Pitanje ~ odgovor
|
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 6861 | 12.05.2012 , 4:24 PM
|
zato sto je komsija zapalio susaru:) ko ima dviej kile pasulja z apozajmiti?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 6862 | 12.05.2012 , 4:36 PM
|
Ukradi od komsije. haha
Da li si kao mali bio nestasan, ili nestasna?
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 6864 | 12.05.2012 , 7:23 PM
|
Ne.
Da li se osjećate usamljeno ?
|
|
| |
|
post # 6865 | 12.05.2012 , 7:52 PM
|
Ponekad.
Koliko vremena na dan provedes za racunarom?
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
|
post # 6867 | 13.05.2012 , 5:57 PM
|
ponekad pribegnem toj zvaka-metodi mrsavljenja:) zasto mile ide lajkovackom prugom?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6868 | 15.05.2012 , 10:51 AM
|
da ne zaluta zasto je pruga lajkovacka?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 6869 | 15.05.2012 , 10:15 PM
|
zato sto je drug Tito,vrhovni poglavica indijanskog plemena Partizani,naredio da se na njoj pece rakija od retke zapadno-nejmacke sljive lajke,pa je u narodu zaziveo nazim lajkovacka do dana danasnjih...i onaj Mile sto ej isao po njoj,nio ej pijan od isparavanja iste kako se zove muz od bubasvabe?
|
|
| |
|
post # 6870 | 16.05.2012 , 0:03 AM
|
Nema muža, udovica je
Koliko ruku ima stonoga?
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 6871 | 16.05.2012 , 0:19 AM
|
hmm,pa po mojim zadnjim proracunima mislim da stonoga ima dviej desne i jednu levu ruku kojom se ceska po tabanima kad je zasvrbe noge,a sa one dviej desne ruke mlati u bazenu jer je vaterpolo golman:) koja je boja otvorenog kisobrana?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6872 | 16.05.2012 , 10:45 AM
|
zavisi koje je boje kisa koja pada i kojom brzinom se kisobran otvara ako ga prebrzo otvorite moze se prepasti pa pobjeliti aa ako se nalazi iznad cuke neke naperletane babe sto se naspricala raznim erozivima moze i pozeleniti
jel vas kad nanaerviralo kad pored vas u busu stane baba naspricana erozivnim materijama?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 6873 | 16.05.2012 , 11:52 AM
|
ne,ja taman volim takve babe,jos ako su erozivno ljubazne mojoj sreci nema kraja,obavezno ustanem takvim bakama:) kad ste zadnji put zavrnuli sijalicu?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6874 | 16.05.2012 , 12:07 PM
|
Sinoc!
Kad si naucio/la plivati?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 6875 | 16.05.2012 , 12:11 PM
|
davno,kad sam polagao jedna ispit,nervoza,otisao sam na ivicu i skocio u ponor znanja,bilo je duboko pa da bih preziveo poceo sam da masem rukama i eto tako zaplivam ja u susret zivotu...ne znam pojma,bilo je taman davno,neko more,ljeto pocetak vesele 90 i neke... kada ste zadnji put uzeli mlin za kafu i samljeli z ajednu doamcu?
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Sreda, 16.05.2012, 12:13 PM
|
|
| |
Mallena
|
post # 6876 | 16.05.2012 , 1:02 PM
|
Quote (intimenfrizuren) kada ste zadnji put uzeli mlin za kafu i samljeli z ajednu doamcu?
Negdje u rati, kad nije bilo struje, pa sam pomagala baki... Imam taj mlin jos uvijek, na vikendici stoji kao ukras!
Kad si zadnji put posjetio doktora i kog?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 6877 | 16.05.2012 , 2:47 PM
|
Quote (MallenaBobbie) Kad si zadnji put posjetio doktora i kog? auuuu dugo dugo nisam bio hvala bogu
Da li jedes meso ?
|
|
| |
|
post # 6878 | 16.05.2012 , 3:59 PM
|
Piletina naravno
Da li mislis da slanina skodi covjeku ??
|
|
| |
|
post # 6879 | 17.05.2012 , 2:08 PM
|
kod mene umjereno pretezno brdovito praceno blagim vjetrom i kisom da li prvo oblacite desnu pa levu carapu ili obratno?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6880 | 17.05.2012 , 3:08 PM
|
Sad sam morala izuti carape pa obuti da skontam odgovor... znaci, trud na nivou!
omiljena hrana?
|
|
| |