Reci ljubavi
| |
767 poruka na forumu
| |
36
| |
222
|
|
post # 21 | 11.09.2011 , 10:15 PM
|
Fića
U džepu sa sićom prema tebi jurim mojim starim Fićom kol’ko mogu žurim.
Moj se Fića trese loše su mu gume, ali moju potrebu za tobom razume.
Brekće, štuca, šišti, al’ ravnicom tera, jes’ da nije mečka, al’ se drži smera.
Dok se ponoć bliži draga širi ruke, napokon je ljubim posle mnogo muke.
A moj Fića stari svoj motorčić hladi, ne žali se nikom jer zna da smo mladi.
Veliko mu hvala, spasio me bede, meni metri njegovi K’o mečkini vrede.
|
|
| |
|
|
post # 23 | 13.09.2011 , 10:50 AM
|
Zatvori oci , ispruzi dlanove saljem ti svoje dodire i mirise , znam da ces me osetiti , ljubav ne zna za granice i daljineAdded (13 Sep 2011, 10:50 Am) --------------------------------------------- Zatvori oci , ispruzi dlanove saljem ti svoje dodire i mirise , znam da ces me osetiti , ljubav ne zna za granice i daljine
|
|
| |
|
|
post # 25 | 13.09.2011 , 3:41 PM
|
Ja ne volim recima vec srcem i ne pricam o suncu ni sreci sve sto imam da ti kazem srce ce ti moje reci
Ja ne ljubim usnama vec dusom ja ne krijem osecaje svoje da te stvarno duso volim nek ti kaze srce moje
Ja ne grlim rukama ko drugi ja kad grlim, grlim bicem celim a svu ljubav srca svoga sa tobom cu da podelim
Poruku je menjao/la Srcemoje - Utorak, 13.09.2011, 3:42 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 26 | 15.09.2011 , 4:41 PM
|
NE VJERUJ...
Ne vjeruj u moje stihove i rime Kad ti kažu, draga, da te silno volim, U trenutku svakom da se za te molim I da ti u stabla urezujem ime-
Ne vjeruj! No kasno, kad se mjesec javi I prelije srmom vrh modrijeh krša, Tamo gdje u grmu proljeće leprša I gdje slatko spava naš jorgovan plavi,
Dođi, čekaću te! U časima tijem, Kad na grudi moje priljubiš se čvršće, Osjetiš li, draga, da mi tijelo dršće, I da silno gorim ognjevima svijem,
Tada vjeruj meni, i ne pitaj više! Jer istinska ljubav za riječi ne zna; Ona samo plamti, silna, neoprezna, Niti mari, draga, da stihove piše!
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 27 | 16.09.2011 , 1:43 PM
|
najlepsa recenica je 'volim te'
|
|
| |
643 poruka na forumu
| |
27
| |
173
|
|
post # 28 | 30.09.2011 , 2:50 AM
|
"Uzdasi su vazduh i odlaze u vazduh, suze su voda i idi u more, reci mi, zeno, kada se ljubav izgubi, da li znas kuda odlazi? " ........................................................
"Ali, kao ubogi covek ja imam samo snove svoje. Razatr'o sam snove svoje pred noge tvoje. Gazi nezno, jer hodas po mojim snovima. " ...........................................................
"(....) znao je da su od svih muka koje tiste i bole coveka najnepodnosljiviji bolovi, muke i nemir koje izaziva ljubomora i da je ta zaoka najbonija." ...........................................................
"svi su poljupci isti; posebni su samo zbog onoga koji ljubi."
"Por una mirada- un mundo, por una sonrisa- un cielo, por un beso...yo no se que te diera por un beso! "
|
|
| |
|
post # 29 | 15.10.2011 , 1:08 PM
|
Nije da mi vise nije stalo do tebe, samo vise ne pricam o tebi. Nije da te zaboravljam, ali pokusavam da ne mislim na tebe. Nije da te ne trazim, jer ja znam gde si. Mozda mi trebas, mozda mi samo malo falis... Nije da vise ne placem zbog tebe, samo sam naucila da zadrzim suze...
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 30 | 16.10.2011 , 9:08 PM
|
Slucajno sam te video veceri neke, slucajno te zavoleo sledeceg dana, i slucajno si otisla iz mog zivota, mada razlog za to nisi znala.
Sve je proteklo tako brzo, slucajno si me ljubila devojko lazna, zasto sam morao da te zavolim, kad slucajno si mi bila toliko vazna.
I mrzim,i volim,i tebe nemam, slucajno mrznja i ljubav se bore, slucajno ne mogu vise da zivim, dok gledam druge kako se vole.
I niceg nema,i zvona zvone, novo je jutro,novi je dan, hteo bih da sam sve sanjao samo, al' suvise boli da bio bi san.
|
|
| |
|
post # 31 | 24.10.2011 , 10:28 PM
|
Fajlovi:
1000927.jpg
(37.0 Kb)
Poruku je menjao/la Srcemoje - Ponedeljak, 24.10.2011, 10:28 PM
|
|
| |
|
post # 32 | 03.11.2011 , 9:50 PM
|
Zelim ti reci,ali nemam kad, jer ti si brzi od svetlosti sad, tamo gde nebo ljubi zemlju, tamo ja cu tebe uvek cekati. Zelim ti reci a,ne znam sta, ko dete zbunjena pred tobom stojim, a,strasno mrzim to. Dok se meni ruke znoje, a,telo govori mi da odustanem. Ipak zelim ti reci sad, koliko mi treba da te u narucju svome uzmem i od tuznih sjena otklonim ti trag i da ga nema, da ga nema...... U tim tvojim preljepim tamnim ocima, zelim ti reci al' nestaje mi dah, kad ti kroz mene gledas pogledom koji budi mi strah,tada nebo ima boju, tajne skrivenih oblaka koji uzaludno trazili su sunce ispod mraka. Zelim ti samo dobro Zelim ti sve ono sto ti nikad nisam mogla reci....
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 33 | 03.11.2011 , 10:05 PM
|
Stojim na aerodromu i cekam autobus i nije vazno sto prolaze vozovi, vazno je da ja mislim na tebe! ♥
|
|
| |
|
post # 34 | 03.11.2011 , 10:12 PM
|
Kiša
Ti kisu volis, evo kisa pada. Ne cini li ti se, blage uspavanke Sto bi ih s najdrazih usta hteo cuti, Glasovi o kojim uvek sa zudnjom snevas Po svoj vasioni da su razasuti?.
Ne cini li ti se da najsladji snovi U suze teku pretvoreni mnoge Ne cini li ti se, negde, kao plima Necija neznost prema tebi raste, I prosipa se tu, pred tvoje noge? Ne cini li ti se neko tiho zove: "Dodji k meni, dodji, dodji".
Ne cini li ti se da govore kapi, Da odjekuju svi prostori suri: Pozuri k meni, pozuri, pozuri. Ne cini li ti se bezbroj nekih grla Necijim mekim glasom umiljatim Da ti govori Patim, patim, patim.
Ne cini li ti se pljusak milovanja O kom se u najtisim casovima sanja Da lije sa svih grana i oluka, Buja po gradskim plocnicima golim, I da glas neki toploga prizvuka Sumori odasvud Volim, Volim, Volim.
Ne cini li ti se u naletu jacem Neko, ko dugo je suze uzdrzavo, Da sad ih lije i bolje mu biva? Ne cini li ti se, odasvud se sliva Odasvud roni Placem, placem, placem.
Ne cini li ti se, mada sunca nema Lepota neka kako svice svuda O kojoj si sanjao od postanja? Ne cini li ti se da govore kapi Da cujes iz njih topla obecanja: Dogodice se Cuda, cuda, cuda.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 35 | 03.11.2011 , 10:25 PM
|
Cekasmo se dugo, a kad smo se sreli, Dala si mi ruku i posla si sa mnom, I iduci stazom nejasnom i tamnom, Iskali smo sunca i srece smo hteli.
Oboje smo strasno verovali tada Da se besmo nasli. I mi nismo znali Koliko smo bili umorni i pali Od sumnja i davno prezivljenih jada...
I za navek kad se rastasmo, i tako Stezuc svoje srce rukama obema, Otisla si placna, zamrzla i nema, Ko sto bese dosla, tuzno i polako
Srce ima povest u suzi što leva, u velikom bolu ljubav svoju metu; istina je samo što duša prosneva; poljubac je susret najveći na svetu. Od mog priviđenja ti si cela tkana, tvoj plast sunčani od mog sna ispreden: ti beše misao moja očarana; simbol svih taština porazan i leden, A ti ne postojiš nit si postojala; rođena u mojoj tišini i čami, na suncu mog srca ti si samo sjala: JER SVE STO LJUBIMO STVORILI SMO SAMI!
|
|
| |
|
post # 36 | 03.11.2011 , 11:11 PM
|
Cekaj me i ja cu sigurno doci
Cekaj me i ja cu sigurno doci Samo me cekaj dugo Cekaj me i kada zute kise noci ispune tugom Cekaj i kada vrucine zapeku I kada mecava brise Cekaj i kada druge niko ne bude cekao vise Cekaj i kada pisma prestanu stizati iz daleka Cekaj me i kada cekanje dojadi svakome koji ceka Cekaj me i ja cu sigurno doci Ne slusaj kada ti kazu da je vreme da zaboravis I da te nade lazu Nek poveruju i sin i mati da vise ne postojim Neka se tako umore cekati i svi drugovi moji I gorko vino za moju dusu nek piju kod ognjista Cekaj I nemoj sesti s njima I nemoj piti nista Cekaj me i ja cu sigurno doci Sve smrti me ubiti nece Nek rekne ko me cekao nije taj je imao srece Ko cekati ne zna Taj nece shvatiti niti ce znati drugi Da si me spasila ti jedina cekanjem svojim dugim Nas dvoje samo znacemo kako preziveh vatru kletu Naprosto ti si cekati znala kao niko na svetu.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
160 poruka na forumu
| |
12
| |
151
|
|
post # 37 | 03.11.2011 , 11:49 PM
|
koliko je u ovoj noci minuta, toliko bih te poljubio puta. koliko kilometra sto nas dele, toliko te moje usne zele
OPET SAM SE ZALJUBIO!!! :D <3
|
|
| |
|
post # 38 | 04.11.2011 , 10:47 PM
|
Prokleto sam slaba na tebe, kade me tisina,do gole koze skine, svaki put mi ova ljubav komad duse otkine.
Da se barem duso nasmejes, kad sve moje zelje tebe zamisle, sve bi suze ovog sveta tvoje lice obisle.
Hvala za sve, i kad si tuzan i kad si srecan, sto postojis negde tamo, hvala sto se znamo.
Nocas bih nestala bez traga, da srce za kamen vezem, pa nek tone, neka te moja ljubav dragi, vrati meni, a ne bilo kome!
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 39 | 05.11.2011 , 10:47 PM
|
Sa tobom tonem u vir. Bez tebe nasukan kao brod na hrid...
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 40 | 07.11.2011 , 4:53 PM
|
Quote (Vagabond83) Sa tobom tonem u vir. Bez tebe nasukan kao brod na hrid... sta je gore
|
|
| |
|