Pitanje ~ odgovor
|
|
Mallena
|
post # 6961 | 23.05.2012 , 9:54 PM
|
India, Dalmacija i zavrsavanje magistarskog...
Srebro ili zlato? U svojstvu nakita, ne medalje.. lol
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6962 | 23.05.2012 , 9:59 PM
|
ni jedno ni drugo....covjek pod lancima je rob,nema slobodu...bilo da su lanci zlatni ili kakvi vec
stani i zadrzi dah na nekoliko sekundi,ne misli i provjeri jel ima imalo onog neceg u tvojoj dusi sto te veze za prirodu i daje ti slobodu? jesi vezan/na lancima ili slobodan/na? i shvacas li o cemu rastafari govori?
Be my love?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6963 | 23.05.2012 , 10:20 PM
|
Quote (JahRastafarI93) shvacas li o cemu rastafari govori? Poznajem jako dobro tu filozofiju zivota!
Quote (JahRastafarI93) jel ima imalo onog neceg u tvojoj dusi sto te veze za prirodu i daje ti slobodu?
Naravno da ima, iz nje ponicemo, u nju idemo...
Quote (JahRastafarI93) jesi vezan/na lancima ili slobodan/na? Ja sam ptica slobodna sa kavezom u dusi!
Koliko imas prijatelja? Ali prijatelja, ne drugara!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 6964 | 23.05.2012 , 11:53 PM
|
Hmm... Pravih prijatelja 1-2.
Omiljeni TV kanal?
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 6965 | 24.05.2012 , 0:02 AM
|
kanal D,djeciji kanal da li vam je dupe utrnulo?:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 6966 | 24.05.2012 , 8:42 AM
|
ev tek sam sjeo.jutro 8 sati i 42 minut ajmo na vops?
Poruku je menjao/la JahRastafarI93 - Cetvrtak, 24.05.2012, 8:42 AM
Be my love?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6967 | 24.05.2012 , 10:11 AM
|
Je l neko cyber vops?
Sto zene trljaju oci kad ustanu?
|
|
| |
|
post # 6968 | 24.05.2012 , 1:39 PM
|
zatos to niej taman lepo da izvlace ces sa balkona ili trljaju intiemn delove svog ljepseg juznog tjela da li ste nekada bacili oko na nekoga?Added (24 Maj 2012, 1:39 PM) ---------------------------------------------
Quote (JahRastafarI93) kad je kisha blatoe,dobroe visoko je da ih skinemo sa vlasti tesko je boriti se protiv vavilona dobro je kad bjezis tesko je kad se vracas teze a on sa bine laze kipis kljucas neces da se brukas ili cutis ili odes ovdje nema nista bez korupcije i borbe! fenomenomentalno jeaaaaaa brate,taman odlitan 5
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Cetvrtak, 24.05.2012, 1:37 PM
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 6969 | 24.05.2012 , 2:26 PM
|
Ma kakav, ali vjecito skidam one sto su bacene na mene! :P
Koje boje su tvoje oci?
|
|
| |
|
post # 6970 | 24.05.2012 , 4:20 PM
|
iste boje kao i juce.
zasto je sneg bitan za ovu planetu?
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 6971 | 25.05.2012 , 11:00 AM
|
hmm,mislim da su braca eskimi krivi za to...jos kao djete sneg s erodio kao vrlo mala pahulja,bio je haldan ali toplog osmeha,bio je nespretan i smotan,stalno je padao na tlo,nekad s eraspe od bolova pri padu a nekad opet mu bude svejedno pa ostane da se izlezava ...kad je odrastao sneg pre kusur milion agodina nije padao ovako kako ga mi gledamo,on je izlazio iz tadasnjeg bjelanceta a sadasnje zemlje,onda sef eskima dozove vrhovni veliki mikser i on zamuti bjelinu,sefova zena onda okupi prije i komsinice da posade sadnice snega,te onda puste da izraste jedno poal metra do 60-tak cm,posle odredjenog perioda on rasiri grane pune pahulja koje kad sazriju vetar oduva i raspe ih po tlu sedam mora i gora...zakljucak:bitan je zbog monopola na zimsku odjecu i zamrzivace:) zasto je krokodil bitniji od svinje?
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 6972 | 25.05.2012 , 11:01 AM
|
Jer nosi Cizme
Zasto crvenkapa nosi crveni mantil?
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
|
post # 6974 | 25.05.2012 , 11:05 AM
|
Quote (OgnjenR23) Jer nosi Cizme ahhahahaahaha mislim da je bila u cetvrtom mjesecu a htjela da sakrije trudnocu od vuka ko izuva cipelice ?
|
|
| |
|
|
post # 6976 | 28.05.2012 , 10:32 AM
|
mislim d ake oaj aaa,e taj taj da li je moj papagaj jaci od Malleninog cuke?
|
|
| |
|
Soldier of Jah Army
|
post # 6978 | 28.05.2012 , 6:07 PM
|
bila matura..nisam spavo kako si?
Be my love?
|
|
| |
Mallena
|
post # 6979 | 28.05.2012 , 10:12 PM
|
Vrlo dobro, 4+!!
Hvala ti ikica5, od mene i cuke, a ti intimenfrizuren, dobices jednu roditeljsko-vaspitnu!!
Zadnji put kada sam se mnogo smijala/o od srca, bilo je kad....?
|
|
| |
|