Hoce neko Battle (rep)
|
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 101 | 30.07.2012 , 2:52 PM
|
dobri ste,taman dobri
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 103 | 30.07.2012 , 2:58 PM
|
to ej taman dobra ideja
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 104 | 30.07.2012 , 3:01 PM
|
Deniro_Bre, Zasto sad tako, ajde dokazi mi da si vredan bar jedne strofe.... Quote (Deniro_Bre) E da za pesme sam 2 napisao nisu ni slicne kao ovo, daj da cujemo
Poruku je menjao/la CryTek - Ponedeljak, 30.07.2012, 4:13 PM
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 105 | 30.07.2012 , 6:38 PM
|
Ne bitno je.
Svi me teraju da pisem rime samo nisam ja Supermen a kamoli Betmen, nemoj te da rimu metnem, kada moju babu sretnem :(
|
|
| |
|
post # 106 | 30.07.2012 , 7:12 PM
|
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
post # 107 | 30.07.2012 , 7:34 PM
|
Deniro_Bre, znaci sastavljas kao kecman ciboni u finalu
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 108 | 30.07.2012 , 7:47 PM
|
Quote (Deniro_Bre) nemoj te da rimu metnem, kada moju babu sretnem Da metnes babi ??
|
|
| |
|
|
Soldier of Jah Army
|
post # 111 | 01.08.2012 , 11:14 AM
|
Negdje u tami, van vremena, van postojanja srce polumrtvo spava, neke plave oci sanja.
Da im izjavi ljubav ne bi shvatile samo bi ga u dublju tamu vratile.
yasto srce jos uvjek dise, zna da nade nema vise, ta ljubav nekad boli, zna da plavooka nikad nece da ga voli.
Al negdje u jezgru srca, postoji iskra, tama vise nije ista, zasto je dobila boje, ne ne mogu da dozvolim, da slomis srce moje.
Do vraga sve,za tebe cu da se borim, ti si posebna, jedina koju volim, necu da odustanem srce vise ne spava postalo je ziva vatra, kakav battle jbt treba mi matra!
Za ovu iz potpisa,et sto sam nervozan,jel sad jasno?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 112 | 01.08.2012 , 1:12 PM
|
JahRastafarI93, Taj post je za u temu “Vasi tekstovi“...
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 113 | 01.08.2012 , 1:20 PM
|
CryTek, nema veze ipak je battle
Be my love?
|
|
| |
|
post # 114 | 01.08.2012 , 2:28 PM
|
Moram na posao i mnogo mi je krivo al rado bi vas klince ispitiv'o... O betlu ne znam vise nego vi, ali barem znam da rime sastavim, televiziji ste odani,isprani vam mozgovi, jos malo pa ste glupi ko usrani drotovi, ceo dan na fejsu,a net cale placa, da vam nije njega ostali bi i bez gaca, padaju i neke nepristojne ponude, sa dela otmice dosli smo do prinude, ne stajem dok ne bude teske telesne, imam samo da vam kazem,navucite pelene, mozda ovo vama nema smisla, al bas mnogo zurim pa je rima malo kisla, ali veze nema,udara me trema, nervozan sam malo jer dobila je zena, nabrekla joj dojka,tvrda je ko stena, a ja palim na posao zato sto para nema...
Ajde sad da vidimo ima li ko jaci
|
|
| |
|
post # 115 | 01.08.2012 , 2:54 PM
|
Za rimu sam totalni ljakse, ali mozda mi samo treba prekse, 'ajde sada pali mali, po extracafe-u ne balavi, znam da rima nije duga, pa vas od nje hvata tuga, zato imam dugu kitu, za sve vas sto serete po bitu :) zzzZzzz
Nece da stane, ne moze da stane !!! HIP-HOP!!!
|
|
| |
|
post # 116 | 01.08.2012 , 4:12 PM
|
Quote (HommoErectuss) Moram na posao i mnogo mi je krivo al rado bi vas klince ispitiv'o... O betlu ne znam vise nego vi, ali barem znam da rime sastavim, televiziji ste odani,isprani vam mozgovi, jos malo pa ste glupi ko usrani drotovi, ceo dan na fejsu,a net cale placa, da vam nije njega ostali bi i bez gaca, padaju i neke nepristojne ponude, sa dela otmice dosli smo do prinude, ne stajem dok ne bude teske telesne, imam samo da vam kazem,navucite pelene, mozda ovo vama nema smisla, al bas mnogo zurim pa je rima malo kisla, ali veze nema,udara me trema, nervozan sam malo jer dobila je zena, nabrekla joj dojka,tvrda je ko stena, a ja palim na posao zato sto para nema...
Koristim sad temu, da vam bacim anatemu mc-evi sad beze kada penjem se na scenu Vi ste olosi i gamad vec propalog sistema vasa prosla su vremena rima jaka je ko stena. ................. Prozivas sve redom pa mislis da si mudo ja sam novo svetsko cudo ove rime kidam ludo pa ideja imam brdo ko Takeshi Shudo. .................. Gazim kao cezar rubikon pa rasturicu scenu svom slilinom kao ciklon mikrofon ne predajem ja nikom sibam se sa svakim likom a ti slusas sve sto kazem jer okupiran si trikom. ................... Nov sam u fristajlu, ipak bolji od mnogih pa kad naucis da betlujes ti slobodno nazovi.
|
|
| |
|
post # 117 | 01.08.2012 , 6:21 PM
|
Ево мене опет пишем нове риме и упамтите добро ово име јер ја пишем и писаћу једног дана ја заблистаћу и до звезда стићи ћу за реп имам дара, ал` од репа нема пара зато преко гране идем ја да шљакам да не бих морао овдје да лопатам али кад се вратим и микрофона латим све ћу мале фолиранте за главу ја да скратим све је ово сурова реалност и за мој труд очекујем захвалност коју ја добити нећу ал` ипак свима у животу желим срећу Peas \/
Nece da stane, ne moze da stane !!! HIP-HOP!!!
|
|
| |
|
post # 118 | 01.08.2012 , 8:03 PM
|
siggystru, Rep se radi iskljucivo zbog ljubavi i nikada zbog kesha jeste odrpana tresha al na licu mi je smesak
U dzepu nema love, al na ulici te vole pa kad prosetas kroz kraj svi tad kazu vidi ko je, Da bezite, sada svima vam je bolje jer ovaj reper rimom kolje pa resetam poput zolje.
|
|
| |
|
post # 119 | 01.08.2012 , 10:05 PM
|
Khm, khm... Verujete da ste svetsko čudo, ali niko ne zna da kidam ludo. Lako je pisati tri sata tekst bolje idi kući, jedi keks. Ovo je free style tako da vam želim goodbye. Možeš ti da do jutra psuješ ali moja rima odjekuje. Jača sam od crne guje, tornada ili oluje samo traži battle i dobićeš udarac od veštine karate. Neka se sada bace karte jer nema više kule karatne.
Ko si ti?
|
|
| |
73 poruka na forumu
| |
12
| |
75
|
|
post # 120 | 01.08.2012 , 11:05 PM
|
Pa zar opet jos jedan koji misli da je faca zanimljivije mi zvuce price ovih kmica sa placa Dopusti mi da se predstavim SamZR mi je ime i dok sisas mi vime U glavi ponavljaj to ime Znam da volis dobar provod sa djecicom iz svog kvarta i onda kad mama pozove trcis tuzno na svoja vrata jer mama ima lanac i kuha strasno lose za tebe ima neke planove ne bi da zavrsis ko Tose Mozda je i bolje Ovdje ti se pise lose Puknut ces ko Hi-men primajuci verbalni krose Pa onda ti nece pomoc ni bogata rodbina jer odlutat ce ti pamet neces je naci ni za sto godina Otprdi u skokovima Smrad pokupi za sobom prdni ispod dekice drkaj i klinjo, zbogom!
|
|
| |