Pitanje ~ odgovor
|
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 6901 | 18.05.2012 , 1:47 PM
|
mirise mrkva rucno pozabadana:) moaj najdraza komsinica zivi prekoputa autoiput akdo mene u komsiluku i ona s ezove Veroniak,svi je zovu Vera a ja teta harmonika,ali brzo izgovorim pa zvuci ako Veronika,dobar dan tet aharmonka,i on afino odgovori dobar dan sinisa,jes to opet spavao na glavi,ona ima 74 godine i nema momka,prima zaostalu penziju i voli kacamak i pivu...:) d ali ste s enekad zamotali u deku kao palacinka i skotrljali niz neko malo brdasce?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 6902 | 18.05.2012 , 1:50 PM
|
Quote (intimenfrizuren) d ali ste s enekad zamotali u deku kao palacinka i skotrljali niz neko malo brdasce?
Ne, ali jesam u vreci svaki put kad sam ucestvovala u trci u vrecama...
Kino ili pozoriste?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 6903 | 18.05.2012 , 1:56 PM
|
aa,nisma s enikad trkao u vrecama,hocu da pokusam paaa,ne znam pojma,mozd akino vise jer nisma nesto imao prilike ovde d aidem u pozoristance,a i u kinu mogu d aprdim do mile volej jer ej to kultur anasik narod ai narodnosti da li ste se nekada sjeidli pored ves masine i posmatrali njen hipnoticki rad?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 6904 | 18.05.2012 , 1:57 PM
|
Quote (intimenfrizuren) da li ste se nekada sjeidli pored ves masine i posmatrali njen hipnoticki rad?
Daaaa... centrifuga je bolja od bilo kog alkohola!
Da li vas je ikad uciteljica otjerala u cosak?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 6905 | 18.05.2012 , 2:04 PM
|
naravno,u cosak idu samo oni najnaj...uvek sam pisao porukic eneke u cosku,ona ej to volela ja sam to voleo,dvoej su se tako smuvali hahaha ima li negd edobar cosak?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6906 | 18.05.2012 , 4:31 PM
|
Quote (intimenfrizuren) ima li negd edobar cosak?
pitaj uciteljicu! :P
Koliko imas kila?
|
|
| |
|
post # 6907 | 18.05.2012 , 7:06 PM
|
hmm,okolo 73,74 tako nesto...sex i grad ili selo i masturbacija?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6908 | 18.05.2012 , 7:53 PM
|
sve i odmah os dolaziti na jelen fest?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 6909 | 18.05.2012 , 7:55 PM
|
e,sutra cu sve znati,ako se skontam do 12 casova krecemo,ako ne jbg... kada ste zadnji put vadili komadice stakla zi ledja?:)
|
|
| |
|
|
post # 6911 | 22.05.2012 , 3:57 PM
|
ne znam pojma,imam sloabasna ledja p ai staklicima iej zanimljivo d aobitavaju na njima ustanite na trenutak,ruke zavicute u zadnej dzepove(na zadnjici) pantalona,zazmurite na levo oko i recite sta vidite desnim okom osim pola nosa?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6912 | 22.05.2012 , 4:19 PM
|
neam dzepova, u helankama sam! :P
|
|
| |
|
post # 6913 | 22.05.2012 , 6:37 PM
|
hmm,to onda mjenja situaciju iz korena,ti prseskoci pitanje,ali pazi nemoj da se sapletes:P kad ste zadnji put brali sumske jagode u teglu?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6914 | 22.05.2012 , 6:46 PM
|
U teglu? Nikada!
Kad ste zadnji put promijenili posteljinu?
|
|
| |
|
post # 6915 | 22.05.2012 , 6:51 PM
|
pre tri dana,kad sam s evrnuo...pocela ej da dobija cudnu boju suza,valjda sam joj nedostajao da li vise volit ekariranu ili pidzamu sa dizni likovima?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6916 | 22.05.2012 , 7:14 PM
|
Dizni... ili bilo koji djeciji!!
Espreso ili domaca kafa?
|
|
| |
|
post # 6917 | 22.05.2012 , 7:33 PM
|
taman domaca kafa sa jednom kockom secera molim,hvala da li ej vod au kolenu zdrava za zdrav koren kose?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6918 | 22.05.2012 , 7:37 PM
|
Pih... ne znam, ali znam da je gadan osjecaj kad izadjem van, pa popijem 5-6 voda, pa se spusti u koljeno i zaboli me... najstrasnije!
Jesu li ti iyubijana koljena od "mirnog" djetinjstva?
|
|
| |
|
post # 6919 | 22.05.2012 , 7:46 PM
|
naravno,to ej sve iz ljubvi prema djetinjstvu,mnogo sam s edavao zarad zadovoljstva svega rad,moja kolena najbolje znaju sta su pretrpela,jedan saht su mnogo voljela,ehhh ta je ljubav tman boljelaaaa kukuuu kad se sjetim i sada zajaucem od silne ljubavi koja boliii a oziljci ostaju da se sjecaju kad vam se palacinka zalepial za plafon?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6920 | 22.05.2012 , 7:49 PM
|
Nikada, prevrcem je sa nozem i rukom, ne smijem ih bacati!
Omiljeni glumac?
|
|
| |