Vicevi - Razni
|
|
|
post # 261 | 30.05.2011 , 2:05 AM
|
Došao Mujo u vojsku i narednik ih postroji u red: - Poooozoooor!!! Ali netko se pomaknuo. Narednik: - Tko se to miče tamo dolje!? Mujo odgovori: - Zemlja. Narednik: - Tko je to rekao da ga išamaram!? Mujo: - Galileo Galilej.
|
|
| |
|
post # 262 | 30.05.2011 , 2:06 AM
|
Otisao Crnogorac u Englesku i svrati u kafanu, pored njega prodje konobar. Crnogorac ga pozva... Ej ti! I ovaj donese osam cajeva!!!
|
|
| |
|
post # 263 | 30.05.2011 , 2:09 AM
|
Mladić grli curu u parku i nežno joj šapuće na uho: - Draga, reci mi dve reči koje će nas spojiti zauvek... - Trudna sam.
|
|
| |
|
post # 264 | 30.05.2011 , 2:19 AM
|
- Novak Djokovic je jedini Srbin koji posteno zivi od reketa;
- Kada Jelasic kaze da je dinar stabilan, EUR skace od srece;
- Unistili smo organizovani kriminal, sada u drzavi nista ne funkcionise;
- Ovo je kolektivno ludilo, ali se pojedinci narocito isticu;
- Zalud preti ponor pakla, mi stizemo;
- Nova internet adresa: Kosovo.njet;
- Izgubili smo sve ratove ali, vazno je da smo ucestvovali;
- Spremamo se za NATO, a zivimo kao da nam je vojska jos na Krfu!
|
|
| |
|
post # 265 | 30.05.2011 , 2:20 AM
|
Pričaju dve plavuše. Kaže prva: - Doktor mi je rekao da idućih par dana živim samo na jabukama. Kaže druga: - A što ako padneš?
|
|
| |
|
post # 266 | 30.05.2011 , 2:25 AM
|
Pita Tadić Mariju Šerifović: • Što si glasala za radikale?! • Pa platili mi! • A mi što smo ti sredili da ne ideš u vojsku, to ništa??!!
|
|
| |
|
post # 267 | 30.05.2011 , 2:33 AM
|
Upita Obama Boga: - Kad će Amerika opet biti vodeća u svetu? - Za 100 godina, reče Bog. Obama brizne u plač. - Zašto plačeš, upita Bog. - Smrc, jer ja tada neću bit živ.
Upita Sarkozi kad će Francuska biti vodeća u Evropi? - Za 200 godina reče Bog, a ovaj brizne u plač: - Ni ja neću biti živ.
Upita Tadić kad će Srbija izaći iz krize s ovom vladom, a Bog brizne u plač. - Što ti sad plačeš, upita ga Tadić? - Tad ja neću biti živ, reče Bog.
|
|
| |
|
post # 268 | 30.05.2011 , 2:35 AM
|
Kako se zove papin unuk? Bebipapa.
|
|
| |
|
post # 269 | 30.05.2011 , 2:52 AM
|
Sede trojica muškaraca u sauni. Odjednom, zazvoni telefon i jedan se javi. • Zdravo ljubavi, našla sam jednu divnu ogrlicu, je l' mogu da je kupim? • A koliko košta? • Bila je 4.000 a sada je cena pala na 3.200 evra. • Pa kupi je onda. - reče muškarac i, pošto je prekinuo vezu, upita: • Momci, čiji je ovo telefon?
|
|
| |
|
post # 270 | 30.05.2011 , 2:56 AM
|
Nosi Fata dva paketa kuci kada je djeca upitaše: 'Jel' to babo poslao iz Njemačke?' 'Ih,da sam ja čekala vašeg babu ne bih ni vas imala
|
|
| |
|
post # 271 | 30.05.2011 , 2:57 AM
|
Lekari dolaze u ludnicu kako bi utvrdili da li ima izlecenih pacijenata koje bi pustili. Redjaju ih u red i postavljaju isto pitanje: - Koliko je 2+2? Prvi odgovara: - Utorak. Drugi: - 300. Tek ce treci: - 4. Doktori, vidno odusevljeni, pitaju pacijenta kako on to zna. Na to ce on: - Pa, utorak - 300 jednako je 4.
|
|
| |
|
post # 272 | 30.05.2011 , 2:58 AM
|
REŠAVAJU DVA GANCIJA UKRŠTENICU... "IME NAUČNIKA VOLTE?" "DŽONTRA!"
|
|
| |
|
post # 273 | 30.05.2011 , 2:59 AM
|
Ude vanzemaljac u kafic i naruci pice. Konobaru se odmah svidio neobican posjetitelj pa se sprijatelji s njim. Poslije nekog vremena se "mali zeleni" okuraži i pocne pipcima kuckati konobara po ramenu: tik-tik-tik-tik-tik... - "Cuj stari prestani me kuckati!" Vanzemaljac se na trenutak smiri, ali ubrzo opet pocne: tik-tik-tik-tik-tik... - "Cuj ti zelenko", bijesno ce konobar: "prestani ili cu ti jajca odrezati!" - "Neceš, mi nemamo jajca!", slavodobitno ce vanzemaljac. - "Ma nemoj, a kako se onda razmnožavate?" - "Tik-tik-tik-tik-tik-tik..."
|
|
| |
|
post # 274 | 30.05.2011 , 3:01 AM
|
Pita zena muza: - Jel' se secas kad si bio u ribolovu, pre 6 meseci??? - Kako da ne, bio je odlican ulov... E pa zvala te riba koju si ulovio.
OCEKUJE RIBICE!!!
|
|
| |
|
post # 275 | 30.05.2011 , 3:03 AM
|
Dolazi čovek u trgovinu foto-opremom: - Molim vas jedan film u boji. - Šest puta devet? - Pa 54, zašto pitate?
|
|
| |
|
post # 276 | 30.05.2011 , 3:04 AM
|
Šta je zajednicko za Mileta Kitica i Novaka Đokovica??? - Prezime.
|
|
| |
|
post # 277 | 30.05.2011 , 3:05 AM
|
Ulazi nastavnica u razred držeci pismene zadatke i ljutito kaže: - "Sram vas bilo, djeco! Ja vam zadajem temu "Slavne žene svijeta" a vi mi tamo pišete o Ceci i nekakvoj Ledi Gaga! Kako se nijedan nije sjetio da piše recimo o...Mariji Kiri!?!" Na to se djeca uzvrpolje, pogledavaju i počnu da se smiju. - "Vama je sad i smiješno, sram vas bilo!" Na to se jedan učenik odvaži, ustane i kaže: - "Nastavnice, ne zove se Marija Kiri, nego Maraja Keri!"
|
|
| |
|
post # 278 | 30.05.2011 , 3:08 AM
|
Hteo mali Perica da kupi mp4. Kada je ukapirao da mu fali još novca, smisli kako da od mame izvuče pare: - Mama, reći ću ti šta je tata rekao stanarki dok si bila na poslu. Mama mu da pare, a Perica će na to: Rekao je: - Zatvori prozor, promaja je...
|
|
| |
|
post # 279 | 30.05.2011 , 3:09 AM
|
Pita učiteljica decu šta je to herojstvo? Javi se Ivica i kaže: - Herojstvo je kad nekom spasiš život. - Bravo Ivice! – kaže učiteljica – A jesi li ti nekom spasio život? - Jesam, svom sestricu! - A kako Ivice? – znatiželjna je učiteljica. - Pa lepo, sakrio sam sestrine anti bebi pilule.
|
|
| |
|
post # 280 | 30.05.2011 , 3:10 AM
|
Žena peče mužu jaja za doručak,odjednom on uleti u kuhinju: - Pazi. PAZI!! Stavi još malo ulja! O, Bože! Pržiš ih previše istovremeno. PREVIŠE! Okreni ih! SAD IH OKRENI! Treba još ulja. Joj! GDJE ćemo naći JOŠ ULJA? ZALIJEPIT ĆE se!! Pazi... PAZI!! Rekao sam ti PAZI!! NIKAD me ne slušaš dok kuhaš! Nikad! Okreni ih! Požuri! Jesi LUDA? Jesi li TOTALNO poludjela? Ne zaboravi ih posoliti. Znaš, uvijek ih zaboraviš posoliti. Posoli. POSOLI! POSOLI!
Žena ga zaprepašteno pogleda: - Pa što je s tobom? Misliš da ne znam ispeći nekoliko jaja? Muž mirno odgovori: -Ne, samo sam ti htio pokazati kako je meni dok vozim.
|
|
| |