Pitanje ~ odgovor
|
|
Mallena
|
post # 6941 | 23.05.2012 , 1:03 AM
|
Da nije stroga, ne bi te stjerala u cosak!
Koliko je sati?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 6942 | 23.05.2012 , 1:05 AM
|
sati ej taman i sedam minuta za partiju pokera sa kokama i film:P poker u skidanje ili u burek?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 6943 | 23.05.2012 , 1:12 AM
|
U burek samo ako je sa jogurtom!
Kad si zadnji put bio u kinu?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 6944 | 23.05.2012 , 1:14 AM
|
pre..uuuuuu,taman davno bjese,mislim da je svirao Rundek pre mesec dana :)...doba rfilm pravo zasto vidis samo bjeli kvadratic?:P
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 6945 | 23.05.2012 , 1:15 AM
|
Nemam pojma, valjda mi se pocelo prividjati!
Vidis li ti bijelikvadratic?
|
|
| |
|
post # 6946 | 23.05.2012 , 1:18 AM
|
video sam i ostao zacudjeno zabezeknut tim prizorom,po mojim istrzivanjiam pojavljje se svake prstupne godne u 1:20 minuta po srednje nepcanom vremenu u prezent tensu iam li zivota posle bjelogkavdratica?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6947 | 23.05.2012 , 8:16 AM
|
Ne znam, ali me je strah!
Najlosiji izgovor za kasnjenje koji st eupotrebili?
|
|
| |
334 poruka na forumu
| |
69
| |
766
|
|
post # 6948 | 23.05.2012 , 1:34 PM
|
aaa pa popio sam malo wise sa drustwom pa sam se uspawao
odakle si ?
|
|
| |
|
post # 6949 | 23.05.2012 , 1:38 PM
|
iz Bijeljine,sve je ravnooooo radi li vas usisivac?
|
|
| |
|
|
post # 6951 | 23.05.2012 , 2:12 PM
|
pustio bih aj njega,nego me struja drma jos uvek kako krava raste?
|
|
| |
|
post # 6952 | 23.05.2012 , 2:57 PM
|
Na gore. A kako se smanjuje?
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
Mallena
|
post # 6953 | 23.05.2012 , 8:19 PM
|
U dijelove!
Sta ima?
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 6955 | 23.05.2012 , 8:46 PM
|
eo.. blejim!
kakoe?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6956 | 23.05.2012 , 9:05 PM
|
kad je kisha blatoe,dobroe visoko je da ih skinemo sa vlasti tesko je boriti se protiv vavilona dobro je kad bjezis tesko je kad se vracas teze a on sa bine laze kipis kljucas neces da se brukas ili cutis ili odes ovdje nema nista bez korupcije i borbe! ev imam momente inspiracije,hvala bubi.. valja li ovo cemu?
Be my love?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6957 | 23.05.2012 , 9:15 PM
|
Poradi na ritmu i formi i tonalitetu... ne zezam, stvarno kazem!
kad ces nauciti da nije bubi nego bobi?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6958 | 23.05.2012 , 9:22 PM
|
dobro bobi de mi malo objasni to oko ritma i formi i tonaliteta...ja samo pisem sta mislim i kako se osjecam ne razumjem te stvari hoces?
Be my love?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6959 | 23.05.2012 , 9:29 PM
|
Poezija mora da posjeduje neki kontinuitet u ritmu. Hajde procitaj to sto si napisao, vidjeces kako ti ritam skace... Malo je spor, pa naglo skace, pa opet nagli preokreti... to ne bi bio problem da i ti preokreti imaju svoj red, ali ko dtebe nemaju!
Eto toliko za ovdje, za vise informacija, obrati mi se putem telefona: tri nule pa zvizni1
Ne, sad bih ja ovdje trebala napisati studiju, koja nije za ovu temu, ovaj forum,... objasnicu ti u pp jednom kad budem odmornija!
Kakvi su planovi za ljeto?
|
|
| |
|