Reci ljubavi
|
|
|
136 poruka na forumu
| |
13
| |
123
|
|
post # 2 | 11.04.2011 , 7:57 PM
|
Kada sam te ugledao prvi put, Bio sam besan i ljut, Na drugove i ekipu,a ti kao da nisi bila tu, Znam ispadao sam glup, Sada kada vidim te opet, Ne mogu da odolim,a da ne dodjem, Bez tebe mi je sve gore,i nikad ne zelim da podjes, Znas ljubavi,da si meni sve,i da VOLIM TE, Budi iskrena,i imaj poverenja,bar to MOLIM TE
|
|
| |
|
|
|
post # 5 | 12.04.2011 , 2:00 PM
|
Ljubimo i bicemo ljubljeni
Ko si ti?
|
|
| |
136 poruka na forumu
| |
13
| |
123
|
|
post # 6 | 12.04.2011 , 4:25 PM
|
suzana85, hvala
|
|
| |
|
post # 7 | 17.04.2011 , 10:21 AM
|
Fajlovi:
2530908.jpg
(128.6 Kb)
|
|
| |
|
post # 8 | 18.04.2011 , 3:16 PM
|
U potpisu mome stoje rechi...
|
|
| |
|
|
post # 10 | 21.04.2011 , 1:13 PM
|
Moj bivsi nastavnik... Evo to sto sam davno prevala... Pitala sam majku, bas je bilo vece sta je ljubav? sta je ljubav? a ona mi rece... sta je ljubav? sta je ljubav? a ona mi rece... Ljubav je k'o vetar to moras da znas ne vidis ga nikad al ga osecas...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 11 | 21.04.2011 , 2:42 PM
|
otisao klinac kod caletaa sa pitanjem - jeli tata mozes li mi ti reci sta je to zivot? zivot? - neznam sine idi pitaj majku mozda ti ona zna reci ode klinja - jeli mama znas li mi ti reci sta je to zivot? neznam sine - idi pitaj deku on je najstariji zigurno ce on znati deko deko - reci mi molim te sta je to zivot? - jao dekino neznam - nego cuo sam da na himalajima zivi jedan stari mmudrac - idi pitaj njega - ako on nezna onda nezna niko prevali klina dukacak put popne se na sam vrh nadje pecinu u kojoj mudrac zivi i pridje mu - oo smudrace presao sam veliki put kako bi mi ti odgovorijo na jedno veoma tesko pitanje - niko nezna taj odgovor - sta je to zivot mudrac se malo zamisli pa rece - vidi sine zivot ti je jedna reka - - e seres deda - reka - STA! NIJE REKA !?
!!!
|
|
| |
|
post # 12 | 21.04.2011 , 2:48 PM
|
scorpio978, hahahha tesko objasniti
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 14 | 02.05.2011 , 8:18 AM
|
Volim te kako da ti kazem mozda ces ipak misliti da lazem tvoj pogled pece i boli a moje te srce voli i voli Nisam mogla da placem plakala su moja jutra ti si bio sve sto zelim moje juce danas sutra Negovori moju srecu onome koji pati njega ce to boljeti a ti neces znati.........
|
|
| |
|
post # 15 | 02.05.2011 , 10:52 AM
|
Nije me prvi dotaknuo, Nije me prvi zagrlio, Nije me prvi poljubio, Nije prvi koji me voli, Nije prvi kojeg volim, Nije prvi s kojim zelim da traje .. Nije me prvi dotaknuo,ali jedino trag njegovih dodira postoji na meni .. Nije me prvi zagrlio,ali je prvi u cijem se zagrljaju osjecam sigurno.. Nije me prvi poljubio,ali samo su njegovi poljupci puni zelje.. Nije prvi koji me voli,ali me voli toliko ljepse.. Nije prvi kojeg volim,ali je prvi kojeg je lahko voljeti.. I ne,nije prvi s kojim zelim da traje,ali je prvi s kojim ne zelim da prestane...
|
|
| |
|
post # 16 | 11.09.2011 , 8:02 PM
|
Svratio si iznanada u moj zivot,tog dana se moj svet okrenuo! Pitala sam se dali je to moguce dali sam te u momentu zavolela ili se zavaravam ili me privlacis svojom aurom ali ne nije to bila aura ja sam te zavolela od onog dana cim si se pojavio i uvek cu te voljeti mada znam nas kraj veruj mi ova ce ljubav da bude uz mene dok sam ziva volim teAdded (04 Sep 2011, 10:23 PM) --------------------------------------------- Nocas pada kisa, sve jace i jace, kao da bog nad nama place, kao da broji trenutke neke tako daleke! Kap po kap tragove brise, ono sto smo bili, a nismo VISE!!! Added (11 Sep 2011, 8:02 PM) ---------------------------------------------
Poruku je menjao/la Srcemoje - Utorak, 12.07.2011, 5:19 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 17 | 11.09.2011 , 8:43 PM
|
Ne volim miris jutra i opojne svezine vazduh shto nosi, jer tako mashtam o zagrljajima nashim i moje glave u tvojoj kosi. Niti topao miris kafe i dodir vreo, jer zudim za rukama tvojim ,a znam da ne bi smeo. Ne mogu slushati tuzne pesme,balade,nalazim tugu u svakoj od njih... ne mogu jer me u grudima steze olovna ruka koja trazi da ti posvetim stih. Ne mogu usnuti i sanjati nashe moguce zajednichke trenutke... otvorenih ochiju razgrcem tamu,sa bolom u srcu u samoci sedeci cutke. Ima li vece tuge za mene i vrisak shto osecam u grudima svojim sanjajuci tebe,nestvarna zeno,kako drhtish u rukama mojim.
|
|
| |
|
|
post # 19 | 11.09.2011 , 9:06 PM
|
kao fresku na mom zidu oslikanu rukom opcinjenog freskopisca od bozanske ljepote,zamisljah tvoj lik.A kad trebnem na tren i vratim se stvarnosti shvatim da je zid bijel i da na njemu nema nicega.To sto te htjedoh ukrasti snovima nikad nisam smio dozvoliti sebi,a htjeo sam pokusao reci ti slovima,kolko stvarno zelim predati se tebi. poezija je moja uza specijalnost : niksicanin01- I am HERUVIM!
Luka Cicmil (heruvim)
|
|
| |
|
post # 20 | 11.09.2011 , 9:17 PM
|
Quote (Niksicanin01) kao fresku na mom zidu oslikanu rukom opcinjenog freskopisca od bozanske ljepote,zamisljah tvoj lik.A kad trebnem na tren i vratim se stvarnosti shvatim da je zid bijel i da na njemu nema nicega.To sto te htjedoh ukrasti snovima nikad nisam smio dozvoliti sebi,a htjeo sam pokusao reci ti slovima,kolko stvarno zelim predati se tebi.
poezija je moja uza specijalnost : niksicanin01- I am HERUVIM!
Ovo je fascinirano puno osecaja svaka cast
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |