Hoce neko Battle (rep)
|
|
|
|
post # 2 | 13.07.2012 , 1:50 PM
|
Quote (Deniro_Bre) ako izgubis od mene ti si gubitnik stvarno, ko izgubi od tebe, pravi je gubitnik
|
|
| |
|
|
post # 4 | 13.07.2012 , 2:42 PM
|
Quote (Deniro_Bre) Sme li neko battle da ga razbijem brate to nije sranje nego extra igra ko da ti u plastu sena ostala igla kad se kacis samnom nema ti spasa i nemoj da mislis da si neki dasa a napolju je velika masa ako izgubis od mene ti si gubitnik ako napises nesto sto nerazumem to je upitnik i ti si ipak jedan veliki gubitnik sme li neko battle sa mnom da ga mlatim mokrom salamom!
To što imaš deceniju i šetiri godine ne znači da si popiso pamet celog sveta bre bolje čitaj knjige i novine jer ti ne znaš šta je najbolje. Ne gleda se ko koga pljuje, a suština rime nije da se reč siluje nego da se kao vera poštuje. To što lupetaš o nekim automobilima ma to je stvarno velika silina. Sanjaš da si neki DeNiro a ne shvataš da si se loše klonir'o...
Ko si ti?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
| |
|
post # 6 | 13.07.2012 , 3:21 PM
|
Quote (DxD) To što imaš deceniju i šetiri godine ne znači da si popiso pamet celog sveta bre bolje čitaj knjige i novine jer ti ne znaš šta je najbolje. Ne gleda se ko koga pljuje, a suština rime nije da se reč siluje nego da se kao vera poštuje. To što lupetaš o nekim automobilima ma to je stvarno velika silina. Sanjaš da si neki DeNiro a ne shvataš da si se loše klonir'o...
and we have a winner
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 7 | 13.07.2012 , 3:35 PM
|
Quote (JahRastafarI93) paz klinaca sto se dizu a u vrticu jos uvjek sladoled lizu. nisam reper,ne pisem gengsta ja sam rasta po zanrovima svestran u battlu ne pobjediv frekvencije ne salomive battle se izvodi in real admine lock it molim te
ermax,dizel,ljax
gledali rane, sa vavilonom gore, uskoro ce pokusati protiv raste da se bore.
borba nema smisla ko zna ko je sa druge strane zice potrosio sam dosta zivaca delete temu vise.
ako hocete battle nek bude u stvarnosti rasta je u zionu realniji od realnosti.
Deniro_Bre, Slab si ovaj batica te pokidao
|
|
| |
|
|
post # 9 | 13.07.2012 , 4:33 PM
|
Deniro_Bre, znas sta prvo nauci gramatiku pa onda pisi rime i prozivaj
|
|
| |
|
|
Soldier of Jah Army
|
post # 12 | 13.07.2012 , 7:26 PM
|
jes to ti junace?
Be my love?
|
|
| |
73 poruka na forumu
| |
12
| |
75
|
|
post # 13 | 13.07.2012 , 7:54 PM
|
Deniro_Bre, hahhaha znaci idol si mi, morao sam odg na ovaj post
Bijele crnce u sirokim tolama bacam sa zgrade, I budu tolko high da ih poslije jebem na trake, Sjebo sam i te lajne i tvoj tekst, nije me briga, Jer sam frik za netkrim radnje bez imalo stida, Za tebe saljem ovo sranje drito s Kariba, SamZR fakin Freak poznat ko Jack Tha Rippa, Dva klika na forumu - podrzim tvoje tekstove, Tema dvije dobre lajne, ostalo - pokusaj, smece ej, Od toga tri o mrznji prema ''net reperima'' I forumu jer niko njihov rep ne preferira, I dalje kenjaj svoje Deniro style, ja cu i dalje bit veseli pirat, I dalje prozivaj druge, ja se i dalje od smijeha kidam...
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 14 | 13.07.2012 , 8:17 PM
|
sine ne znas ti sta znaci biti high od thca pokidan,kad se radis svaki dan bez tone grassa nema tripa nemogu da rolam u shishu bre sipam
odakle mi rime i flow pitas li se kakav imam grow sensi haze sativa proizvode mnogo svetog dima cjelu bastu rasta ima
ne lozim se na gta i ne volim bas rep takvih repera pun je net
dok ne savladate rege stil naziv za vas je obican debil sve sto vam preostaje je da citate ove rime jah rastafari I upamti to ime
bro kida zesci flow dize vise od dopa ova rima mnogo jaka roba
ucite i dalje ostanite kul ne gubite sna rasta je daleko i dalje gori buxna
Be my love?
|
|
| |
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 15 | 13.07.2012 , 9:57 PM
|
kazes da si rasta tebra nema tebi spasa od jutra do mraka rolam kilo skanka nismo bastovani samo ljubitelji cveca od prve dve razbijen, pali se i i treca moras jos da vezbas da bi bio jah rastafaiii djido u jkra s nama zarolaaaaj filing je biti svaki dan haaaaj nema bolje vutre, nego mirisljivi skaaaj.. ako treba brate i celu platu dajem da uzivam u dimu kvalitetne skaje krecemo odma u toku je potera strejt sam sebi ruzan pa hocu da se doteram!
Eto kad ste vec krenuli o buxnama i to.
"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will." "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once." "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." "Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."
|
|
| |
|
|
73 poruka na forumu
| |
12
| |
75
|
|
post # 18 | 13.07.2012 , 11:50 PM
|
brate ko govno si kada odem na klozet samo kliznes u rupu i odes kroz podsmjeh ne mislim niste lose oprosti mi matori znam da si najveci degen u svojoj familiji znam da si paglu ali nisi uopce djaklu ali ti i biljke brate imate isti IQ znam sta ti govore znam ovo ti para srce sto se bojis priznat kako sanjas dlakave kurce jebiga i pederi su ljudi ali ne brate ovdje kad te razguze crnje pozovi me na pogreb ovdje da betlas nemas ni malo osnove trebas prvo zavrsit cet'ri razreda osnovne za zaostale ljude kao ti bolje stati medju glupe pazi kako razvaljujes da ti ne bi sivali dupe
evo opet nesto brzinski, jel' vise game over?
|
|
| |
|
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 20 | 14.07.2012 , 10:27 AM
|
decko pricas mi o zmaju ja navucen sam na skaju svaku noc i dan prcam kurvicu maju po malo tastu, a po malo i snaju jebiga bato, sve mi se daju nemas tebra rime, a nemas ni flow vozim kabrio porse, i skinuo sam krov pored mene zgodna cica, ne da mi mira pored mene zgodna cica, zove se shakira shakira shakira, srce muchas gracias nemoj doggy style jer me muci malo isijas kazes ne znam da repujem brate umem i da stepujem ovim rimama te slepujem jer ti bato za ovo pojma nemas pa na ovaj flow mozes samo da zevas svrati do granda, kreni da pevas nisi ti za ovo, jos si mlad i zelen u ovom fristajlu, navikni se bices jeben..
"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will." "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once." "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." "Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."
|
|
| |