Pitanje ~ odgovor
|
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 6801 | 07.05.2012 , 6:56 PM
|
hahahaha,ipak si dosao u kafanu:),nisma t elsagao nista heheheh...vratio sam se pre sat vremena i odma sjeo na gajbu i ovo cudo od kafane,nisam dugo bio... pa ja mislim d aej to dobra ideja d as esprovede u delo sa maljoletnim manekenkama koje nece da jedu ljutu kobacicu a imaju tako lepo zaobljeno debeo pozadinsko crevo. d ali vasa baba ima sise do poda?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 6803 | 08.05.2012 , 2:37 AM
|
Sokolovic Nevena
Da li bi promenila neku osobinu na sebi?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 6804 | 08.05.2012 , 1:07 PM
|
promjenio bih carape,ta osobina me izludi da li vas komsija udara svoju zenu pred spavanje?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 6806 | 08.05.2012 , 5:22 PM
|
Pa, mozes. I ja razmisljam o tome.
Tvoja najveca mana je?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 6807 | 08.05.2012 , 8:31 PM
|
moja najveca mana je metar i 84 cm,doduse ima i vecih kosarkaskih mana ali ja nisam kosarkas d ali ste nekad ukrali jaje ispod kokoske?
|
|
| |
|
|
post # 6809 | 08.05.2012 , 9:09 PM
|
Quote (JahRastafarI93) teBro ja sam isto 184...ma i nije nekad visina ima vecih ljudi al vecih budala nea hahahah,jes of skroz:)...fenomenomentalno receno:) jednostavno nemama odogvor an tvoej pitanje,cak sam i gugl konsultovo i nisam mogao naci odgovor hahahaha da li uzgajate paucinu u pupku?
|
|
| |
|
|
post # 6811 | 08.05.2012 , 9:35 PM
|
U malom mozgu.
Da li si ikad prdnuo u gradskom prevozu?
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 6813 | 08.05.2012 , 9:56 PM
|
jednom sam dva puta prdnuo u gradskom prevozu i momentalno zaboravio gdje treba da izadjem,vozao se tako sa ostalim putnicima koji su cutljivo podnosili aromatican miris,dobar pasulj daleko se cuje a u prevozu jos i bolje,aj sma s epravio blesavi samo rekao:joj sto skripe nesto ove nove karirane pantalone:) da li ste ikada zimi trudnici rekli znam sta si radila proslog ljeta?
|
|
| |
|
post # 6814 | 08.05.2012 , 10:14 PM
|
Quote (JahRastafarI93) kolko se spage moze provuci slonu kroz usi ako je zvaka pola marke? Isto koliko prasetu makarona. Tu negde. Quote (intimenfrizuren) da li ste ikada zimi trudnici rekli znam sta si radila proslog ljeta? Jesam. Valstitoj ujni.
Da li ste otisli neokupani na prvi sastanak s devojkom/deckom?
|
|
| |
|
post # 6815 | 08.05.2012 , 10:31 PM
|
naravno,zato sto je ona radila u vodovodu i zna da je vod apuna kamenca da li hoces da flasiramo kisnicu,izvozimo je u pustinje i budemo bogati ovozemljaci?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 6816 | 08.05.2012 , 10:31 PM
|
Joj... jesam,direktno sa treninga... A da li joj je smetalo,to sad manje-vise i nije vazno...
U kom grmu lezi zec?
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 6817 | 08.05.2012 , 10:51 PM
|
hm,mislim da zec lezi u onom levom grmu,tamo levo..e,tu,tu,tamo tamo,taj je grm svemoguceg kupusa,u narodu poznat kao kupusoliki grm a zasto zec lezi u grmu?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6818 | 09.05.2012 , 9:12 AM
|
zato sto je tu sakriven i zna da ga niko nece zajebavati dok spava ej a jel on tamo samo lezi ili je priveo zecicu?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 6819 | 09.05.2012 , 12:32 PM
|
A u tom grmu lezi zec i tu*a hahhahahha
Sta je ono sto vas najcesce izbaci iz takta?
|
|
| |
|