Vicevi - Razni
|
|
|
post # 41 | 24.04.2011 , 11:58 PM
|
Zove jedna plavusa drugu: - Izvinite, da li je to broj 111-111? - Ne, ovo je sto jedanaest - sto jedanaest, kaze druga. - Ok, izvinite sto sam vas probudila. - Ma nema veze, ionako mi je zvonio telefon
|
|
| |
861 poruka na forumu
| |
42
| |
212
|
|
post # 42 | 25.04.2011 , 1:24 AM
|
haahahahhahahahhahahahhahahhahahahahahahhahahahahhahahhaha
nidzaa :D
|
|
| |
|
post # 43 | 25.04.2011 , 1:35 PM
|
Klali Mujo i Haso kravu i kaže Mujo: "Ja ću je držati, a ti je lupi čekičem po glavi da se onesvijesti." I lupi Haso, krava stoji mirna. Haso opet lupi, krava ni muu. Haso treći put lupi i krava opet ništa. Kad čuješ Muju: "Haso, još jednom me lupi, pustit ću kravu."
|
|
| |
155 poruka na forumu
| |
87
| |
808
|
|
post # 44 | 25.04.2011 , 9:08 PM
|
OSMEH SE NE PLACA A VREDI MNOGO On obogacuje one koji ga primaju, a ne osiromasuje one koji ga daju. Traje trenutak, al se vecno pamti. :) Niko nije toliko bogat da mu osmeh nije potreban, niti toliko siromasan, da ga ne moze dati. :) Osmeh je nezni znak prijateljstva, on odmar umornome dusu i vraca hrabrost obeshrabrenima. :) I ako nekad sretres nekog koji nije u stanj da ti se nasmesi kako ti to zasluzujes, budi velikodusan! :) NASMESI MU SE jer mu je OSMEH NAJPOTREBNIJI.
|
|
| |
142 poruka na forumu
| |
38
| |
288
|
|
post # 45 | 25.04.2011 , 9:14 PM
|
jasambudala, Svaka cas bas sam se nasmejo
Niste zaposleni? Ja vam nudim posao preko neta, ne samo za vas vec za celu vasu porodicu. Ne treba ulagati nedeljna zarada 15$. Dodajte me za priljatelja na fb za dalju saradnju. Vise informacija u INBOX.
|
|
| |
|
post # 46 | 28.04.2011 , 6:46 PM
|
Ulazi Mujo u prodavnicu u Milanu. Čovek iz obezbeđenja mu otvara vrata i kaže: - Bonđorno! A Mujo će: - Šta, ba, ćorn’o, tek sam uš‘o!
|
|
| |
|
post # 47 | 28.04.2011 , 6:47 PM
|
Upeca Zemunac zlatnu ribicu, i ribica mu kaže da će mu ispuniti jednu želju ako je pusti. Zemunac: • Dobro, 'ocu neka dobra kola! • Hoćeš na odloženo plaćanje ili na lizing? • A oćeš ti na mast ili na ulje?
|
|
| |
|
post # 48 | 28.04.2011 , 6:53 PM
|
Šta bi rekao Julije Cezar da je bio iz Zemuna? • Zar i ti, sine, brate?
|
|
| |
|
post # 49 | 28.04.2011 , 6:56 PM
|
Čak Noris je jedini čovek koji je uspeo da ubedi svoju babu da nije gladan.
|
|
| |
|
post # 50 | 28.04.2011 , 6:57 PM
|
Kaže Perica učiteljici: • Učiteljice, ja kad se kunem u mamu, uvek lažem, a kad se kunem u tatu, onda govorim istinu... Majke mi!
|
|
| |
|
post # 51 | 28.04.2011 , 6:57 PM
|
Eskim popunjava neki obrazac: • Pol? • Severni!
|
|
| |
|
post # 52 | 28.04.2011 , 6:58 PM
|
Šta je Čak Noris slušao 70-ih? 90-e.
|
|
| |
|
post # 53 | 28.04.2011 , 7:00 PM
|
Dođe čovek kod doktora da se žali: • Doktore, ja stvarno ne znam šta da radim! Žena i ja već duže vreme ne radimo one stvari! • Dovedite je, pa ću ja da popričam s njom! I tako sutradan, muž dovede ženu kod doktora. Doktor je primi i počne razgovor: • Dobar dan, gospođo! • Dobar dan, doktore! • Vaš muž mi je rekao da već duže vreme niste imali seksualne odnose? Zašto? • Pa znate, doktore, ja ujutru krenem na posao i vozi me komšija. Onda me on pita: "Hoćeš da mi platiš za benzin ili šta?" i ja onda moram ono: "ili šta"! Zakasnim na posao i meni gazda kaže: "Hoćeš da ti dam otkaz ili šta?" i ja onda moram ono: "ili šta"! Vraćam se s posla i opet me vozi komšija i opet pita: "Hoćeš da mi platiš benzin ili šta?" i ja onda opet moram ono: "ili šta". I kad dođem kući, ja stvarno ne mogu više! Na to će doktor: • Pa, hoćemo li da kažemo vašem mužu, ili šta?
|
|
| |
|
post # 54 | 28.04.2011 , 7:06 PM
|
Dva bolesnika u bolnici užinaju i komentarišu. Prvi kaže: • Ovaj čaj je grozan! Drugi će na to: • Nije to čaj, to je kafa! Tad se prodere sestra: • Ko 'oće još supe?
|
|
| |
|
post # 55 | 28.04.2011 , 7:07 PM
|
Brineta napiše status: • Glupa sam! Plavuša odmah doda komentar: • Kradem!
|
|
| |
|
post # 56 | 28.04.2011 , 7:08 PM
|
Dolazi klinac kući i žali se tati: • Tata, tata, danas mi je jedan dečko rekao da sam peder! • I jesi li ga udario sine?! • Nisam tata, znaš kako je sladak!
|
|
| |
|
post # 57 | 28.04.2011 , 7:09 PM
|
Pita Perica dedu: • Deda, da li imaš sidu? Deda će: • Nemam sine, još nismo primili penziju...
|
|
| |
|
post # 58 | 28.04.2011 , 7:11 PM
|
Muž i žena se bučno raspravljaju u pozorištu za vreme jedne predstave. Nakon 15-ak minuta, čovek koji je sedeo iza njih izgubi strpljenje i obrati im se: • Izvinite, ali ništa ne čujem! A muž će: • I ne treba da čujete, to se tiče samo nas dvoje!
|
|
| |
|
post # 59 | 28.04.2011 , 7:13 PM
|
Stopira Piroćanac sa troje dece. Naiđe neki biznismen sa ogromnim džipom i sažali se. Kada je Piroćanac počeo da priča, ovaj mu reče: • Slušaj, ja vas Piroćance ne volim baš mnogo, nervira me kakvi ste i kako pričate, ali sam te povezao zbog dece. Ako do Beograda ne kažeš ni jednu reč daću ti 100 evra, a ako progovoriš ti meni 50. Piroćanac se složi. Krene biznismen da vozi 200 na sat, da uleće u krivine, u makaze... Ali Piroćanac ni da bekne. Kada su konačno stigli u Beograd, kaže mu biznismen: • Svaka čast evo ti tvojih 100 evra! Ali da mi kažeš kada ti je bilo najteže? • Kada mi je ispalo ono najmlađe!
|
|
| |
|
post # 60 | 28.04.2011 , 7:17 PM
|
Ćerka: • Mama, idem sa dečkom u sobu. • Ok dušo, samo nemojte da radite nešto glupo! Ona i dečko ulaze u sobu. Posle nekog vremena ćerka krene da vrišti: • Baby, baby, baby, oooohhhh! Mama utrčava u sobu: • Šta radite to?! Ćerka: • Mamaaa, pa j****o se, izađi napolje!!! • O, hvala Bogu, mislila sam da slušate Džastina Bibera...
|
|
| |