Hoce neko Battle (rep)
|
|
|
|
post # 162 | 03.08.2012 , 1:05 PM
|
Nisam hteo vise da pisem ipak volja mi je vodilja previse jaka, nesalomiva sto drzi me do kormila pravim putem me je vodila sto ratova prebrodila pa za svaki novi uspeh imam uspomenu "oziljak".
Ja neshvacen sam pesnik koi ideale sledi mislio sve ce da se sredi ali ostali su neredi pa vas napustam uz pesmu nek vam ovo bude podsetnik da se nedate nikad vi, jer vreme tone kao titanik.
Mozda vratim se nekad, za neka bolja vremena, kada se smene imena, spreman da prica bude neshvacena.
Polako u tisini, kao monah pred molitvu ja dao sam zakletvu pa nedam da drugi pokleknu.
Zelim vam sve najbolje, da svoje snove sledite, da manje kroz oblake lebdite vise da na zemlji klecite svoje rane da lecite jer tu drugi vide slabost pa vam spremaju pakost budite spremni na haos.
Poruku je menjao/la CryTek - Petak, 03.08.2012, 1:51 PM
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 163 | 03.08.2012 , 1:34 PM
|
Fuck the Colorado Fuck the Bear fest Come to see my beauty Elmir is the best
Malo i od mene xDD
MadafakingElmir
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 164 | 03.08.2012 , 1:40 PM
|
Ma vi ste svi neki razocarani,ne shvaceni... dajem joj ljubav,povjerenje i svoj zivot sve ljepo servirano samo treba da uzme,a sta dobijam!?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 165 | 03.08.2012 , 1:48 PM
|
lestatdsf,
|
|
| |
|
post # 166 | 03.08.2012 , 1:50 PM
|
Quote (JahRastafarI93) dajem joj ljubav,povjerenje i svoj zivot sve ljepo servirano samo treba da uzme,a sta dobijam!? Ti tu nista nemozes da promenis, to nije tvoj izbor....nemas prava da se zalis
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 167 | 03.08.2012 , 1:55 PM
|
Imam,sva prava i dosta mogucnosti
Be my love?
|
|
| |
|
post # 168 | 03.08.2012 , 2:00 PM
|
JahRastafarI93, Onda navali, ako mislis da ce ti pomoci kukanje...
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 169 | 03.08.2012 , 2:02 PM
|
Maestro za mene granice ne postoje
Be my love?
|
|
| |
|
post # 170 | 03.08.2012 , 3:16 PM
|
Samo da se zahvalim svima na ovoj temi,na lepim komentarima i na dobrom ventilu,jbg mora covek da se isprazni nekako i psihicki... Hvala vam puno najbolji ste :* Odoh sad da rmbam
|
|
| |
|
|
|
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 174 | 03.08.2012 , 11:15 PM
|
Milion suza sto se samo liju, od drugih ljudi oni se samo kriju, u komsiluku svi zene biju, bio sam u tami,u strahu,u bolu, niko mi nije pomogao u mraku, jos uvek sam u paklu, cistim svoje grehe, svi me svugde zezaju, ne smem ni da progovorim, jer me svi pljuju....dosta je za danas.
|
|
| |
|
Soldier of Jah Army
|
post # 176 | 04.08.2012 , 4:06 PM
|
lestatdsf,
Be my love?
|
|
| |
|
|
|
64 poruka na forumu
| |
22
| |
91
|
|
post # 180 | 05.08.2012 , 1:58 AM
|
nemoj se ofirat vise molim te hahahahhaha pazi sad :
rime su ti nidje veze,stvarno brate repas bezze hip hop to je moja zona,moje rime te udaraju jace od tysona mogu vako betlat repat 5 dana i 5 noci,probaj i ti,sumnjam da ces moci tvoje rime nesto najsmjesnije sto sam cuo,los si pravo idi sa kaletom snimaj duo i mojNE vise nista pisat,dzaba trosis vrijeme,bacim dva versa i pobijem kretene rime su mi slozene sve je PERFECT,za vas previse zato kliknite DISCONNECT
eto malo i od mene,ali sve je izmisljeno,cak sam i snimio jednu song cista zajebancija,zvuci lose,ali eto ocjenite : http://u.to/h2A0Ag pozz
Poruku je menjao/la chipsara_tm87 - Nedelja, 05.08.2012, 2:03 AM
|
|
| |