Hoce neko Battle (rep)
|
|
|
post # 121 | 02.08.2012 , 0:19 AM
|
Quote (DxD) Lako je pisati tri sata tekst Samo mi nijejasno sto svi misle da pisem ovo dugo ? (treba mi neki 5/6 min da izlupetam nesto) Added (02 Avg 2012, 0:19 AM) ---------------------------------------------
Quote (SamZR) SamZR mi je ime i dok sisas mi vime Druze, jesi ti covek ili napaljena krava ? (bez uvrede, samo pitam)
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
Soldier of Jah Army
|
post # 123 | 02.08.2012 , 8:18 AM
|
Be my love?
|
|
| |
|
|
|
|
|
post # 128 | 02.08.2012 , 11:17 AM
|
lestatdsf, Neznam, ne slusam Juice i ove ostale, prodane repere, ako si procitao predhodne postove, mogao si da vidis koju muziku slusam
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
post # 129 | 02.08.2012 , 11:19 AM
|
Evo prvi put sam sastavio nešto
Ja divim vam se svima jer rep vam je vrlina rima potapa ko plima i zato nek ne ulazi onaj ko ne zna da pliva...
Obrali smo bostan jer rodila nam njiva, do guše u govnima al se ipak pliva, bez plate i penzija isto ko i s njima,živimo od muzike samo da se svira, fudbal je na ulici kamen je stativa i pivo iz dragstora da bude nam gotiva, u društvu mnogo lakše je kad probleme imaš.....!
|
|
| |
|
post # 130 | 02.08.2012 , 11:53 AM
|
Quote (CryTek) Samo mi nijejasno sto svi misle da pisem ovo dugo ? (treba mi neki 5/6 min da izlupetam nesto) Ne, ne mislim na tebe... Bože Cry... Šta ti je? xD
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 131 | 02.08.2012 , 11:58 AM
|
DxD, Nzm, opalila si po svima pa reko mozda je to upuceno meni
|
|
| |
|
|
post # 133 | 02.08.2012 , 12:22 PM
|
SamZR, oces da kazes da nisam u pravu ?
|
|
| |
|
|
post # 135 | 02.08.2012 , 12:30 PM
|
SamZR, Daj iskuliraj malo, zar ne kapiras da te zajebavam xD
|
|
| |
|
|
post # 137 | 02.08.2012 , 12:49 PM
|
SamZR, hahaha evo jedna strofica, pa ti nastavi
Sedim gajbi, cirkam pivo, mutno mi pred ocima, za sve me boli kurac, pa osecaj je odlican znas da nisam dvolican, samo malo alkoholicar obucen sam u belo, pa zovite me bolnicar.
|
|
| |
73 poruka na forumu
| |
12
| |
75
|
|
post # 138 | 02.08.2012 , 2:08 PM
|
Vozim bijeli kombi, sa crvenim krstom, djelujem fino, ali i dalje pokazujem prstom, ne budi tenkre, sto mjeris se s nasom vrstom, glavic nam ispoliran, pridrzi ga cvrsto... :lol:
|
|
| |
|
post # 139 | 02.08.2012 , 2:20 PM
|
RiP MOSKRI !
|
|
| |
|
post # 140 | 02.08.2012 , 2:20 PM
|
Cirkam pivo i slusam Sabana, mnogi mi kazu da seljacina sam odvratna, juce me na poslu iznervirala koleginica, mnogo bila nadrkana,mozda svrbela je pica, pare pravim drugima,zato sam nervozan, molim se i cekam da mi dodje bolji dan, bolji dan,bolje vreme,bolja godina, za drugog ja radim jer sam somina, kivan sam mnogo jer nam treba promena, slihtanje Evropi,skupljanje poena, svima nam se jebe sto prsla je privreda, zato daj jos jedno pivo i pusti Sinana, zbog visok pritisak,moram ischiliram, ajmo sad na afterparty da slusamo miligram, ne moram da spustam druge,da bi bio moderan, volim svoje ljude i mnogo sam im odan, zato sada kazem,nikad necu biti prodan, necu sitna dusa ja da budem nikad, mnoge nam je stvari vec objasnio SINDIKAT(BSBSBSBSBSBSBS:), kaze:"Zvezdu crnog DJordja dadoh sad za bokal grozdja", pa kaze:"Sta ce meni ona kad je nemam bilo koga", al klincima se jebe,lako-dostupna je droga, od vujspre se krece a sledi mnogo toga, sve to sam batalio jer verujem u Boga, al necu da zbog moga u tebi ubijem tvoga, mnogo licemerni ljudi,svaka vrednost tu se gubi, moram da im kazem da svi su oni ludi, kako stvari stoje,valjda bice bolje, jer ne daj im Boze kad se Srbi sloze, sve sto nam treba jeste dobre volje, ne trebamo oruzje,ratove i zolje, trebamo dobre ljude da ovu zemlju vode, zato ti se molimo,pomozi nam Gospode...
Danas sam imao malo vise vremena
|
|
| |