Pitanje ~ odgovor
|
|
|
post # 6841 | 11.05.2012 , 11:43 PM
|
Kad nas udare kola hitne pomoci.
Kako se zovu Teletabisi? Ako ne znas sva 4 imena nabroj koliko znas.
|
|
| |
|
post # 6842 | 12.05.2012 , 0:23 AM
|
Uh. Drinki Vinki, Dipsi, Lala i Po!
Koju najcesce recenicu izgovara vasa majka kad je ljuta na vas?
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 6843 | 12.05.2012 , 11:36 AM
|
sinisa,ti si jedna luda baba! zasto je mara buba?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6844 | 12.05.2012 , 2:54 PM
|
zato sto je buba mara zasto se ngm napiti od 1 piva ko nekad?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 6845 | 12.05.2012 , 2:58 PM
|
zato sto je umjereno pretezno oblacno u planinskim predelima je brdovito pa su tamo brali alkoholnu pjenu za jedno pivo da li se plasite mraka ili onog cike sto cuci u mraku?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 6847 | 12.05.2012 , 3:13 PM
|
druzba pere kvrzice,to ej jedn aod mojih najstrasnijih skari storija iz mladosti raneeeeee ako je edo majka,zasto dino radja kad ej goran karan?:)
|
|
| |
|
|
post # 6849 | 12.05.2012 , 3:25 PM
|
a upitnik ce doci posle,sad je zvao,kaze u nekoj je frci s auzvicnikom,ali ce doci do tacke da s emalo igramo otvorenih zagrada ovo ono koga pali svjetlo?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6850 | 12.05.2012 , 3:31 PM
|
onog koga pali ko pali svjetlo?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 6851 | 12.05.2012 , 3:33 PM
|
vrhovni bog svjetlopal iz donje cecave:) da li eskimi znaju doci u livno?
|
|
| |
|
|
post # 6853 | 12.05.2012 , 3:47 PM
|
oni su otkrili africki kontinet kada su putovali na hodocasce,slucajno su jedne hladne noci,dok je na radiju isla tiha muzika,udarili u neku obalu.sicu ti oni sa broda na obalu kad tamo nema nista.odluce da tu u ladovini razapnu iglo.spavaju ti oni tako,kad nesto zakukurika u daljini noci.oni s eprepadnu i skupe se jedna oko drugog do trreceg i cetvrtog na petu.tresli su se od straha i sunca.divlji kukurik se sve vis ei vise blizio njima.oci su im bivale sve vec ei vece.strah.jeza im se uvlacial u carape.kosti su sanjale supu.strasna noc.kukurik se sve vis ei vis eblizio dok nisu ugledali neke sjenke na iglu.bas su se upalsili.sjenka je bival asv ebliz ai bliza.culi su lagani zamor kukurikanja.i paf!!!iznenada im i iglo upadnu tri repera,AF,RI i KA,tri crna repera koji su ih zamolil da ih probiju na trzistu.i tako su oni otkrili njih trojicu i eto,sad su popularni muzicari.:) zasto nema sira?
|
|
| |
|
|
post # 6855 | 12.05.2012 , 3:54 PM
|
Quote (JahRastafarI93) neko pojo! stas to pojo? aaa jeaa,tooo...fantasticni kkn,skor sam ih slusao u mitrovici,ludak covek odgovor ej sto kila kkn sa pola kile darkvuda zasto oan teta iz vremenske prognoze stalno pokazuje grudi?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6856 | 12.05.2012 , 3:55 PM
|
to ona da nam ne bude dosadno
Quote (intimenfrizuren) aaa jeaa,tooo...fantasticni kkn,skor sam ih slusao u mitrovici,ludak covek moj tetak covjek priblizno 40 godina njih slusa
ima li?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 6857 | 12.05.2012 , 3:57 PM
|
Quote (JahRastafarI93) moj tetak covjek priblizno 40 godina njih slusa skidam kapu,tetak car,moj naklon coveku ima se,upravo igra se moze li se?:)
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6858 | 12.05.2012 , 3:58 PM
|
moglo se,moze se i uvjek moce se Quote (intimenfrizuren) tetak car
Be my love?
|
|
| |
|
post # 6859 | 12.05.2012 , 4:14 PM
|
zasto nema konzervi?
|
|
| |
|
post # 6860 | 12.05.2012 , 4:22 PM
|
Pojele ih ribe
Zasto ljudi vise kao dzigerice ne netu?
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |