Reci ljubavi
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 61 | 15.12.2011 , 0:43 AM
|
To Badule cestitam
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
78 poruka na forumu
| |
52
| |
398
|
|
post # 62 | 15.12.2011 , 12:30 PM
|
Napokon i neka tema u kojoj se ja veoma dobro snalazim :))
volim da pisem svasta ,pesme ,romane ,kratke price kao sto je i ova koju cu sad da podelim sa vama :
Nikom pre tebe nisam dozvolila da udje u moje srce i hodnicima moje duse koraca slobodno ,da zaviri u svaki njen kutak ,svaku odaju ,da vidi sve i najskrivenije tajne ljubomorno i snazno cuvane od drugih ,da upozna moj svet onako kako niko drugi nije . Niko ,niko sem tebe nije znao da ucini da svaka moja barikada pred tvojom pojavom padne ko list sa osucenih grana , da ucini moje srce tako slabo da bez tebe nemoze ni da kuca samostalno , imao si takvu moc nadamnom nad celim mojim bicem ,radio si sa njim sta si hteo ,lomio ga i celio po potrebi . Imao si sve al sad vise ne ,nema vise nista u meni sto bi mogao vise slomiti a ni zaceliti kad osetis da sam ti ipak draga ,sve je umrlo ,nestalo ,pretvorilo se u prah i oziljke na ovoj napacenoj dusi da me samo podseca sta je to ljubav ,ona ljubav od koje ti nedolazi milina ,zbog koje se nebudis nasmejan ,ona ljubav koju si mi pokazao je bolna i iza nje neostaje ama bas nista sto bi ozivelo ovo moje srce da se ponada da nesto tamo postoji drugacije i svetlije koje ce ogrejati moje srce ,uciniti ga ponovo jakim ,spremnim da zakuca jace i pozeli da opet voli !
Lepa sam zgodna i djavolski neophodna :D
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 63 | 15.12.2011 , 1:51 PM
|
Bilo je to onih dana Dok smo pisali istoriju ljubavi prve. Na klupi u parku, U mrklome mraku...
To nam je bila dusevna hrana, Nismo dozvolili da nam srecu mrve Bestidnici mnogi I pogledi strogi...
Voleli se kao deca, Cisto i naivno jedne jeseni kasne, Prstima otkrili Sve sto smo pokrili...
I brzinom zeca Proletose godine burne i strasne, Ali nisam izgubio To gde sam te ljubio...
Na klupi u parku U mrklome mraku...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 64 | 15.12.2011 , 2:18 PM
|
@Rajchel i @Badule cestitam vam ima jos poetskih dusa
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
78 poruka na forumu
| |
52
| |
398
|
|
post # 65 | 15.12.2011 , 4:44 PM
|
badule ,odusevio si me , no coment !!!
|
|
| |
|
post # 66 | 15.12.2011 , 7:27 PM
|
Quote (OgnjenR23) ma jos poetskih dusa Teško! Mogu da prepišem nešto a da smislim ne.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 67 | 15.12.2011 , 11:51 PM
|
Na pola puta do tvoga srca, Prepreka od tvojih predrasuda, Ne mozes videti kako kuca Za tobom ,glavo zenska-luda.
Otvori te okice i slobodno gledaj, Pred tobom se stvaraju svetovi novi, Samo mi ruku u ruku predaj U svoju ljubav ti me pozovi...
I skini oklope laznog morala, Dopusti da te zelja ponese Izgradimo otok od strasti korala, Ostrvo nase ljubavne adrese...
A nasu ce srecu kvasiti more Slano i plavo kao strasti u noci, Budni i bludni budicemo zore, Gledajuci jedno drugome u oci...
PS Da znate samo kako je slatka mala sto pesmu ovu nikad nije procitala....
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 68 | 15.12.2011 , 11:54 PM
|
One gore pesme sto sam napisao, su bile posvecene devojci koja je bila otelovljenje mojih snova, a nikad ih nije stigla procitati
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
29
| |
337
|
|
post # 69 | 16.12.2011 , 1:26 AM
|
Posveceno jednoj devojci koju i dalje volim, a zove se Andjela...
Ruza jutra se sakrila u tvojim ocima od kad sam ih ugledao ja ne spavam nocima iz njih sija svetlost k'o dva sunca vrela ja sam iz zavoleo o lepa Andjela.
Vetrovi sa severa hladan dah mi nose hocu da se sakrijem ispod tvoje kose kose koja mirise kao dunja zrela ja sam je zavoleo o lepa Andjela.
Sanjam tvoje lice lepo kao zora lepse je od bisera iz dubina mora jedna sjajna zvezda blista sa tvog cela ja sam ga zavoleo o lepa Andjela.
Sanjam tvoje ruke da dodirnu moje da se nase usne u poljupcu spoje sanjam nezni dodir tvoje koze bele jer sam te zavoleo mali moj ,,Andjele"
Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...
|
|
| |
78 poruka na forumu
| |
52
| |
398
|
|
post # 70 | 16.12.2011 , 1:54 AM
|
vidim da ima nade za nas pesnike jos ,sve talenat do talenta
Bravo momci !!! Badule ti si prirodni talenat ,tvoji stihovi ostavljaju bez daha ,daj jos koju
|
|
| |
|
78 poruka na forumu
| |
52
| |
398
|
|
post # 72 | 16.12.2011 , 10:48 AM
|
bila sam gde sam i sad ni na nebu ni na zemlji
Gde si najdraze moje sto ostavi poljubce svoje tamo gde ih neko moze naci na mom telu dok me svlaci tamo gde su tvoji prsti bili tamo gde smo zajedno snili tamo sada tuga vlada nestala je i zadnja nada . ************************************************ Kazes mi mani se ! a vidim da zelis me Kazes da volis drugu ! kako onda u tvojim ocima vidim samo tugu ? *****************************************
Ako ti je ona Sunce Pusti da ja budem Tama Pa da se tako smenjujemo svakog novog dana .
Ako je ona tvoj Andjeo Ja cu biti Crna Dama bicu sve sto zelis samo da nebudem sama .
Ako ti pak ona srce slomi Potrazi me i ja necu dati da te boli Jer si sam djavo mora nekog da voli !
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 73 | 16.12.2011 , 5:22 PM
|
U predvorju moga pakla Na nogicama od tankoga stakla, Nenadano ljubav se stvorila...
Vrtela se neko vreme. Slobodna,sama i bez treme I gle cuda-nije jos izgorila...
Bog zna samo sta je radila, Moj pakao skroz rashladila, I sad vise nemam nemira...
Ne znam vise ljutnja gde je, Sad me TVOJA ljubav greje Na putu do moga svemira...
.... ma pisao bih jos al sam se umorio...
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 74 | 16.12.2011 , 5:25 PM
|
Badule i onda kazes za moje pesme respect, ovo sto ti pises, covece pa moje nije ni blizu
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 75 | 16.12.2011 , 9:11 PM
|
Quote (OgnjenR23) Badule i onda kazes za moje pesme respect, ovo sto ti pises, covece pa moje nije ni blizu Da ,ali ja vec skoro 40 godina pisem stihove... A ovo sto pisem ovde iz respecta prema svima vama i EC,pisem direktno iz glave... Znaci,ove pesme nastaju istog trenutka kada otvorim ovu temu.... Samo nastavi,ljudi koji pisu,prozu ili poeziju,ne mogu da mrze nista i nikog,mogu samo da vole....
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 76 | 16.12.2011 , 9:22 PM
|
Slazem se, stihovi su mi verovatno previse filozofski ali ja sam po zanimanju Filozof
|
|
| |
78 poruka na forumu
| |
52
| |
398
|
|
post # 77 | 16.12.2011 , 9:58 PM
|
najbolji stihovi dolaze iz glave
ja takodje pisem iz cuga ,sta mi je napameti ja to srocim u stih !
nemoj me pitati sta mi je znaj da ti odgovor necu dati samo cu reci eh dami je da kraj tebe mogu stati
Nemoj me nikad povrediti isterati suzu na dan Nemoj odbaciti ljubav koju hocu da ti dam
Nemoj da pitas za mene ako posle svega nebudes moj nemoj jer nebi htela da za tebe postanem samo broj
=============================================================================
dodji i uzmi me ukradi me od sna
povedi me na mesto gde se ljubav izliva
pa da na tom mestu ukradem bar dva
tvoja pogleda .
dodji i uzmi me ukradi me od zla povedi me do samog dna
jer i na dnu u tvojim rukama ja sam sigurna .
Jel vam se dopalo ovo ?
|
|
| |
|
post # 78 | 16.12.2011 , 10:59 PM
|
Lave, ja se i dalje nadam tvojoj knjizi... A OgnjenR23, i ti si za svaku pohvalu, svaka cast.
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 79 | 17.12.2011 , 0:13 AM
|
Napisah jednu ;lepu pesmu o sirenama... Ali... nesretni server mi obrisa poruku... Ostacete uskraceni za nju... Steta... Nikad vise ta pesma na svetlosti dana...
Ni kompjuteri ne vole lepu rec...
|
|
| |
|
post # 80 | 26.12.2011 , 11:15 AM
|
Badule sad vidis da je i Kompjuter idiot
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|