena lepa kada sam bila srecna moja nostalgija me vuce, koreni su tu, jos od juce sutra ce da me muce a za danas gorim, pa ti samo izvoli...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 77 | 27.07.2012 , 10:05 PM
|
Reperi na gudri, svi pijani i ludi... ..... al moja rima vas budi moje znanje vas cudi tvoja glava sad ludi al ja nisam na gudri a tebi zvuci su cudni
...............................................
Tri put meri jednom seci al sve to objasni deci ko su njihovi preci a ko narodni sveci po gradu prolecu meci pa da nije tako reci ako smes ja nemam kola ni kesh ali nisam ni mrtvi lesh.
..................................................
A po gradu su favele krvave ulce cele gledam TeVe opet neki novi knele povlace se linije bele sve to bez ikakve mere dok onaj stojan vice s pinka kuku lele, kuku lele.
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 78 | 28.07.2012 , 8:09 AM
|
Quote (luka83) Ne obraćaj pažnju, komšo. Deki87 je uvijek tu da podrži crvene mundire. On to radi nesvjesno, privučen crvenom bojom mu je trademark!
ulizica jedna
CryTek, svaka cast
Be my love?
|
|
| |
|
post # 79 | 28.07.2012 , 6:00 PM
|
JahRastafarI93, hehe, hvala Added (28 Jul 2012, 6:00 PM) --------------------------------------------- Ajde neko ? Dosadno mi
|
|
| |
|